insan hakları varsa, motosiklet hakları da olmalı.
resmen işkence yapılmış...
bu motorun beyni kesinlikle psikolojik destek ister
insan hakları varsa, motosiklet hakları da olmalı.
resmen işkence yapılmış...
bu motorun beyni kesinlikle psikolojik destek ister
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
o degil plaka son model motordan cıkarılmıs herhalde ona takılmıs o haldeki motordan oyle plaka zor cıkar = )
Japonla yapıştırmışlarda, rüzgar çıkınca dağılacak gibi duruyor Makinesi sağlamsa alınır bu fiyata ancak dışı böyle ise içi nasıldır bilemiyorum. Gerçi 200 liraya makinede sıfırlanır dert değil.
bildiğin tecavüz etmişler ama böyleleride inadına randımanlı çalışır motoru iyidir.Bu yüzden masraf edersin o zamanda motor nakavt olur
Motoru çalışıyosa bide ankarada olsa yarın almıştım bile.
motoru çalışan ve ankarada olan bir adet scooterim var 200 tl ye hemen yarın vereyim motoru oldukca iyi durumda hemde ama kaporta yok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------
konuya gelecek olursak dalga gececek bir durum göremiyorum ,masraf görecelidir , sıfır haline döndürmek için 3 binlira harcarsınız ,modifiye etmek ister 5 bin harcarsınız ama yürütmek için 150 ytl yeterlidir .
tamam gelin motora bakın işte verirsiniz bişiler, perşembe izinliyim uygun olursa
tmm dstum anlaştık frenleri felanda gayet iyiydi değerlendirebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
Uploaded with ImageShack.us
arkada duran hınzır
Fena değil gibi, gelip bakalım.
150 Tl ye cırt alman gerek. Cırtları yap yap dur....
"men dakka dukka"
Yeni jenerasyon modifiye ABARTH STYLE
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
ayakta zor duruyor gibi.sanki sırf fotoğraf için altına bişeyler koyup ayakta durdurmuşlar havası var...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
rodaj sıkıntılı geçmiş anlaşılan
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)