Monster enerji içecegi için teşekkürler gizemli dostum.
Reklamlar
-
Dün çalıştığım dükkanı kapıyım motoruma dogru yöneldim hava karanlık sebebini hala bilmiyorum yada beni tanıyan birimi kim hiçbi fikrim yok motorun gidonunun üstüne monster enerji içecegi koymuş bi arkadaş yav dedim one orda bişi var dedim birisi bira falan koymuş galiba diyerek atıldım ve mutlu son:D süprizleri sevmiyen biri olarak süpriz yapılması fln gercekten teşekkür ederim yani gizemli dost içmedim ama anlamlı bi arazi camur banyosunda içebilirim xt min ön granajında monster amblemi var acaba ondanmı koydun meraktayım vala.
Reklamlar
-
Yan komşu olmasın
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
etraflarda gizli bir hayran durumları sanki....
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
benim arabama neden böyle şeyler bırakmıyorlar..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Benim de gizemli bir psikopatım var. Sürekli aynalarımın ayarlarını bozuyor.
Elbet bir gün iş üstünde yakalarım.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Benim de gizemli bir psikopatım var. Sürekli aynalarımın ayarlarını bozuyor.
Elbet bir gün iş üstünde yakalarım.
benim bizzat arkadaşım bozuyor namussuz yahu
kırmızıda duruyoruz işi gücü yok benim aynaları kendine çeviriyor
-
Ben senin yerinde olsam içmezdim. Nuri Alçonun yeni jenerasyonu olabilir.
uyandığında motor olmayabilir yada sana şu sözlerle seslenebilir. Gençsin, güzelsin, sen daha iyilerine layıksın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
adam şimdi onu içmezde yahu hatırası var diye saklarsın?
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
ben olsam içer kutusunu mumyalatırdım
-
İçinde bişeyler olmasın sakın...
Ben olsam içmem...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ben olsam içmem belki içinde başka şeyler vardır
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
bu motosikleti kullanmak için çok enerjiye ihtiyacın olabilir diye birisi düşünmüş olabilir birileri
-
iç te hem içecek hem veren bozulacak sonra.
düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, asfalt çok kötüydü.
-
Hocam monster ülkede pazar yapıyor.. Sakın firmanın çalışanları bırakmış olmasın?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Enerji içeceklerine güvenmeyin kullanmayın. Onun yerine beslenmenize dikkat edin üzüm suyu için vs.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Bende de gizemsiz bir kedi var. Ne zaman motorun başına gitsem kendisini selede uyur buluyorum. Bide rahat - yüzsüz.. İlla elimle alıp yere koyuyorum, başka türlü kalkmıyor sıpa!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
tabi, artık cumartesi geceleri nevizadeye eğlenmeye gidiyor üzüm yeyip sakız tüketiyoruz
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Monster ambleminin yakınlarına birde Redbull amblemi yapıştırıp motoru aynı yerde tekrar bırak. Belki sonrasında da Burn amblemi bulursun
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
benım s2000e de damak cıkolata bırakmıslardı.bomba dıye tırsmıstım
-
Bizim motorun her yerinde monster etiketi var. Kedi sidiğinden başka sıvı üstünde bulamadım.
Monster distribütörünün dükkan camından içeri motor ile girecem. Enerji verin lan bana diye haykıracağım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)