Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi Ekipmanlar

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar,
    a2 ehliyetimi henüz almadım. Ehliyeti alana kadar ekipmanları almayı düşünüyorum ancak işin içinden çıkamadım. H.Sonu motorsiklet bakarken biraz araştırayım dedim satıcılara kıl oldum. "sürat motoru kullanmayacaksın yeni başlayana bu kask yeter" diyen satıcı kızların ağzına kürekle vurasım geldi. Ekipmanın, yeni başlayan içini olmaz diye düşünüyorum. Neler almam gerektiğini, hangi üründe hangi marka-modeli almam gerektiğini bilmiyorum. Siz kullandığınız ekipmanları marka-model-ortalama fiyat bilgisiyle paylaşır mısınız.

Kask:
    Mont:
    Eldiven:
    Dizlik:
    Bellik:
    Çizme:
    Pantolon:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    o satıcı kızlar nerede yaw bize hep odunlar bakıyor
    ben bir çoğunu tamamladım yeni araştıranlar sana yardım edeceklerdir.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bence almayı planladığın motosikleti, yaklaşık ayırdığın bütçeyi... ... paylaş ki, cruiser kullanacaksan rengarenk yamalı bohça super sport montu falan önermesinler
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    evet bütçe önemli. bir kask fiyatına motosiklet alınabiliyor
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

cbr 125 r almayı düşünüyordum. ancak tüm parayı motora vermekten vazgeçtim. önce ekipmanları alıp kalan paraya cbf150 almayı düşünüyorum. 1000 tl'ye kadar harcama yapmayı düşünüyordum. taa ki barkın bayoğlunun bahsettiği arai kaskı görene kadar. sadece kaska 1500 tl verecem galiba. sizler ne kullandığınızı ya da neler tavsiye ettiğinizi yazın. genel bir konu olsun. isteyen bütçesine göre alacağını belirler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

hiç kimse yazmak istemiyo galiba. peki ekipmanları nerden almayı tercih ediyorsunuz? onu bari söyleyin

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    yol yapacam aga bana konforlu bir kask verin derseniz, schuberth s2 tam f/p ürünü diyebilirim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)