Mondial servisimi ? - asla
Reklamlar
-
Merhabalar ,
Bir kaza geçirmiştim motorla bildiğiniz üzere burada konu açmıştım. Şimdi asıl konuya geleyim uzatmadan .
Motor mondial servisine gitti , geldi . SÖZDE her parçayı kontrol ettiler ve çoğu şeyi değişti...
Eve geldim arka lastiğe baktım , arka jant yamuk ( resimlerini koymustum eski konumda )
Dedimki gözlerinden kaçmıştır neyse ... Ama bu kadarla bitmedi gözlerinden kaçan şeyler,... Motorda gidonun ağırlaşması(forumda konu açmıştım bununla ilgili) , sağa sola kolay dönmemesi , arka lambanın bazı ledlerinin yanmaması , ön farın tekinin yanmaması vs...
İllet ettim mondial servisinden , zaten adı da xxx bisiklet- mondial bayii di . Özellikle ad vermedim yasak mı serbest mi olduğunu bilmediğim için. Birdahada asla mondal servisi ile işim olmaz zaten...
3 gün önce sanayide bir ustaya götürdüm dedim böyle böyle sorunları var(adam zaten sadece scooterları tamir ediyor). Usta(gerçek usta) bir baktı ve Şasi yamuk dedi...
Ön lastiktede sıkıntı varmıs .Ustalık böyle birşey olsa gerek.
Böyle ustaya denk gelince içim rahatladı doğrusu ...
Asıl sormak istediğim , bu mondial servisi motorun nesine baktı ve bana tamamdır dedi? Sadece para kazanmak için dış plastik aksamı değiştirip yolladı beni .
Bu kadar ilgisiz , bilinçsiz ve ticari amaçlı olunur anca ... Şuan motorum kapımın önünde yok içim bir buruk gibi , sanki biryerim eksik :( Ama 2-3 güne buluşacağız tekrar motorumla ...
Mondial alırken servisi göz önünde bulundurun ( daha doğrusu bisikletçileri ) ...
Tekeriniz düz bassın !
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Reklamlar
-
Bende Mondial motor alcam Mondial 125 Mh Drift Kardeşim Allah Kurtarmış Kazadan Motoruna İnşallah Kavuşursun Bayii Servis Aldığın Yere Bağlı ya bide benim arkadaşımında bi motoru vardı sattı ama servise verdiğinde arka tekeri yamulmuştu onunda nasıl becerdiyse tekeri çarpmış kazada arka yamulmuş onun için verdiydi full değişmişlerdi sende öle bişey nasıl oldu anlamadım belki servisine göre değişiyodur. ya bayiisine göre
Tekeriniz düz Bassın İnşallah, Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Etsin Herkese İyi Akşamlar Cümleten
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
-
sSameT adlı üyeden alıntı
Bende Mondial motor alcam Mondial 125 Mh Drift Kardeşim Allah Kurtarmış Kazadan Motoruna İnşallah Kavuşursun Bayii Servis Aldığın Yere Bağlı ya bide benim arkadaşımında bi motoru vardı sattı ama servise verdiğinde arka tekeri yamulmuştu onunda nasıl becerdiyse tekeri çarpmış kazada arka yamulmuş onun için verdiydi full değişmişlerdi sende öle bişey nasıl oldu anlamadım belki servisine göre değişiyodur. ya bayiisine göre
Tekeriniz düz Bassın İnşallah, Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Etsin Herkese İyi Akşamlar Cümleten
Teşekkür ederim.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Bir kaç servis yüzünden komple mondial markasını kötülemek ne kadar doğru emin değilim
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
-
Malesef servis berbatlığı ülkemizde mondial ile sınırlı değil.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
Motorla daha önce kaza yaptığını yazmamışsın, şase ondan yamuktur.
-
Faradaybv kardeşimiz haklı bi servis yüzünden komple mondial kötülenemez marka olarak bi ün salmış bir çok markaya toz yutturmuş bi markayı şimdi kötülersek ayp olur derim ben çünki diğer markalarında bi kaç bayileri kötü olabilir ama marka olarak kötülemek ayp olur ama arkadaşımız saten mondial servisimi asla demiş ama mondial servisinin birisini kötülemiş ama bazıları hepsini kötülüyo olarak algılaya bilir her neyse mondial iyi bi marka ama bi kaç servis i kötü olabilir sende bi başka servisine götürebilirsin kardeşim . her neyse Tekeriniz düz bassın İnşallah, Allah kazalardan belalardan korusun İnşallah,
Faradaybv adlı üyeden alıntı
Bir kaç servis yüzünden komple mondial markasını kötülemek ne kadar doğru emin değilim
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
-
Ne yazık ki haklısın.Bu çinliler böyle.E ucuz et muhabetti.Yolda biz ne yapmışız neler oluyor diye bir şey yok.Halkın genel olarak beğeneceği iki üç led çak bilmem ne bitti.Servise götürüyorum adamlar öyle bi haldeki bana hani '' oğlum ne servisi bin git ayağını yerden kessin '' tarzı bakıyorlar.Her şeyi geçiştirme.Motor kısmı iyidir tık etmez, etmedi yani.Ama yürüyen aksammış frenler detaylar 0.Öyle fren koymak bi motosiklete insanların canını tehlikeye atmaktır.Suç atamam rakiplerinin yarısı fiyatta.Ama motor alacakları önerim şudur paranızı biriktirin honda alın yamaha alın.Eskiden bende ne var yarı fiyata aynı şey diyordum ama yok motosiklet bu şakaya gelmez.
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)