Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Babam motor almama izin vermiyor.

REKLAM ALANI

burak abi sabır et diyosunda 97 liyim 16 yaşındayım ve 2 senem var 17 yaşını bitirmen lazım 2 sene ne demek abi ya çok 2 sene bekliyemem ben asla
    Esrarengiz03 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esrarengiz03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XCG 150
    ben almadan önce motor sürmesini bile bilmiyordum biliyorum diye 5 vites 100lük aldırdım ilk günden kaldırırken düştüm ama sonrasında öğrendim. şu ehliyetsiz olmaz diyenler tamam olmaz ama ne zaman öğrenicez sürmesini bende 15 yasında aldırmıstım ilk motorumu
    2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
    A Rh+

kardeşim yeriniz varsa alın sürün yani benimde ehliyetım yoktu başladığımda.Aileler kendilerine göre haklı bizde kendimize göre napalım

Motosikleti
    Kuba XCG 150
    ben basmıcam diye almıstım 6 gün sonra babam çekti kenara asfaltta hız yapıyomuşun dedi 2 gün el koymuştu motoruma :/
    A Rh+

ADAMSIN MUSTAFA ABİİİİ :D Bak bu sözlerin gaza getirdi abi senin kaskın ve korumalıgın olsun sıfır sıkıntı dimiii abi ?

Motosikleti
    Kuba XCG 150
    sıfır sıkıntı diye bişey yok adamlar sinyal vermeden dönüyorlar dikkatli olacaksın adam arkadan dokundurdu yalpaladım yere düşüyordum sadece senle bitmiyor iş
    A Rh+

Motosikleti
    henüz yok
    kardeşim sokaklar yeteince tehlikeli bilinçsiz ehliyetsiz şöför istemiyoruz yolda yürüyemez olduk valla tapma etme 1 sene daha bekle sigara yavaş yavaş öldürür motor hiç belli olmaz....

şu açıdan bak ehliyetsiz sin bi kaza olsa sana bişey olsa ailen 3gün ağlar 4.gün unutur

giden sen olursun hiç bişey brakamadan

ehliyetin olsa ailen bi dava açsa hiç yoktan tazminatı kaparlar

birde biraz daha bekle bak param var diyosun bu motor göründüyü gibi ucuz bişey deyil ehliyeti para kaskı para eldiveni dizliyi montu vergisi benzini saymakla bitmez

biriktir paranı ehliyetini alınca istediyin motoru al

bu arada siğaraya vericeğin paraya PURO al hem daha uzun süre içersin hem daha zevkli ve havalı oluyo

ama akıllı adam 2sinide almaz

Yok abi ben dikkatsiz bi sürücü değilim gerçekden bak kaç sene scooter sürdüm kasksız ve korumasız beşiktaş ulus ortaköy bebek dolaşıyodum neredeyse hergün yunuslar yanımdan geçiyordu hiç birşey demiyolardı çünkü dikkatli sürüyordum 1 kere bile trafik polisi bana gel demedi şöyle eger dikkatsiz sürersen başın belaya gider abi yaşla alakası yok eger bir insanda denge ve kontrol varsa sıfır sıkıntı gerçekden annemle şimdi konuştum anne dedim ya alıcam ya alıcam babam izin vermezse yine alıcam dedi tamam oglum dedi al napiyim hayatın tadını çıkar vallahi oglum sen dedi bisikletten daha az tehlikelidir yani dedi kadın doğru söyledi yani abiler

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Eğer onay olayı sadece babana kaldıysa,motorla ilgili bütün hareketlerini baban görmeli,ekipmanlarını giydiğinde onun görmesi vs.bu tarz hareketler.
    O zaten diyecektir.Ben ne yapsam bu çocuk yine alacak.Bu süre uzun olabilir ama sonucunda istediğini alacaksın.Ve bu hepsinin gerçekleşmesi içinde ehliyetin olmalı...
    Ben bu durumu öyle aştım.
    Burak1083 bunu beğendi.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Honda CB125 E
    Benim Taktiği Uygula Sabah Akşam Babana Motor De Yazın Öderim Çalışıp Falan De Aldır Bir Şekilde İşe Yarıyor Bu Arada Bendede Ehliyet Yoktu Benim Taktik Buda Aldı İşte Birazda Gaza Getir Ha Pederi
    Esrarengiz03 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba XCG 150
    ben dikkatli sürdüğüm halde kaç defa polis durdurdu artı kask eldiven dizlik vardı bide kalıp demişsin benim yasım 17 boy 193 kilom 94 ama yine durduyorlar sınavlarım olmasa ehliyet alıcam ama şimdilik biraz daha ehliyetsiz dolasağım gibime geliyor :/
    A Rh+

