haha çok enteresan mercedes otobus anahtarıyla motor anahtarını nasıl karıştırmış kaptan hayret hayırlı olsun, kazasız belasız.
haha çok enteresan mercedes otobus anahtarıyla motor anahtarını nasıl karıştırmış kaptan hayret hayırlı olsun, kazasız belasız.
2005 üyelikle ben dede falan oluyorum herhalde
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
vallaha bende o an şoförün yüzünü görmek isterdim.tüh keşke otobüsle bir iki tur ataydım asıl şoför gelipte koca otobsü yerinde bulamayınca yüzüznün ifadesinin ne olacağını inanın daha çok merak ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
alp_tunay sizdemi ankaradan sınız sizin mz topiğindeki yazılarınızın hemen hemen tamamını okudum motosiklet bilginiz üst seviyede.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Sabah sabah güzel bir anı olmuş
e hadi hayırlı olsun o zamn
bu kawasaki bir başka dostummm
Bizde otobüs ile Ankaraya Racer200s gönderdik. Valla sığıyor. Orta direğe yaslıyorsunuz. Dik vaziyette gidiyor. Tam motorluk bagajları var.
Sizin ki de sabah sabah action olmuş. Motorda bir sorun yoksa oda tuzu biberi olsun. ;)
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Üstüne para isteseydin takas için
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
çocuklara torunlara anlatılacak bi motosiklet hikayesi daha
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
bu olayı fotoğraflasaydın keşke
harley is making love with davidson
Hayırlı olsun.Bi ara fotoları da yüklersen iyi olur.
Ha ha ha super yaaa :-) yani yalnis anlama sakin super derken senin icin ugrastirici birsey kesinlikle ama gercekten cok orjinal bi olay
sabah 7:15 gibi beni arayıp anlatıyor bütün servisteki arkadaşlar duydu (ben o saatte işe gidiyorum) işin duyulmayan kısmınıda ben anlattım fabrikadaki bayanlar bile bütün gün güldü
komedi gibi bir asırlık hikaye anlat anlat dur motorun fotosu nerde
hehe iyi demişsiniz bi tur atiyimmi
aklıma geldikçe hala gülüyorum evet değişik bir anı oldu.bu gün motorumla 12:00 dan beri geziyorum eve geldiğimde 20:00 olmuştu epey bir motosiklet özlemini giderdik bu arada tüm arkadaşların iyi temennileri için yürekten teşekkür ederim.fotoları yarın çekip siteye koyacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)