Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

regal konusunda kararsız kaldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kararsızım ama başlama motoru olcak
    arkadaşlar merhaba foruma kaydım çok eski olmasa da eski sayılır sürekli takipçiyim ama pek konulara yazmam telefondan girdiğim için. artık motorumu almaya karar verdim eskiden ss tarzı düşünüyodum ama honda 600rr alamadıktan sonra mantığı olmadığına karar verdim şimdi benim sorunum regal raptor 150e mi alayım yoksa 250e 9b mi alayım karar kılamadım bi türlü biraz kuvvetli olsun diyorum 250 mantıklı geliyo ama benzin fiyatlarını ve model fiyat indeksini de düşününce 150e de mantıklı geliyor. sizden ricam bu motorlar hakkında ki düşüncelerinizi var ise tecrübelerinizi yazar mısınız? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    not: motoru genel olarak haftanın 6 günü işe git gel için kullanıcam yol git gel 17 km ve pazarları ufak çaplı dolaşmalar için

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    "Galiba" 150 likler hava sogutmali 250likler sivi o yuzden 150likle uzun yola cikilmaz
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    eğer sadece iki motor arasında kaldıysan bütçende el veriyorsa 250 lik her zaman bir adım öndedir ama ekonomi ön plandaysa 150 lik al yok km de 4/5 kuruş fazla yaksın dersen 250 iyidir
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    şimdi bütçe kısıtlı ekipmanları da dahil edersek. ya 2006 2007 model 250 lik yada 2011 2012 150 lik arasında karar kılmalıyım. daha önce okuduğuma göre 250 lik regaller 15 bin veya 20 bin km arasında şanzıman sorunu çıkarabiliyomuş bide 250 liklerin 100km/lt olarak yakıt sarfiyatını merak ediyorum tam bilgiye sahip olmadığım için de çekingen kalıyorum :/

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    Alıntı ffarukyavuzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi bütçe kısıtlı ekipmanları da dahil edersek. ya 2006 2007 model 250 lik yada 2011 2012 150 lik arasında karar kılmalıyım. daha önce okuduğuma göre 250 lik regaller 15 bin veya 20 bin km arasında şanzıman sorunu çıkarabiliyomuş bide 250 liklerin 100km/lt olarak yakıt sarfiyatını merak ediyorum tam bilgiye sahip olmadığım için de çekingen kalıyorum :/
    Bayide 250lik regalin yakitini 3lt/100km demisti
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

Motosikleti
    ismail kardeşim teşekkür ederim cevabın, ilgilendiğin için yalnız 3 lt standart mı yoksa zaman geçtikçe kullanıma, eskimeye göre yakıt sarfiyatı da değişiyor mu ? yok mu aramızda hiç regal kullanan arkadaş ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)