Bir de gerçek makam araçlarını da yakalasalar keşke.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
helal olsun hocam büyüksün alkışlıyorumm....
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
audi mercedes wv passat kullanan adamlar kendilerini trafikte bir ayrı hissediyorlar. oysa maserati var volvo var alfa romeo var jaguar var
dün sirkeci arabalı vapur girişine öyle çakarlı bir mercedes güvenliğin yardımı ile dubaları sırayı yara yara ön geçti.
bu ülkede ahmet necdet sezer bile kırmızı ışıkta bekliyordu siz kimsiniz diye bağırdım...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Tebrik ederim. Umarım uyarı vermemiştir. Patlatmıştır cezayı, hatta çakarlara el koymasını dilerdim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
tebrikler sonuna kadar lakin burası türkiye ve etrafta binlerce var ondan
Bir web sitesindeki paylaş kazan sistemi benzeri bir uygulamanın testini yapmam gerekiyor. O yüzden giriyorum casual cluba
Motosikletli Kaplumbağa...
çakarın açık ve ya kapalı olması önemli dğeildir araçta bulunması ceza ve çakarların kırılması için yeterli bir sebeptir...
Çakarlar o an söktürülür yani yansın yanmasın sıkıntı değil..
155 i arayarak plaka ihbarı yaparsanız da aynı şekilde ilginirler herhangi bir durumda
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Konsolosluk plakalı araçlarında ruhsatlarını kontrol ediyorlar. Ruhsata işlenmemişse ceza uyguluyorlar.
Hayatımda ilk defa bir polisin konsolosluk aracını çevirip evrak kontrolü yaptığını gördüm.
Bu aralar sıkı kontroller var. Hiç affetmiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Ne paylaşıyon ne kazanıyon aslın soru bu. Hadi casual club cı bunuda açıkla
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
çakar frene bi şey demiyorlar di mi. ben de yapmak istiyorum sürekli arkadan bindiriyor dört ayaklılar
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
memleketin trafik polislerine acıyorum arkadaş
üstleri adamlara yakalayın diyolar sonra arkalarında durmuyorlar
o yüzden bu magandalar rahat rahat dolaşabiliyor
ama 115 i arayıp ihbar edin arkadaşlar resmi olarak kaydettikleri için hiç bir şekilde acımıyorlar haşırt
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
gerçek makam aracı olsa bile bu çakarlar halka yapılan büyük ayıptır. kişi makamından ötürü ben daha önemliyim siz çekilin ben geçeceğim diyor.
dostum motosikletlere çakar lamba takabilirsiniz sorun olmaz şahsen ben motosikletime taktım hemde flash olanlardan 2 önde 2 arkada yalnız renkleri beyaz olsun bana kimse birşey sormadı soran olursada sen hiç ölümden döndünmü diye sorarsın trafikte fark edilmek için taktım dersin kalın sağlıcakla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)