direksiyon sınavında kaza yaptım
Reklamlar
-
arkadaşlar iki gün önce direksiyon sınavına girmiştim ilk arabaya bindim kemerimi taktım koltuk ayarını yaptım çıkış cinyalini verdim arkamu konturol edip çıktım 15 m gittim arkadan araba geldi bana dan diye vurdu kaza yaptım
içimden kaza yaptım artık sınavı kaybettim neyşe bidaki şefere dedim
arkadaki görevliler sende bi suç yok arkadan vuran suçlu dedi bende oh çektim :D
araba ya fazla bişey olmada direksiyon hocam devam edelim dedi
bende yeniden arabayı kalkışa geçirecektim görevliler istersen seni bi kaç kişiden sonra alalım dedi kaza yaptım ya kendime gelmem için dedi
ben yok ben iyiyim dedim
sınav sonucu geldi 85 almışım kaza yaptıgım halde 85 aldım güzel bi anım oldu
Reklamlar
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
j700 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iki gün önce direksiyon sınavına girmiştim ilk arabaya bindim kemerimi taktım koltuk ayarını yaptım çıkış cinyalini verdim arkamu konturol edip çıktım 15 m gittim arkadan araba geldi bana dan diye vurdu kaza yaptım
içimden kaza yaptım artık sınavı kaybettim neyşe bidaki şefere dedim
arkadaki görevliler sende bi suç yok arkadan vuran suçlu dedi bende oh çektim :D
arabanın ya fazla bişey olmada direksiyon hocam devam edelim dedi
bende yeniden arabayı kalkışa geçirecektim görevliler isterseni seni bi kaç kişiden sonra alalım dedi kaza yaptım ya kendime gelmem için dedi
ben yok ben iyiyim dedim
sınav sonucu geldi 85 almışım kaza yaptıgım halde 85 aldım güzel bi anım oldu
kurşun döktür
-
geçmiş olsun hafif bir kazaymış. yalovada direksiyon sınavında takla atan bir arkadaş vardı
-
Geçmiş olsun, büyük talihsizlik gerçekten...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Geçmiş olsun.Kazadan sonra sıranı savmayıp devam etmen + puan olmuş.
-
Çarpan araba da başka bir kursun arabası galiba onu da ayrıca tebrik etmek lazım, kazadan sonra fazla oyalanmadan sınava devam edebildiğine göre.
-
Gecmis olsun sinavida gecmene sevindim
-
-
1999 senesiydi yanlış hatırlamıyorsam "B" sınıf ehliyet için sınava giriyordum. Ozaman Sınavları şile yolunda yapıyorlardı ama bizimkini Maltepe doğuşkent yan yolda yaptılar. Bilenler bilir aydınevlere doğru olan tarafta opele inerken resmen E-5'e uçurum vardır, Biz küçük sınıflar sınavımıza girdik sonra yarım otobüsümüze bindik. Otobüste işte eski magruslardandı hani şu arkasında tampon olmayan Sonra "E" sınıf ehliyet alacakları direksiyona geçirdiler. Mantığa bakın yalnız, adam sınav yapıyor otobüs azına kadar insan dolu Neyse, bir arkadaş geçti kullandı bi 2-3 km tamam dediler sen geç. Sonra olayın kahramanı sahneye çıktı yani "E" sınıfı ehliyet alacağını sanan muhterem, arkadaş Minibüsü kaldırdı ama ne kaldırış bir sağa bir sola bir ile bir geri, kadın kız çığlık çığlığa bizde ödümüz bilmem nerde sağ taraf E-5 yaklaşık 15 metre yükseklik sonra hocalar ayağa kalktılar şöfürü birisi koltuğundan çekti kenara kendisi oturdu düzelti aleti vs. Hocalar resmen adama sövüyorlar ama nasıl bi dövmedikleri kalmıştı.. hepimiz ölümden döndük o gün.. Böyle bir anı işte. Yani; başaklar boy vermeden kör buzağı topallamazmış arkadaşlar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
-
Proud adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin.
WTF ... kim ölmüş
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
WTF ... kim ölmüş
Kimse
-
dakika bir gol bir olmuş seninki geçmiş olsun
-
18 Aralık 2013, 18:34
-
18 Aralık 2013, 18:48
Bende Sınava Girince Düz Devem Ediyodum.Kadın Başka Sürücü Benim Geldiğimi Göre Göre Yola Atlamıstı.Hocaların Yanında Kadına İyi Korna Küfür Eşliğinde Müzik Senfonisi Vermiştim.Adamlar Diyo Ne Sinirlisin.Sınava Girerken Ehliyet Kemerini Takmamısım.Sınav İptal Dediler Birşey Olmaz Devam Edelim Deidm.Birşey Demediler Sağ Salim Geçtim:D
-
18 Aralık 2013, 18:58
Geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Bu arada sıradan bi olay diye konu açmak istemedim ama konusu varken yazayım. Geçen sınavda ayazağa'dan geçiyordum. Sınav alanından geçerken bi bayan sürücü aynaya bakmadan çıktı karşı şeride attım kendimi. Kornaya asıldım sonra baktım ki sınav sürücüsü. Bayanı indirdiler direk önce üzüldüm belki geçip gitsem devam edecekti diye ama sonra düşündüm böyle şeylere dikkat etmiyorsa zaten ehliyet almamalı diye. Vicdanımı rahatlatıp devam ettim
-
18 Aralık 2013, 19:18
j700 adlı üyeden alıntı
bende yeniden arabayı kalkışa geçirecektim görevliler istersen seni bi kaç kişiden sonra alalım dedi kaza yaptım ya kendime gelmem için dedi
İyiki de devam etmişsin seni yanlış yönlendirmişler. Geçmiş olsun
-
18 Aralık 2013, 19:24
Tsubasa adlı üyeden alıntı
kurşun döktür
direksiyon sınavında kaza yaparsa, bence döktürmesin, direk sıktırsın..
geçmiş olsun.
-
18 Aralık 2013, 19:27
MetinK. adlı üyeden alıntı
Bende Sınava Girince Düz Devem Ediyodum.Kadın Başka Sürücü Benim Geldiğimi Göre Göre Yola Atlamıstı.Hocaların Yanında Kadına İyi Korna Küfür Eşliğinde Müzik Senfonisi Vermiştim.Adamlar Diyo Ne Sinirlisin.Sınava Girerken Ehliyet Kemerini Takmamısım.Sınav İptal Dediler Birşey Olmaz Devam Edelim Deidm.Birşey Demediler Sağ Salim Geçtim:D
Ehliyet kemeri önemli tabii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)