Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

selamlar, motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ehliyeti aldık sıra motorda :)
    arkadaşlar merhaba. ehliyetimi yeni aldım sıra motosiklet almada. tavsiyelerinizi bekliyorum. vitesli motor istiyorum önerileriniz nelerdir sizce zorlanırmıyım vitesli motorda?
    2 teker= hayat :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    bütçeniz nedir? ne tarz motorlar seviyorsunuz? bunlar ı öğrendikten sonra tavsiyeler gelecektir

Motosikleti
    haklısınız bunları atladım. bütçem 8 9 bin tlye kadar. yarış motorları çok hoşuma gidiyor o yüzden yarış tipi motor alma düşüncesi var zihnimde

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    o zaman başlangıç için 2. el bir cbr 125 ile alışmaya başlayabilirsiniz, tecrübe edindikten sonra elden çıkarıp cbr 250 ile devam edersiniz.
    2.el cbr 125 ler 5-7 bin tl arası, km si ve aksesuarına göre değişiyor. üstünden artan para ile de ekipmanlarınızı alabilirsiniz

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    super sport düşünüyorsanız bende cbr125 öneririm yada 2.el cbr 250 olabilir
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hafif ve grenajsız olmalı ilk motosiklet...
    tecrübeyle sabittir...
    önereceğim model ise, ybr 125

daha sonra zaten tecrübenizle orantılı olarak gelişirsiniz...
    ihakanvardal bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben siyah bir Cbr 125 öneririm yeni kasa, grenaj parçaları diğer renklere göre çok ucuz. Yeni başladığınız için motoru yatırmanız olasıdır.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    herkesinde dediği gibi ybr 125 esd & cbr 125. hangisini istersen alabilirsin. ama cbr alırsan koruma takozu şart. yan yatırırsan bacağın sıkışır yoksa

Motosikleti
    ybr hoşuma gitmiyor. cbrlar hoşuma gitti. rengin fiyatla nasıl bir alakası olabilir bu honda ne yapmaya çalışıyor

düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varvarvar
    MOTOSİKLET...
    Bazıları çok yalama adam
    Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı She Moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr hoşuma gitmiyor. cbrlar hoşuma gitti. rengin fiyatla nasıl bir alakası olabilir bu honda ne yapmaya çalışıyor
    Ama başlangıç için bence ybr 125 daha uygun.Çünkü muhakkak düşme kalkma ilk motorda olur.Grenajsız motor bunun için daha iyidir.Daha sonra ise cbr250 olabilir.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    düzgünbaba

ne demek istediniz?

haojin2005 ben cbr alıp uzun süre kullanmak istiyorum hacim büyütmek istemem 2 3 yıl kadar. emre arkadaşımız koruma takozu diyor onu araştırdım düşmelerde hasarı azaltıyormuş, ondan taktırsam olmaz mı?

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    düzgünbaba

ne demek istediniz?

haojin2005 ben cbr alıp uzun süre kullanmak istiyorum hacim büyütmek istemem 2 3 yıl kadar. emre arkadaşımız koruma takozu diyor onu araştırdım düşmelerde hasarı azaltıyormuş, ondan taktırsam olmaz mı?
    O tarz bir motoru hiç kullanmadım ama ybr+koruma demiri cbr 125+koruma takozundan daha güvenli olur.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    düzgünbaba

ne demek istediniz?

başta herkes 2 3 yıl binerim diye alıyor zaten 1 sene olmadan satmaya başlıyoruz.
    takoz hasarı önler ama yinede riske atmamak lazım ybr ile tecrübe edinip sonra cbr 250 olur zaten
    en ufak grenaj çizile adamı motordan soğutur.

Motosikleti
    teşekkürler ama bütçem varken gönlüm cbr125den yana

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla bilemem düşme takozu azaltıyomu kazayı ama biraz kendi boyuna göre bişey al derim mesela boyun büyükse böle orta civarlarda bişey ne al 125 lik onlanlarla başla derim birden 200 lük gibi bişey alırsan tosmalamadan koşmaya çalışırsın ama bide ehliyet kursunda saten sana bi motorla eğitim vermişlerdir tahminim ordaki motorları sevdiysen onlar gibi bişey alabilirsin ordakilere bütçen yeterse ucuzsa alabilirsin şimdiden Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Etsin Yüce Rabbimiz, Tekerin Düz Bassın.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
    Ehliyet: A2 (01.10.2015)
    Motosiklet: 125 Mh Drift

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Yeni kasa cbr 125 güzel olur anahtar teslim 7 bin lira miss gibi..Düşersen yaptırırsın ne olacak bütçe var nede olsa Allah kesenize bereket versin
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Nathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Alıp 2-3 yıl kullanmak istiyorum diyorsun ama pek öyle olmuyor. Zaman içinde geliştikçe motora iyice alışıyorsun ve artık bir üst seviyeye çıkmak istiyorsun. Ben motora geçtiğimiz yaz cbr250 ile başladım ve şimdiden bu duygu içerisindeyim. 600'lükleri araştırmaya başladım bile. Ama 600'lüğe geçiş bana göre önemli bir geçiş bu yüzden daha 1 sene daha tecrübe kazanmam gerek.

Sana tavsiyem eğer motor öğrenme sürecin çok sancılı olmadıysa, bu işi yapabildiğini düşünüyorsan cbr250 ile başlaman. Cbr250 güç olarak öyle altından kaçıp gidecek bir motor değil. İkinci elde çok temiz 250ler var. Düşündüğün fiyatlara bulabilirsin. Ybr125 veya cbr125 diyen arkadaşların da dediklerini dikkate al tabii ki. Fakat benim düşüncem 250lik ve daha düşük motorlar için motor gücü çok da önemli bir mesele değil. Tabii bu işe yetenekli olduğunu düşünüyorsan.
    KeaSH-07, olcaybr ve She Moto bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ufuk gerekli açıklamayı yapmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------

Alıntı Nathan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıp 2-3 yıl kullanmak istiyorum diyorsun ama pek öyle olmuyor. Zaman içinde geliştikçe motora iyice alışıyorsun ve artık bir üst seviyeye çıkmak istiyorsun. Ben motora geçtiğimiz yaz cbr250 ile başladım ve şimdiden bu duygu içerisindeyim. 600'lükleri araştırmaya başladım bile. Ama 600'lüğe geçiş bana göre önemli bir geçiş bu yüzden daha 1 sene daha tecrübe kazanmam gerek.

Sana tavsiyem eğer motor öğrenme sürecin çok sancılı olmadıysa, bu işi yapabildiğini düşünüyorsan cbr250 ile başlaman. Cbr250 güç olarak öyle altından kaçıp gidecek bir motor değil. İkinci elde çok temiz 250ler var. Düşündüğün fiyatlara bulabilirsin. Ybr125 veya cbr125 diyen arkadaşların da dediklerini dikkate al tabii ki. Fakat benim düşüncem 250lik ve daha düşük motorlar için motor gücü çok da önemli bir mesele değil. Tabii bu işe yetenekli olduğunu düşünüyorsan.

Cbr 125'de karar kıldım alacağım yine de teşekkürler. Değiştirmem çünki bu motoru aldıkdan sonra uzun bi süre kullanmak zorundayım elimde ki nakit bitecek

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)