İyi gunler almak ıstedıgım motor bordo , ben siyahını tercih ediyordum fakat bulamadım eger sıyah karbon kaplatırsam ruhsata ıslemek gerekıyormu Bu işlem ücreti nedir ruhsata işletme ve karbon ne kadar kaplatılır sımdıden tesekkur ederım
İyi gunler almak ıstedıgım motor bordo , ben siyahını tercih ediyordum fakat bulamadım eger sıyah karbon kaplatırsam ruhsata ıslemek gerekıyormu Bu işlem ücreti nedir ruhsata işletme ve karbon ne kadar kaplatılır sımdıden tesekkur ederım
Driftin bordosu yokki.Benim driftte siyah ve siyah karbon çekildi.Sıkıntı olursa muayenede olur onuda sökersin.
muayenenin yanısıra polis kontrolünde de sıkıntı çıkarma ihtimali kuvvetle muhtemel
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Bu egzos u ruhsata geçirebiliyormuyuz ? polis cevirdiğinde sıkıntı olmasın diye ? akrapovic gibi egzozlarla gezenleri görüyorum da
dün çevirdiler beni. şöyle bi baktı egzoza evrakların tamdır inşallah dedi, bişey diyebilirmiyim memur bey dedim pis pis bi sırıttı sandiki sigorta felan yok diyeceğim. hayatımda ilk defa bir polis çevirmesine girdim buyrun ehliyet ruhsat dedim inceledi teşekkür etti ayrıldım. yani egzoza bişey demedi ha bu demeyeceği anlamına gelmez ama şimdilik devam bakalım
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
İşte benide yazlıkta çevirdi sehpaya aldı motoru gaza bastı falan delik egzoz dedi orjinal egzoz a :D Trafikte degildi neyse taktıracam ben hayırlısı bakalım
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Adam motoru kesiciye kadar getirdi tabi bağıracak ama orjinal e öyle demesi güldürdü beni Bir daha da durmam zaten
Bordo renk motoru kim üretmiş çok merak ettim. Siz motoru kaplatın. Gözle görülcek bir yerde de bordo renk bırakın. Sorana aha bordo renk dersiniz
Egzoz için bir şey denileceğini zannetmiyorum. Çünkü bende de abartı egzoz cross var. Dün polis çevirdi. Hemde öyle bir yola çıktı ki, adam eski malkoçoğulları filmindeki gibi
At üzerinde giden askere atlayacakmış gibi geldi. Allahtan benim atın nalları sağlam o atlamadan çektim sola, evrakları kontrol etti. Ehliyet ruhsat sigorta hepsi var.
Full koruma, kaskın üstünde diken bile extradan var. Ona biraz takıldı kaldı. hipnoz oldu sanırım. Soyun desem soyunacaktı. Yok şaka yaptım sakın siz denemeyin. motoru çekerler
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
trafik polisleri genelde vize ve sigortaya bakıyorlar renk gibi ayrıntıya girdiklerini sanmıyorum ama kılın birine denk gelirsen ceza yazar birde vizede kesin sorun yaşarsın
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Hiç bir şekilde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. bordo da koyu renk, Arkadaşların dediği gibi cinsin birine denk gelirsen uğraşır durursun.
İnternette 2. ellerine baktımda, bir tane bordo var. geriye kalan bütün renkler var. Ömürlük kullancağım derdindeysen en temizi ruhsata işletmektir.
Yok ben macera peşindeyim dersen kapla gitsin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)