yeni motor alıyorum ve fiyatı 2.500 motorda hiçbir arıza yok yaşlı bir adam kullanıyotmuş zaten bayadır kullanmıyo depodaymış hatta lastikleri biraz kötü olmuş uzay kafa gri renkli fiyatı ve renk tutarlılığı ne kadardır.
Şimdiden teşekkürler.
yeni motor alıyorum ve fiyatı 2.500 motorda hiçbir arıza yok yaşlı bir adam kullanıyotmuş zaten bayadır kullanmıyo depodaymış hatta lastikleri biraz kötü olmuş uzay kafa gri renkli fiyatı ve renk tutarlılığı ne kadardır.
Şimdiden teşekkürler.
2.500, Biraz fazla gibi 2005 model ybr temizse ki ybr öldürmek zaten zordur bence al, 2005-2008 kasaları en sağlam kasa diye biliyorum
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Geçmişini bildigin bi motorsa yani motoru ve motorun sahibini uzun zamandır tanıyosan, motora nası davrandıgını biliyorsan bence fiyat makul. Sonucuta çin işi makinalara 2250 2500 tl istiyolar. Artı satıyım desen en kotu aldıgın fiyata satarsın kaygısız ol ;)b
peki renk konusunda ne dersin tutulurmu ?? gri pek aklıma yatmıyor. piyasadada fazla görmüyorum.
8 yıllık motor 2500 TL.İlginnnnç.125 CC değilmi o benmi yanlış biliyorum.Ben o parayı vermem,vermedimde.Şahsi fikrim budur.
bence de verilmez okadar para ya 2. el sonuçta sıfır değilki bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)