Merhaba abiler ablalar ben istanbul da yaşıyorum 97 doğumluyum motor sevdası bendede başladı tabikide yaşım daha genç kanım deli gibi akıyor benım 2 tane motorum oldu şu yaşıma kadar ama ailemin haberi olmadan tabikide 2 sinide çalışıp almıştım her ikiside scooter dı tabi daha vitesli bilmiyoruz sattım şimdi 2 sinide 2 bin tl param var çalışıyorum şuan üstüne bi 1.500 TL daha koyup bi CBR 125R çekicem altıma şimdi abiler ablalar annemle anlaşma yaptım sigarayı bırakırsam motora izin vericeklerdi babamlada konuşucakdı benim babam şuan yurt dışında tabikide annemin aklını çeldim anne dedim söz yavaş gidicem kaskımı korumalıklarımı alıcam dedim söz dedim oda tamam ozaman bak mahalle içi dolaşıcaksın sakın biryere gitmiceksin dedi tamam anne söz dedim tabi ruhsatıda annemin üstüne yapıcam anlaştım annemle babam geldi işte eve bi akşam yemekden sonra annem sofrada konuyu açtı oğlun motor almak istiyor felan sadece mahalle içi dolaşıcak dedi kaskını korumalıgını takıcak dedi babamda tabi her baba gibi hayır, olmaz , çok tehlikeli , şeytan işi , oyk oğlum mahallede önüne bir çocuk fırlar vurrursun felan , diye saymaya başladı tabi benim morel tamamen yerlerde beklemişim okadar tecrübemde var büyük abilerimden vitesli sürmeyide öğrendim CBF 150 de öğrenmiştim gerçekden rahat motor ama ben yinede CBR istiyorum şimdi babamı nasıl ikna ederiz abiler ablalar ? cevaplarınızı bekliyorum