kaskla ilgili bir sorum var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel ve manyak bişe bunla beni görseler peşimde tüfek atarlar
bende nazi kasklarına bakıyorum ama sonra alsam ne olcak deyip vazgeçiyorum
-
canerol adlı üyeden alıntı
güzel ve manyak bişe bunla beni görseler peşimde tüfek atarlar
bende nazi kasklarına bakıyorum ama sonra alsam ne olcak deyip vazgeçiyorum
nazi alsamda bandana takıcam yüzüme kurukafalı oda atarlı olucak buda atarlı
ben şidmi buldum bir tane açık kross kask birde gözlük bakıcam burdaki motomaxtan bulursam alırım bakalım
-
Nazi kaskı son derce sağlıksız ve kullanışsız.zaten bir koruma değeri olmadığını mutlaka biliyorsunuzdur.Birde kulakları sağır eden bir rüzgar sesisi çıkarıyorki,birkaç km.bile tahammül edemezsiniz.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
Nazi kaskı son derce sağlıksız ve kullanışsız.zaten bir koruma değeri olmadığını mutlaka biliyorsunuzdur.Birde kulakları sağır eden bir rüzgar sesisi çıkarıyorki,birkaç km.bile tahammül edemezsiniz.
biliyorum.. o yüzden birazda karar değiştirdim kross alıp bu şekilde değiştirip takayım bari dedim bana biraz pahalıya mal olucak ama yapacak bişey yok
-
www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-905-Europe-Design-Camsiz-Kross-Siyah-Kask-DOT-sertifikali-_1782.html#0 bu olabilirmi.bnde hayran kaldım bu tarza :D
-
quick-pro adlı üyeden alıntı
www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-905-Europe-Design-Camsiz-Kross-Siyah-Kask-DOT-sertifikali-_1782.html#0 bu olabilirmi.bnde hayran kaldım bu tarza :D
evet kesinlikle olur bende böye 2 tane kask buldum birisi free-m onu salla..
bide uvexin bir kaskı var aynen böyle birde feyizoğlunda gözlükte buldum cruiser chopper gözlüğü diye geçiyor
http://www.feyizoglu.com/Krom-Choppe...k_46961.html#0
linkteki gözlükler.. bence süper bir ikili olacaklar
-
o ne öyle sinek gibi yav
-
Mersin İl Temsilcisi
ooyy gençlik oy..
kardeş, nu hiç kullanma.
parana yazık, sağlığına yazık.
zaten yüksek hızlarda kafandan yükselip boğazını sıkacak, düşersen hiç korumayacak bir şeye harcama yapma.
o parayı bana ver, peşinden koşup düştüğünde kucaklayıp seni koruma ihtimalim bile daha fazla olur...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
evet kesinlikle olur bende böye 2 tane kask buldum birisi free-m onu salla..
bide uvexin bir kaskı var aynen böyle birde feyizoğlunda gözlükte buldum cruiser chopper gözlüğü diye geçiyor
http://www.feyizoglu.com/Krom-Choppe...k_46961.html#0
linkteki gözlükler.. bence süper bir ikili olacaklar
Gözlük cok güzelmiş.bnde kuru kafa seklinde bandana almayı düsünüyorum. cruiser da cross kaskı takmak cok farklı bir tarz olur bnce :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)