Moto Nakliye Konusuna Kargo Çözümü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gayet güzel bir paketleme ve bir o kadar güzel ve gerekli bi anlatım olmuş. Emeğinize sağlık.
Peki x yerde paketledikten sonra nasıl yüklediniz forklift mi kiraladınız ?
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
ilk yazıyı okunyunca bu kadar hazırladı önce kargoyla görüşseydi keşke dedim
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Güzel çalışma. Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
Motosikleri bu şekilde göndermek kolay olsada motosiklet ruhuna aykırı bir durum bu nedenle seni protesto edıyorum.
Zavallı shadow da kimbilir nekadar üzüldü.
Bence de, özgür ruhlu motosikletler böyle ambalajlara hapsedilmemeli
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle sana katılıyorum. Ha kutunun içine koymuş ha anasına avradına saydırmış aynı şey.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
DEISIS adlı üyeden alıntı
gayet güzel bir paketleme ve bir o kadar güzel ve gerekli bi anlatım olmuş. Emeğinize sağlık.
Peki x yerde paketledikten sonra nasıl yüklediniz forklift mi kiraladınız ?
aracı ilk önce transit kasasına transit kasasından kamyon kasasına aktarmak suretiyle yükledik
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Gidilmesi gereken 900 km yol, mevsim şartları, iş durumu gibi etmenlerin etkili olmasından dolayı mecbur kalındığında ister istemez hapsedilmesi gerebiliyor. Ama gittiği yer Sinop bol bol temiz hava alma şansı olacağına eminim
-
Ben olsam kesinlikle kargoya bu şekilde böyle bir motoru vermem , sebebine gelince , ambalajın etrafını ( demir çerçevenin !) koli kartonu ve streç gibi zayıf malzemelerle kapatmışsınız , bu sadece motoru tozdan korur , boş kamyona güzel yüklenmiş ! fakat kargocu onun yanına kimbilir daha tıka basa , neler neler yükleyecek hatta üzerine bile yük koyacak !! .
Ben bu kutuyu sunta gibi bir malzeme ile güzelce kapatıp üzerine yazı ile "motorsiklet vardır diye belirtip , kargoyla değilde , ambardan Sinop'a giden bir kamyondan bir kapaklık özel yer !!! satın alarak ( yanında ve üstünde malzeme yüklenmiyeceği garantisi ile ) bu motoru sevk ederdim !!!. Motorun bir yeri kırılırsa kargo bunu çok zor karşılar !!!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
gayet profesyonel bir şekilde paketlenmiş konuyu sabitlense hiç fena olmaz aslında
-
-
Benli adlı üyeden alıntı
Ben olsam kesinlikle kargoya bu şekilde böyle bir motoru vermem , sebebine gelince , ambalajın etrafını ( demir çerçevenin !) koli kartonu ve streç gibi zayıf malzemelerle kapatmışsınız , bu sadece motoru tozdan korur , boş kamyona güzel yüklenmiş ! fakat kargocu onun yanına kimbilir daha tıka basa , neler neler yükleyecek hatta üzerine bile yük koyacak !! .
Ben bu kutuyu sunta gibi bir malzeme ile güzelce kapatıp üzerine yazı ile "motorsiklet vardır diye belirtip , kargoyla değilde , ambardan Sinop'a giden bir kamyondan bir kapaklık özel yer !!! satın alarak ( yanında ve üstünde malzeme yüklenmiyeceği garantisi ile ) bu motoru sevk ederdim !!!. Motorun bir yeri kırılırsa kargo bunu çok zor karşılar !!!.
Dostum tavsiyelerin için teşekkür ederim motor dün itibariyle sahibine sağlim ulaşmış durumda streç te de herhangi bir yırtılma yada deformasyon söz konusu değildir.
-
Tebrik ederim güzel paketlemişsiniz.
Yolculuk masrafı ile kargo masrafı arasında fark yoksa, binerek gitmenin anlamı da yok.
Umarım ÜAAT göndermişsinizdir
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim güzel paketlemişsiniz.
Yolculuk masrafı ile kargo masrafı arasında fark yoksa, binerek gitmenin anlamı da yok.
Umarım ÜAAT göndermişsinizdir
Abicim sağol yanlız ÜAAT nın ne olduğu ne anladım nede biliyorum. Bu gibi durumlarda biraz gözü kara olmanın gerektiği düşüncesindeyim. Kişi ne kadar sinek sieven biri olursa işler o kadar ters gider oluruna bırakmak en iyisi
KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞA GERİSİ HİKAYE
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
STANDART İNSAN
-
Evet haklısın. Ücret Alıcı Adrese Teslim (Bi Espiriydi) - Peşin Ödeme Adrese Teslim de var.
Bazı şirketlerde espirisi vardır. Abi biz mi ödüyoruz. Yok ÜA gönder. Karşı tarafa girsin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
eğer kafa kafaya geliyorsa fiyatlar sürüp gelme taraftarıyım en azından ben öyle yaparım çünkü kim bilir kaç sene veya hiç o yoldan gidemeyeceksin bana en uzak şehirdede olsa geze geze gelirim.Motor ruhu bunu gerektirir.
-
Ben otobüs altında taşıyorum extra 1 bilet parasına
-
-
Tebrikler, guzel paketlemissiniz.
Sifir sandikta motor gibi olmus
-
omeruby adlı üyeden alıntı
Ben otobüs altında taşıyorum extra 1 bilet parasına
Dostum bahsi geçen motor Honda Shadow VT 750 bilmem farkındamısın otobüs firmalarının bu büyüklükte bi motoru bagajına alacağını pek sanmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
canerol adlı üyeden alıntı
eğer kafa kafaya geliyorsa fiyatlar sürüp gelme taraftarıyım en azından ben öyle yaparım çünkü kim bilir kaç sene veya hiç o yoldan gidemeyeceksin bana en uzak şehirdede olsa geze geze gelirim.Motor ruhu bunu gerektirir.
dediğiniz seçenek kendi işi olan zaman sorunu olmayan kişiler için geçerli zira geze geze 4 günde gidip geldiğimi düşünecek olursak 110 lira maaş kesintisi sigorta kesintisi benzin, yemek, konaklama ve geri dönüş maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda kafa kafa gelmiyor...Saygılar
KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞA GERİSİ HİKAYE
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
STANDART İNSAN
-
Bence de, tolga'nın kafasında düşünürsek o zaman motoru satıp her yere otobüsle gitmek gerek
dimi tolga can
Motorcu olmanın şartı motordan hiç inmemek değildir. Motora ne zaman binilmez.
- isteksiz isen, kendini iyi hissetmiyorsan, kafan dağınık ise motora binmezsin. Benim kafa ile düşünürsen 4 mevsim motora binersin.
Bende isteksiz olduğum zamanlar binmiyorum. Arada bir özlemek lazım. haksız mıyım mengu16 kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)