Monster enerji içecegi için teşekkürler gizemli dostum.
Reklamlar
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Bizim motorun her yerinde monster etiketi var. Kedi sidiğinden başka sıvı üstünde bulamadım.
Monster distribütörünün dükkan camından içeri motor ile girecem. Enerji verin lan bana diye haykıracağım.
http://c1304.hizliresim.com/18/8/lwdjs.jpg
motorun cok guzelmiş yolun düşerse antalyaya ben koyarım monster
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
motorun cok guzelmiş yolun düşerse antalyaya ben koyarım monster
Sen koyarım diyince, içimden inşallah antalyaya yolum düşmez diye geçirdim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Sen koyarım diyince, içimden inşallah antalyaya yolum düşmez diye geçirdim.
Türkçe çok sakat her yöne gider
büyük tyi yazarken zorlandım yanlış anlaşılmaz olmasın sadece kolum kırıldı tek elle bile büyük yazarım Türkiyemi ;)
kolum kırık benden zarar gelmez
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
ikram edeceksen sorun yok. Onu da gideriz benim seçtiğim marketten alırız. Güven meselesi, sakata gelmeyelim
"Türkçe de bir sorun yok. Bizim içimiz fesat" Onun sebebide genetik, Türk herkülünde kafa 10 dk da bir tek yere çalışıyor.
Neyse konu dağılmasın kadir. Antalyaya gelen herkese monster içecek ikram ediyorsun demek
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
ikram edeceksen sorun yok. Onu da gideriz benim seçtiğim marketten alırız. Güven meselesi, sakata gelmeyelim
"Türkçe de bir sorun yok. Bizim içimiz fesat" Onun sebebide genetik, Türk herkülünde kafa 10 dk da bir tek yere çalışıyor.
Neyse konu dağılmasın kadir. Antalyaya gelen herkese monster içecek ikram ediyorsun demek
bi monsterin lafı olmaz
-
monster firmasinin promosyonu olsa gerek, motorculari hedef aliyorlar, fuarda da dagitilmisti.
Okulda da her gun ya burn ya red bull dagitiyolar beles. Artik beles redbull bile icmez oldum tirsiyorum zararlarindan. (icmez oldum dediysem azalttim yavas yavas birakacam insallah )
-
-
Gecen gun banada yaklasip redbull verdi guzel bir kiz pazar gunu maltepedeyiz gelin dedi.
-
Birşey değil,afiyet olsun.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
-
Bundan güzel reklammı olur ömür boyu unutmassın artık
-
Ben senin yerinde olsam içmezdim. Nuri Alçonun yeni jenerasyonu olabilir.
uyandığında motor olmayabilir yada sana şu sözlerle seslenebilir. Gençsin, güzelsin, sen daha iyilerine layıksın
ahhahaahha aLEMSİN YA:ddd
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
gokayugur adlı üyeden alıntı
:DDD yhok ya monster daha kıyak en azından cazibesi var:D ya yanlız kim koydu hala bulamadım icmeyede kıyamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Bizim motorun her yerinde monster etiketi var. Kedi sidiğinden başka sıvı üstünde bulamadım.
Monster distribütörünün dükkan camından içeri motor ile girecem. Enerji verin lan bana diye haykıracağım.
http://c1304.hizliresim.com/18/8/lwdjs.jpg
ya tamam gel birlikte icelim zaten hepsini icemem :D ya benim xt biraz hırcın duruyo bide monster aşırı dikkat cekiyo tam kafa granajında resmini cekip koyim bari :D
motorun cok kıyakmış sanat eseri gibi hiçmi binmiyosun ona benimki her daim camurlu :D
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
ya tamam gel birlikte icelim zaten hepsini icemem :D ya benim xt biraz hırcın duruyo bide monster aşırı dikkat cekiyo tam kafa granajında resmini cekip koyim bari :D motorun cok kıyakmış sanat eseri gibi hiçmi binmiyosun ona benimki her daim camurlu :D
Hani halk arasında derler ya b*k götürüyor diye. aynen öyle, bilerek gençlik halini koyuyorum. onu hep öyle hatırlasınlar.
Gerçi yine sanatla uğraşıyorum. çamurdan çömlek yapıyoruz
-
Hani halk arasında derler ya b*k götürüyor diye. aynen öyle, bilerek gençlik halini koyuyorum. onu hep öyle hatırlasınlar.
Gerçi yine sanatla uğraşıyorum. çamurdan çömlek yapıyoruz
http://a1304.hizliresim.com/18/b/ly5p5.jpg
bka bu iyiymiş daha hırcın napcan tertemiz motoru :D
-
enerji içecekleri zararlıdır mümkünse uzak durun... derim...
-
kendin koyup yalandan konu açmıssın gibime geliyor sakinseytan :D
-
garajın arka kısmında cocukların oyun parkı annelerının oturup dedıkodu yapması ıcın konulan banklar var. millete monster bırakıyorlar bizimkine kirli bebek bezi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)