Deteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
+1 de benden
herkese teşekkür ederim. topici güncel tutarsak sevinirim.. SİNANIM, oylar birinci seçilmelerini sağlamayacak fakat bizim çocukları desteklediğimizi onlar bilece.. psikolojik olarak destek sağlayacaklar.. asıl iş sahnede yaptığın.. beni hayırsızlıkla suçlamayın sakın.. yaşam mücadelesi diyelim.. en kısa zamanda görüşeceğiz.. hatta iznik gölünde bir kamp buluşması olabilir .. olmazmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
kardeşim..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
İznik kamp olabilir tarihi önemli. Mayıs ayı benım için biraz yoğun. 27-28 Nisan Diyelimmi ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
eğer bizim çocuklar bursayı kazanırlarsa final istanbulda 27 nisanda.. ondan 1 hafta sonra belki daha iyi olur ama sana uyarmı? devrim orhan murat ve muhteremede sorarız ..
İnşallah Kardeşim, 4 aydır karakız yatıyor, 2 haftalık bir süreç planladım, komple sezna hazırlayacağım, bu arada şu aksesuarları takayım, kromsuz parçaları kromlatayım diye düşünüyorum...
Bu arada MT ailesi desteklerinizi bekliyoruz..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
4-5 yada 11-12 Mayıs olabilir. Devrimin kromlarda yetişir. Havalarda kamp için daha iyi olur.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Hem motorcu hem muzisyen bir abileri olarak oyumu verdim dostum.. Hadi hayirlisi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Egrer istanbula gelirseniz cocuklarla finallere, motorcular toplanip kortej yapalim.. :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
o kadar güzel olurki.. destek.. çocuklar bize destek biz çocuklara..
O zaman organize edelim :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
o zaman eğer istanbula gitmeye hak kazanırlarsa yine buradan duyuru yapar küçük bir çıkarma yaparız bostancı gösteri merkezine.. desteklerinizi bekliyoruz..
son durumdan bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)