Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hadi satın al

REKLAM ALANI
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    selamlar herkese,

http://www.hadisatinal.com/ diye bir site açılmış, duyan alışveriş yapan var mı? bu arkadaşlar motosiklet camiasından mı? hakkımızda bölümü de boş.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    benim hoşuma gitti. ürünler güzel ve kaliteliye benziyor. mağazaları da varmış. gidip yerinde görmekte fayda var diye düşünüyorum.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Valla yeni galiba bu ay ki motoron dergisinde reklamları vardı.
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    ilk kez duydum ama site saglam bi yere benziyo
    Motosiklet mucidi

Yoknikmik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    2 hafta önce önünden geçerken son anda görüp içeri girdik ve 2 çift eldiven 1 tanede termal içlik aldık... Sattıkları ürünlerin kaliteli olduğu zaten ortada ama daha önemlisi adamlar 10 numara esnaf,sırf bu yüzden bile gidip alışveriş yapılır...

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Kadırga - KDR250 yi ilk defa gördüm. yine copying olmuş
    Gerçi ne kadar çok site, o kadar çok uygun fiyat olur diye düşünüyorum.
    Ama site sahipleri de ara ara kampanya yapsa hiç fena olmaz. Hep ateş pahası
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    Tek bildiğim sitede sağ tık kullanılmıyor
    Tolga Can bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bi de çok pahalı

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    agv dainese satıyor bunlar zaten pahalı markalar :( indirim var mı şu an göremiyorum, tetikte olmak lazım.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    sitesindeki hakkımızda bölümünde yazanlar:

Kadırga Motor ticari ahlakı, dürüstlüğü, ülkemize ve insanımıza hizmeti düstur edinmiştir.

Gücünü manevi değerlerinden, ülkesinden, insanından alan şirketimiz, çalışmalarında bilimselliği ve profesyonelliği temel almaktadır.

Gücümüzü ve enerjimizi müşterilerimizin, bayilerimizin ve çalışanlarımızın güveninden alıyoruz. Bu güvene layık olmak için istikarımızı kaybetmeden tüm gücümüzle ve yüreğimizle çalışıyoruz.

Baş Isı Sanayi, 2009 yılında Koç Holding’den (BELDEYAMA) alınan YAMAHA MONTAJ HATTI ve JAPON SHİN NİPPON ROLLER TEST ünitesini Trabzon Asrin Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerine taşıyarak motosiklet sektörüne girmiş ve sektörünü en iddalı firmaları arasında yer almıştır. Baş Isı Sanayi Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek motosiklet üreticisi konumundadır.

Kadırga Motor kullanıcılarından, bayilerinden, çalışanlarından aldığı gücü; deneyimi becerisi ve enerjisiyle birleştirerek ülkemizde milyonları motosiklet keyfiyle buluşturmayı, Kadırga markasını dünya markası yapmayı hedeflemektedir.

Satış, Servis ve Müşterilerini dürüst ve güvenilir bir iş ortamında buluşturarak, sürekli geliştirdiği teknolojisi ile ,müşteri beklentilerini karşılama odaklı, en iyi kalitede ürün ve hizmet sunmakta,pazardaki rekabetçi konumunu daima korumaktadır.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

şu anda sitesinde sadece kd 125 modeli var ama servisler kısmını incelerseniz baya bir hazırlıklı geliyorlar gibi görünüyor
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Onlar geleli yıl oldu be kardeşim. Bizim iş yerinden bir arkadaş geçen sene kadırga 125 aldı. Bizde şaşırdık. kadırgada ne diye, araştırınca üsteki metne ulaşmıştık.
    Gayet güzel bir motor. şahsen sılalom yaptım ve çok rahat buldum. sahibi çok küfür edince daha fazla test edemedim
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir mont 500 lira olurmu kardeşim ? Bu adamlar avrupadanmı getirtiyor bu malları. Böyle site yern dibine batsın.

DarkEvents - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    ovv site baya marka satıyor ve fiyatlar baya uçuk benlik biyer değil sitenin isminide senden duyuyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)