Motosiklet seyir halindeyken alev aldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adaşım o kabloları izole banttan ayır..her kabloyu tek tek gör...
sanırım sıyrılan ve kısa devre yapan kablo var içlerinde...
tamamen birbirlerinden ayırıp çalıştırdığında yine yapıyorsa sorun daha ilerdedir..kabloları gidebildiğin yere kadar takip et....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
biri zaten orayı bızıklamış normalde öyle bir bant yok orda. stop lambası ve sinyallere giden tertibat sanırım o arkadaşın dediği gibi ayır onları güzelce
tek tek bantla
-
Kardeş o kablolar statörden geliyor. Yanan kısım tahminimce şaseye sürtünmeden dolayı aşınmış ve ark yapmış, kablo tamamen yanarsa ateşlemeyi de kesecektir, işini şansa bırakma tamirciye de çalıştırmadan git, motoru yakma. biraz para sıkışmış oraya..
-
1 hafta önce o 2 soketten sağdaki yeşil kablolu soket dediğin gibi yandı benimde.Elektrıkcıde soket bulduk taktık aynı şekilde sıkıntı yok soketin içinden kısa devre yapmış.
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
adaşım o kabloları izole banttan ayır..her kabloyu tek tek gör...
sanırım sıyrılan ve kısa devre yapan kablo var içlerinde...
tamamen birbirlerinden ayırıp çalıştırdığında yine yapıyorsa sorun daha ilerdedir..kabloları gidebildiğin yere kadar takip et....
Gideldiğim son yer baya bi iç kısım olur ve malesef elimden ayıptır söylemesi bi bok gelmez :( bu duruma çok üzülüyorum işte kendim birşeylerle uğraşmak istiyorum ama bilmediğim için yanlış yapma korkusundan bırakıyorum direk Adaşım.Sağolasın denicem yinede ben bi o zaman boş vaktimde
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
MBHoro adlı üyeden alıntı
biri zaten orayı bızıklamış normalde öyle bir bant yok orda. stop lambası ve sinyallere giden tertibat sanırım o arkadaşın dediği gibi ayır onları güzelce
tek tek bantla
Daha önce yoklamış biri oları o zaman az çok banttan belli oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Kardeş o kablolar statörden geliyor. Yanan kısım tahminimce şaseye sürtünmeden dolayı aşınmış ve ark yapmış, kablo tamamen yanarsa ateşlemeyi de kesecektir, işini şansa bırakma tamirciye de çalıştırmadan git, motoru yakma. biraz para sıkışmış oraya..
Öyle olucak gibi zaten bir kere daha çalıştırırsam iyice gider gibime geliyor Para konusunda ortalama ne kadardır bir civar varmıdır mesela Aman öğrenci halimizle çok birşey çıkmasında verdiğim para astarından fazla oldu nerdeyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
1 hafta önce o 2 soketten sağdaki yeşil kablolu soket dediğin gibi yandı benimde.Elektrıkcıde soket bulduk taktık aynı şekilde sıkıntı yok soketin içinden kısa devre yapmış.
Umarım küçük bir sorundur dediğin gibi ufak tekek şeylerle halledilir derecede olur
Kaza Anında Seni Korur !
-
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Öyle olucak gibi zaten bir kere daha çalıştırırsam iyice gider gibime geliyor
Para konusunda ortalama ne kadardır bir civar varmıdır mesela
Aman öğrenci halimizle çok birşey çıkmasında verdiğim para astarından fazla oldu nerdeyse
Valla para konusunda ne desem yalan, ustadan ustaya değişiklik gösterir. Anlayan bir arkadaşın falan varsa lazım olan şeyler: biraz kablo, bant, kargaburun, yankeski.. Ya da kendin başla ufaktan ufaktan, baktın iş kötüye gidecek olduğu gibi bırak, tamirciye götürdüğünde de neden karıştırdın diye mırın kırın eden ustaya b.s.g de
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Valla para konusunda ne desem yalan, ustadan ustaya değişiklik gösterir. Anlayan bir arkadaşın falan varsa lazım olan şeyler: biraz kablo, bant, kargaburun, yankeski.. Ya da kendin başla ufaktan ufaktan, baktın iş kötüye gidecek olduğu gibi bırak, tamirciye götürdüğünde de neden karıştırdın diye mırın kırın eden ustaya b.s.g de
Hahahah İyidi bu dostum ya :D
Kaza Anında Seni Korur !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)