Mustafa abi sende dersin sınavlara giricem mayısda :D sizin oralardan bi motor kursunun ismini verirsin onlarda tutucak değilya uğraşmıyorlar zaten motorlarla abi motorun muanesi varsa sıfır sıkıntı sercan abi benim motorum vardı tabikide annemle geziyoduk ya :D annem oyuzden almamı istiyor diyo bey alalım edelim babam yok diyor ehliyeti alınca alıyım dıyorum yoook olmaz sana araba alırım gezersin güzel güzel diyor ama yok alıcam ben yaz gelmeden anne dedim babam izin vermesede gizli saklı alıcam ben oda tamam oglumm dedi :D

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ehliyetin yok kardesim bir kaza olsa gencligin gider mahkemelerde surunursun
    Yok hayabusa suruyormus yok usta surucu yok dikkatli surucuymus dinlemezler vallahi
    Simdi git al motor

Motosikleti
    Kuba XCG 150
    benim babamda karşıydı ilgilenmez diyorsun ama ben bakımını filan unuttugumda adam üşenmeyip hem yıkıyor hemde servise götürüyor bişeyi varsa bak diye. ben küçükken evde 3 tane 52 bionik vardı hatılıyorum amcalarım hep kaza ettiler ve sonunda satıp kurtuldular ben aldıktan sonra herkes o kadar laf ettiki anlatamam ama sonunda hepsi kabullendiler benimkide araba alayım diyodu halada diyor ama ben arabamı ilerde alırım diyorum :D
    A Rh+

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Alıntı ekoocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa abi sende dersin sınavlara giricem mayısda :D sizin oralardan bi motor kursunun ismini verirsin onlarda tutucak değilya uğraşmıyorlar zaten motorlarla abi motorun muanesi varsa sıfır sıkıntı sercan abi benim motorum vardı tabikide annemle geziyoduk ya :D annem oyuzden almamı istiyor diyo bey alalım edelim babam yok diyor ehliyeti alınca alıyım dıyorum yoook olmaz sana araba alırım gezersin güzel güzel diyor ama yok alıcam ben yaz gelmeden anne dedim babam izin vermesede gizli saklı alıcam ben oda tamam oglumm dedi :D
    Annelerin babaların üzerinde büyük etkisi vardır.Onu iyi kullan derim.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    97 liyimden sonrasını okumadım.Belli ki baban haklı.Büyük sözü dinle.
    sahbazomer bunu beğendi.

Tamam sercan abiiciiim saolasın yinede her zaman istemişimdir güzel motorum olmasını şimdi olucak abiler

Motosikleti
    Bisiklet
    kardeş bende aynı senin gibiyim ama hiç motor tecrübem yok varsa yoksa bisiklet bende 16 yaşındayım (1997) Bende babam alırım diyor (para durumuna göre opsiyonel annem "kim kafana soktu bu motoru tehlikeli şeytan işi bir sürü ölen yaralanan sakat kalan var etme yapma" gibi ama helal olsun sana çalışıp kendin almışsın motorunu öğrenmişsin işi şansa bak ki benimde abim var :D bu sene Allah izin verirse haziran gibi mondial 100 hyena x almayı düşünüyorum ben direk vitesliyle başlıyacağım yani özet olarak seni bayağı bi iyi anlıyorum (arkadaşların dediklerinide dinle ben en azından Yozgat gibi bir yerdeyim o yüzden rahatım ve yine kaskını montunu eldivenini vs al baban eninde sonunda ikna olacak )

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigarayı bırakmaktan sonrasını okumadım kusura bakma dostum, başarılar
    aynen öyle. 97lısın ve sıgara. akıllı mısıııın nesin ? okumadım gerısını.. sen bastan bitmişsin be oluuuuuuum
    sahbazomer bunu beğendi.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Ertuğrul eyvallah kardeşim öğrendik şimdi vitesli peşindeyiz :D ee napalım arkadaş kurbanıyız sıgara mevzusunda

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)