ver motorumu al otobusunu
Reklamlar
-
Evet arkadaslar sonuda tekirdagdan aldigim mz ime bugun itibariyle kavustum. Tr100a nickli erkin abim dun gece beni aradi otobus terminalinde oldugunu ve 23:30 ankara otobusuyle gonderecegini soyledi cok sevindim.velhasilbu sabah 06:30 ben ankara astideyim 07:00da otobus geldi neyse basta yolcularin bavullari indi enson benim motoru indirdik hayret ettim acikcasi ben yatik vaziyette sigmistir diyordum ama tekerlerinin uzerinde dik vaziyette bagli idi .soforden ruhsati ve anahtarlari aldim astinin otoparkina cektim motoru depo bos olarak geldigi icin astiye gelirken aldigim benzini depoya koyacaktimki allahim depo acilmiyor zorluyorum zorluyorum anahtar girmiyor birde baktimki anahtara mercedes anahtari.sofor motorun anahtari yerine bana otobusun yedek anahtarlarini vermis.kostur kostur otobusun yanastigi pereno gittim ama yerinde yeller esiyor.gittim yazaneye durumu anlattim hemen soforu aradilar sofore kardesim senin otobus nerede dedim parkta dedi sen neredesin dedim bir saatlik bir isim var astiden ciktim dedi.bende abi senin otobusle bir tur atayimmi dedim adam bikac saniyelik afalladi nasil yani dedi senin anahtar hazir bendeyken otobuste kullanmayi ogreneyim dedim adamda bir panik telefonda sesinden belli oluyor.ozur ustune ozur diledi hemen gelecegini soyledi ve aradan yarim saat gectikten sonra geldi de ben motosikletimin anahtarlarina o da otobusunun anahtarlarina kavustu.sabah sabah atraksiyon yasadik yani anlayacaginiz.gelelim motosiklet otobusle gelirmi gelir benimki ortalama650 km yol geldi ucretine gelince 100 tl
Reklamlar
-
hayırlı olsun. sabah sabah iyi heyacan olmuştur size
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
-
Hayırlı olsun güzel bi aksiyon yaşamışsınız
-
İşte budur. Motosiklet yerine Mersedes otobüs vermişler. Kabul etmemişsin. Tekerin düz bassın...
-
Simdi onun hesabini yapiyorum acaba o otobuse kactane motor alirdim
-
Enteresan bir kavuşma hikayesi hayırlı olsun
-
-
Hahaha abi bi tur atayımmı
-
Hepiniz sagolun arkadaslar allah. Tum motor tutkunlarina kazasiz belasiz agiz tadiyla ve tabiki trafik kurrallarina uyarak surusler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Erkin ayri bir insan hayatin bozamadigi nadir insanlardan kendisini 1989 dan beri tanirim 24 senelik bir dostluk kardeslik bizimki en son iki hafta once istanbula gittigimde bikac saatliginede olsa kendisini gormeye tekirdaga gittim.sen cok yasa erkin baba
-
cok güzel bi baslangıc olmus Kazasız belasız insallah. Tekeriniz düz bassın.
-
hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin
-
hayırlı olsun...
yanşız ben başka bir konuya dikkat çekicem...bu siteden insanlar birbirine bir işi düşüpte halletmiyorlarmı vallahi moral oluyor...ikinizinde eline sağlık...
-
Mz i otobüse değişmem...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Ben ençok suhatr diye bir uyemiz varmis(ki tarihi benden eski)
diye sasirdim.
denk gelmemisiz herhalde.
Forumun büyüklügüne bak.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
üye tarihim eski uzun süre motosiklete ara vermiştim işlerden dolayı siteyide takip fırsatı bulamıyordum
-
Mz derken mz marka motosikletmi ?
-
2002 model kanuni mz ama blok piston segman orjinal alman malıyla değitirilmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
ankarada işinin ehli 2 zamanlı motordan anlayan motor ustası varmı sezona girmeden komple bakım yaptırmak istiyorum motrda sorun yok firenlerin ayarı balata değişimi motorda ufak ayarlar birde marş kolu 10 basmada bir defa alıyor pedal boşa dönüyor bide ona baktırayım diyorum
-
Şoforun telefonla konusurkenki yuz ifadesini merak ettim
Hayirli olsun, gule gule kullanin.
-
coq adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun.
Ben ençok suhatr diye bir uyemiz varmis(ki tarihi benden eski)
diye sasirdim.
denk gelmemisiz herhalde.
Forumun büyüklügüne bak.
Dünkü çömezsin işte...
Sus bakiim..
Al şu paspası eline hele bi..
İşin garibi benden de eski üye...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)