Anket: CBF 600 mü 1000 mi ?
- Katılımcı sayısı
- 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
CBF 600 ile 1000 arasında gidip geliyorum sizce ?
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar;
Bu sezon sonunda CBF 600 veya CBF 1000 almayı düşünüyorum,esas sorunda burda başlıyor,ikisi arasında sürekli gidip geliyorum 600 alırsam sonradan yetmezde 1000 istermiyim,yoksa 600 ihtiyacımı karşılarmı gibi,birde yakıt durumu arada çok fark varmıdır gibi,kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim.
Özellikle çok gezdiğimi ve uzun yollar yaptığımı bilmenizi isterim,6002'den 1000'e geçmiş arkadaşların geçiş sebeplerinide öğrenmek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla
CBF 600
CBF 1000
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
ikisi de teknik olarak iyiler
ancak bence dizayn olarak çok eskidiler
uzun yol çok sık yapacaksan 1000 daha iyi tercih olacaktır
-
harun bence nekadar büyük okadar iyi
kazasız belasız RADARSIZ sürüşler.
-
Evet Erdem radar durumu doğru,neden büyük iyi peki ?
erdem_cengiz adlı üyeden alıntı
harun bence nekadar büyük okadar iyi
kazasız belasız RADARSIZ sürüşler.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
600'de yeterli olmalı uzun yol için.
1000'in tasarımı çok daha modern ve gelişmiş ama nedense 600 bana daha çekici geliyor
Heil Spellcheck
-
şimdi harun uzun yok yapıcam diyosun muhtemelen yüklü gidicen. bence yakıt 600 de ve 1000 de aynı olur maddi durumun iyiyse bence 1000. yok yeteri kadar var diyosan 600.
-
Cbf600 güç olarak gayet yeterlidir genel anlamda. Bence 600lük yetmiyor diye bir argüman olamaz. Artçı ile de yüklüde olsanız yokuşta falan da zorlanmaz 600 lük motor. Şehir içinde trafikte sıcaklarda daha az benzin yakar daha az fan açar binlige gore. TORK açısından binlige göre zayıf kalır, daha çok vites degistirirsiniz bazı durumlarda. İkiside 4 silindir ikiside uzun yol yapar. Sonuç olarak 600 aldım pişman oldum demezsiniz bence.
-
Kullanmasanda güç her daim elinin altında olmalı. Kendinde farkındasın 600 lük yetmeyecek. Ama 1000 alırsanda bir müddet sonra hızla geçtiğin yollardan daha keyif almak için ufaltmaya başlayacaksın. Bu iş hep böyle olmuştur
-
-
Altı yıldır CBF 1000 A kullanıyorum. CBF 1000'den önce bir yıl CBF 600 kullanmıştım. (CBF 600'den önce ise, sekiz ay kadar CBF 500 kullandım.)
''Hangisi'' derseniz, kullanım yıllarına bakarak ''kesinlikle CBF 1000'' diyeceğimi tahmin etmeniz zor olmaz.
O bir serseri ruhlu beyefendidir. Bağımlılık yapar...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır. tek tekere bişey bulun
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Kullanmasanda güç her daim elinin altında olmalı. Kendinde farkındasın 600 lük yetmeyecek. Ama 1000 alırsanda bir müddet sonra hızla geçtiğin yollardan daha keyif almak için ufaltmaya başlayacaksın. Bu iş hep böyle olmuştur
Tanımsız,sonuçta gaz elimin altında o konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmam ama altımda ekstra bir güç olması elbette öncelikle trafikdeki acil durumlar vb gibi durumlarda lazım olacaktır,buna katılıyorum.
guven61 adlı üyeden alıntı
Altı yıldır CBF 1000 A kullanıyorum. CBF 1000'den önce bir yıl CBF 600 kullanmıştım. (CBF 600'den önce ise, sekiz ay kadar CBF 500 kullandım.)
''Hangisi'' derseniz, kullanım yıllarına bakarak ''kesinlikle CBF 1000'' diyeceğimi tahmin etmeniz zor olmaz.
O bir serseri ruhlu beyefendidir.
Bağımlılık yapar...
Sıtkı bey seyahat tarzınız nedir uzun yol ve artçı durumu ?
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
Aradaki 400 cc den başka hiçbir fark yok, her ikisini de kullandım, 600 den sıkılırsın,
şimdiden güle güle 1000
-
kim adlı üyeden alıntı
Sıtkı bey seyahat tarzınız nedir uzun yol ve artçı durumu ?
CBF 1000'imle sadece uzun yol yapıyorum. Bu seyahatlerim arasında 12 günde yaptığım kamplı 5.000 km.lik gezilerim de var.
İki yıl öncesine kadar eşimle birlikte geziyorduk. Kızımın kota koyması sonucu şimdilerde artçı selemde genelde kamp malzemelerim oluyor.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
evet o kamp malzemeleri bendede olacak kesin...
guven61 adlı üyeden alıntı
CBF 1000'imle sadece uzun yol yapıyorum. Bu seyahatlerim arasında 12 günde yaptığım kamplı 5.000 km.lik gezilerim de var.
İki yıl öncesine kadar eşimle birlikte geziyorduk. Kızımın kota koyması sonucu şimdilerde artçı selemde genelde kamp malzemelerim oluyor.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
CBF1000FA kullanıyorum, yakıtı korkutmasın.
-
Orayı 10'da yaparsın Alp, kandırmayalım birbirimizi
-
Fotoğrafını çekmedim ama 4.2 de var.
10'u bir kere gördüm o da eğitimdeyken sürekli ani dur/kalk ve 1. vites sebebiyle.
-
240+ gidince 12-13 bulur gibi. Belki daha fazla 4 ile 15 litre arası bir yakıt tüketimi var desek. Her türlü kontrol bizim bileğimizde. Ben böyle motoru severim işte. Nabza göre şerbet veriyor. NC öyle mi? Ne kadar basarsan bas yakmıyor
-
Reşit adlı üyeden alıntı
240+ gidince 12-13 bulur gibi. Belki daha fazla
4 ile 15 litre arası bir yakıt tüketimi var desek. Her türlü kontrol bizim bileğimizde. Ben böyle motoru severim işte. Nabza göre şerbet veriyor. NC öyle mi? Ne kadar basarsan bas yakmıyor
ne kadar basarsan bas yakmıyorda zaten cbf1000 kadarda basmıyor 190 görünce öp başına koy oluyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)