Ever arkadaslar gecenlerdede ayni konuyu acmistim ama tatmin olmadim simdi ise istegim 1500tl ye 0 bir motorsiklet bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler )
Ever arkadaslar gecenlerdede ayni konuyu acmistim ama tatmin olmadim simdi ise istegim 1500tl ye 0 bir motorsiklet bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler )
Su attigin ilk yuki yari otamatik diyor o nasil oluyo
Arkadaşım Aynı konuyu neden tekrar açıyorsun oraya zaten dolu yorum yazıldı ve link atıldı
Tatmin olmadımda ne demek Şey mi ediyoz burada seni tatmin etmek için allah aşkına
AL sana link Hepside sıfır incele karar ver
Mondial,Kanuni,Kuba,Salcano,Yuki,Çelik,Arora Bunlar Cup zaten bunlar hepsi hemen hemen aynı üzmezler seni
http://www.sahibinden.com/motosiklet...&a269_min=2012
Sado
mondial, kuba, kanuni, yuki, kral, çelik gibi markaların internet siteleri var. onlardan bikaçtane begenıp buraya sunarsan yardımcı oluruz. senın ıcın motosiklet aramamızı beklemıyorsundur herhalde.. bul 1500liraya bıze goster bız de yorum yapalım. Yarı-Otomatik basit. yine normal vitesli motosikletlerdeki gibi ayagınla vıtesı yukseltıp dusuruyorsun fakat Debriaj yok bunda. vıtes gececegın zaman elını gazdan cekıp ayagınla vıtesı gecırıp sonra gaza devam edıyosun. basit yanı hıcbırsey yok. dedıgım gıbı arastırma yap oyle gel hadı kolay gelsın bakalım
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)