Önceki gün motosikletin ilk bakımı için gittiğim Artı Gruptaki arkadaşla sohbet ederken yaz sonu 250 CC ye geçmek istediğimi söyledim ve İNAZUMA yı herkesin övdüğünden beğendiğinden vs. bahsettim O haliyle İNAZUMA ya biraz mesafeli durdu nihayetinde yaz sonu için muhtemel bir müşteri adayıyım onun için Suzukiye gitmemi istemez, işte yakıt sarfiyatının söylendiği gibi olmayacağını vs. söyledikten sonra "ben sana başka bir motor vereyim" dedi... MEGELLİ o esnada zaten MEGELLİ' nin bayiliğini almak üzere konuşuyormuş distiribütörlüğü Adana bir firmaya ait olan MEGELLİ 250CC SS ve Naked getirmeye karar vermiş...fiyatlar ekim-kasıma kadar 8500 civarı olacak sonra 1000 lira kadar artacak sanırım....T6 titanyum-aliminyum karışımı şase ve motor bloğundan vs. bahsetti pazarlamacısı... motorun kataloğunda 6 vites bir şanzımanı olduğu 122 kilo 26 BG ve 22,8 tork ürettiği yazıyor birde tek silindir ... ama tasarım oldukça güzel renkler vs. can alıcı...şirket ingiliz, tasarım italyan, üretim tayvan parçaların bir kısmı çin....motor SYM Volf motorunun geliştirilmiş haliymiş ...bakalım alıp-kullanan beğenen olursa düşünebilirim doğrusu... yakışıklı motosiklet