ybr kilometresine göremi alınmalı sizce içeri.
Reklamlar
-
arkadaşlar ben bitane ybr 125 alcam motor 95 bin de ama gerçekten çok temiz ve çok sağlam bi motor genelde arkaşlarada ya kardşem ben şu ybryi alcam zaman dediğimde kmyi soruolar sölediğimde ise uzak dur diyolar benim asıl sorum şu bi ybr temiz kullanıldığı zaman kaç km ömrü vardır ve sizce bu kmdeki bi motoru almalımıym?
Reklamlar
-
95 bindeki motor ne olursa olsun o kadar temiz olamaz ha grenajlar değişir falan filan sıfır olur ama adam 95 bini evin salonunda yapmamıştır.bende olsam almam şahsen.
-
yani adam sahtekarlık yapıp km yi mi düşürseydi? Motoru alır servise gösterir sonra temiz mi kirli mi ortaya çıkar zaten.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
ybr belki dahada uzun km ler gidebilir ama 2.elde ben olsam 300-500 fazla verir 10-20 bin civarındaki makinaları alırdım.tabi km ler düşürülmediyse
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
İyi bakımlı olduktan sonra km nin bi anlamı yok bence.Bu sefer insanlar km düşürme sahtekarlığına giriyor.Bakımları aksatılmadan yapılan,tek kullanıcısı olan motosikletten zarar gelmez.Km falma olmasın diye gezmeyecezmi ozaman yaw.Ayda 1000-1500 km yaptığımı hatırlarım bekarken.
-
eğer geçmişini bildiğiniz bir makine ise, nasıl kullanılıp nasıl bakıldığından haberdar iseniz tabiiki alınır. 90.000'de ki de alınır, 190.000'de ki de alınır..
yeterki bakımları zamanında yapılmış ve hor kullanılmamış bir motor olsun.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
450000 de ybr biliyor um. Düzgün bakımlı zamanında degismesi gereken parçaları değişmiş motor alınır. Piston silindir vs.
-
Motorun Kazası yoksa km nin önemi yoktur arkadaşlar..Tabiki yüksek kmlerde alıyor olacağınız motorun maddi olarak albenisi olması lazım..300-400 lira için ben almam..Mesela o kmdeki ybr yi adam bin liraya veriyordur..Evrak vs problemi yoktur..Geçmişide belliyse alınır..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
hiç bir parçası değişmeden gideceği son nokta nedir acaba ? Bilen var ? Bende merak ettim doğrusu ?
Bakımları hariç diyorum. Adam gibi kullanılan motorun ömrü kaç bin acaba ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
hiç bir parçası değişmeden gideceği son nokta nedir acaba ? Bilen var ? Bende merak ettim doğrusu ?
Bakımları hariç diyorum. Adam gibi kullanılan motorun ömrü kaç bin acaba ?
Ybr bu 60bin gider bence :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
![Smile162](http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/gazlaa.gif)
-
Geçen gün ybr ile ilgili bi topik vardı burda onu bulabilecek babayiğit koysun buraya adam neler yazmış
Ybr bu yabana atılacak motor değil..30.000 de bir buji değiştiriyormuş adam bi o aklımda kaldı
ondada bu eridiğinden değiştiriyormuş yoksa devam 10-15 bin de yağ değişimi falan..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
ybr miraslık alet sen al bin, sonra torununa ver o binsin.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
Bazıları şehir efsanesi, gözümle görmeden inanmam. yazıyı yazanında görsel olarak foto paylaşmasını beklerim.
O zaman gözümde ölümsüz olur. Deusun oğlu sezar derim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Şaside demir yorgunluğu falan olmaz mı? Olursa ne kadar sürede olur bilen var mı?
-
bence fiyatı çok makul olmalıki ileride kesin piston segman atacağın bir motor alasın. bende 99 model xt 600 aldım 88binde ama fiyatı uygun ve makine temiz ha kaç km götürür meçhul... seninde temiz bakılmışsa bi 150 bin gider. 100 bin devirip 0 dan tekrar başlayan km saati gördüm ybr de..
-
hacı 500 tl için riske girmeye değmez, ha 500 tl yi küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın ancak biraz dişini sıkıp daha düşük km li alabilirsin.
-
Kardeşim motor ışıl ışıldır çok temizdir ama mekanik yorgunluk vardır o makinede ne kadar temizde olsa km önemlidir.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)