nurgül daha iyi cooperlar vardı onların resmi yokmu. bu arada sapancada mı oturuyosun, çok güzel bir yer. bende izmitteyim ama oralara kaçmanın yolarını arıyorum...
Yanlız biliyorsunuz bunlar cruiser chopper dediğiniz fabikasyon olmaz.Ne yazık ki bu son fuarda(Lütfi Kırdardan on gömlek üstün o ayrı)ne bir chopper ne de konsept motor görebildik.Seneye artık...
sadece fuar girişinde bir adet gerçek chopper vardı sarı olan hani
...tın tın giderim abi....
Nurgül çanakkale de 1 gün arayla görüşemedik o da cumartesiydi fuarda da 1 gün arayla görüşemedik bende pazar yoktum neyse fotğraflar için sağol
guzel hoş olmuş ama Allah aşkına binecek başka motor yokmuyduda mondıal da resım cektırdiniz.
Evetdoğru sarıyı unutmuşum bir tane daha vardı -nedense-cam vitrinde olan...Motoru yoktu
3. resimdeki motorlar genelde uzun yol amaçlı motorlar avrupa yol şartlarına uygun motorlar fazla manevra ihtiyacı duymazlar ama ağırlık denge noktlarının dağılımı çok iyi hesaplandığından yolda giderken istediğiniz gibi yatırabilirsiniz ama durduğunuzd ve park ederken biraz uğraşmanız gerekebilir. ben şehir içi kullanımlarda pek tavsiye etmem o modeli. ama uzun yolda da arabadan bile rahatlar. kısmet olursa aparmanlardan kurtulup bahçeli bir ev alırsam ufaktab böyle bir model almayı düşünüyorum fiyatları nerelerde. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
kimse fotoğraftaki mondialı begenmemiş anlaşılan biliyorum tabiki fuarda ondan kaliteli motorlar olduğunu ama ben motorun rengini çok begendim.karşıdan bakınca gümüşten yapılmış bir motor gibi duruyor.neyse canım benim asyam hepsinden güzel.kuzguna yavrusu şahan görünürmüş benim ki de o hesap
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan daha iyidir.
zeronero evet sapancada oturuyorum.izmite de arada bir uğrarım
EgeKnn görüşmek kısmet olmadı bir türlü ama bu yazın siteden güzel gezi programları bekliyorum bir kaçına katılmak isterim.ayrıca sapanca motorla gezmek için harika bir doğa yeri bunu da hatırlatmam gerek yok sanırım sitedeki arkadaşlara.buraya da bekleriz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Chopper=kesip, biçme, hatta kendi motorunu yaratmaktır. Bu tarz hayat tarzını, motorları sevenlerin bu akşam Discovery tv' yi izlemesini tavsiye ederim.
Bu bindiğiniz motorlar cruiser tarzında, fiyatlarına göre bence gayet güzel. Üstünüze alınmayın, sözüm meclisten dışarı tanıdığım kızların büyük bir yüzdesi bu tür motorları beğenir. Bilindiği gibi bu motorlar serseriliği, kafasına göre takılan aşırı özgür insanları çağrıştırır. Amerika'da bu aralar tüm topluma yayılmış hastalık gibidir bu olgu. Bu işten en çok Harley kazançlı çıkıyor pek tabi.
Düzenleme :
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
yakışmış arkadaşımıza
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)