KTM Duke 200 mü Honda CRF250L mi?
Reklamlar
-
Merhaba..
Eskişehir'de ikamet eden bir Diş Hekimiyim..
Aranıza Yeni katıldım,ehliyetimi mayısta alıyorum.
Yeni bir motor alacağım ve aslında Honda CRF250L için kaporamı verdim ama aklımda halen ilk gözağrım KTM Duke 200 var..
Fiyat Performans olarak neredeyse aynılar.
İleride uzun yola gidebileceğim bir enduro/touring filan almak istiyorum.
bu doğrultuda tavsiyeleriniz ne olur?
Şimdiden teşekkürler..
bu arada genelde işe gidip gelmek için kullanacağım ve haftasonları ufak gezintiler için.
Reklamlar
-
Eskişehirde servisi yok KTM'nin bildiğim kadarıyla. Eskaza şansınıza üretim hatalı bir Duke çıksa Ankara'ya araba vb ile getirmeniz gerekir.
Kullanım alışkanlığınız önemli biraz daha burada. Amaç toz topraksa Duke pek tatmin etmez. Ama yolda gidicem diyorsanız oldukça iyidir
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:18 ----------
Eskişehirde servisi yok KTM'nin bildiğim kadarıyla. Eskaza şansınıza üretim hatalı bir Duke çıksa Ankara'ya araba vb ile getirmeniz gerekir.
Kullanım alışkanlığınız önemli biraz daha burada. Amaç toz topraksa Duke pek tatmin etmez. Ama yolda gidicem diyorsanız oldukça iyidir
Heil Spellcheck
-
Hafta sonları dağ bayır çıkmayacaksanız cbr 250r öneririm hep şehir içinde ideal olur
-
sorunun doğru cevabı aslında asfalt mı toprak mı sorusunun cevabı bence...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
görüşlerinizi takipteyim.. h.sonları açıkçası arada sırada gezerim diye düşünüyorum..
lütfen ileride enduro/touring istediğimi göz önünde bulundurun
-
Ya şimdi enduro kavramı biraz bakış açısına göre değişiyor. Enduronun gerçek çıkış noktası plaka far stop lambası vb takılmış cross.
Stabilize yol kesmez, ben tepe gördümmü tırmanıcam diyorsan CRF. Ama R1200GS endurosu ise kastın çamur olmadığı sürece Duke'de görür işini
Heil Spellcheck
-
Anladığım kadarıyla amaç sadece şehir içi değil, ilerde enduro işlerine de bulaşmayı düşünüyorsanız Crf daha iyi olacaktır. Şehir içinde de zorlarsa o lastiklerle, jantları 17' supermoto çemberleriyle değiştirip asfalt lastikleriyle sorun aşılır.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/114199-altin-elbiseli-adam-250cc-karsilastirma.html
Suziki Inazuma
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
Sadece tasarımda bile KTM çok daha güzel, Honda'nın motoru çok çağdışı gözüküyor.
-
ben crf250 alırdım. eskişehirde olsam hemen alırdım. 10 dakikada sehirdışına çıkıp patikaya vurabilirsiniz motoru. Satarken de zorlanmazsınız. eskişehirde sağlam enduro grupları da var.
-
bu tercihi yaparken hangi yollarda motor sürmek istediğiniz çok önemli.
KTM naked bir motosiklet, asfaltta kullanım için üretilmiş.
CRF enduro bir motosiklet, çok yönlü hem asfalt arazide de binebilirsiniz.
ileri de de enduro düşünüyorsanız CRF ile başlamanız daha mantıklı görünüyor. ara sıra araziye çıkar zevkini alır kendinizi geliştirirsiniz.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
inazuma güzel bir naked.ama duke tercihim enduro dan kastım,evet,önce 650 sonra 1200 bir bmw olabilir..
crf250l nin bana artısı eskişehirde satışı servisi olması,yüksek olması,büyük enduroya daha yakın olması,2.eli çabuk (ileride satar mıyım bilemiyorum gerçi de),
eskişehirde enduro mekanları bol,keyifli diye duydum.
duke ise tamamen eğitimi üzerinde aldığım için bana tanıdık,yakın gelmesi,sesi,tipi daha çok hoşuma gidiyor.bilemiyorum..
ama dediğiniz gibi crf250L yi "r" ye çevirmek de çok zahmetli bir işe benzemiyor..
-
Duke derim ben ama amacına uygun olarak crf alıp lastikleri asfalt lastiğiyle değiştirmen daha çok işine gelecek gibi
-
honda derim ben. Bilmyorum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
ben daha once CBR250R ve yeni Transalp kullandım, su an NC700S kullanıyorum. Arazide CBR ile zorluk çektim, taşlı kumlu yollarda kızak gibiydi, fakat şehirde harika tabii. Insan stilini basta bilemiyor, hangi sıklıkta nerede bineceğiniz onemli, fakat gerçekten dağ bayır yapmayacaksanız CFR250 cross oturuşuna sahip ,sehirde zorlnaabilirsiniz. CBR250R işinizi rahat gorurdu. Duke tabiiki orta yol olurdu sizin için ama yedek parça nasıl bilemiyorum. Ben Spormoto satışındaki gencin züppe tavrından dolayı karar verdiğim halde caymıştım.
Life is like riding a bike - in order to keep your balance, you must keep moving
-
dostum merhaba bende eskişehirde ikamet etmekteyim .bende duke 200 alıcam fakat bikaç gündür o kadar kafamı yorduki nerden alıp nasıl getireceğim sorma gitsin. şehir dışından nakliye ile getirtmek gerekli malum binip gelinmez hemen sıfır motor rodaj ister. bursa ile konuştuğumda onlar biz getiririz dediler ücret istemeden, ankara ve istanbuldakiler ücret istiyor. aslen izmirli olduğum için izmir ile görüştüm onlarda ücreti biz karşılarız diyorlar. eğerki sizde duke alıcaksanız beraber bu işe girişebiliriz belki 2 tane birden alınca indirim yaparlar. aklıma birde bulabilirsem transporter fln kiralayıp gidip alıp yükleyip getirmek oldu paylaşayım istedim. servisi evet eskişehirde yok ama bursa 150 km eskişehirden orada servisi mevcut. hemen olmasada uzun vadede kendi aracıma motorsiklet için römork yaptırıp onunla bursaya götürürüm diye düşündüm servis için . 1.3 dizel araçla çok birşey yakmıyor.
beni de haberdar edersen sevinirim alacağınız motor ve tarihi ile alakalı ona göre ben izmirden alabilrim yakın zamanda ( en geç aysonuna elimde olması gerek artık )
-
CRF 250 L alınır. Supermoto jant ve lastik takımı alınır. İstenirse dağda bayırda, istenirse asfaltta kullanılır. En mantıklısı bu gibi duruyor.
undefined
-
zarrath adlı üyeden alıntı
dostum merhaba bende eskişehirde ikamet etmekteyim .bende duke 200 alıcam fakat bikaç gündür o kadar kafamı yorduki nerden alıp nasıl getireceğim sorma gitsin. şehir dışından nakliye ile getirtmek gerekli malum binip gelinmez hemen sıfır motor rodaj ister. bursa ile konuştuğumda onlar biz getiririz dediler ücret istemeden, ankara ve istanbuldakiler ücret istiyor. aslen izmirli olduğum için izmir ile görüştüm onlarda ücreti biz karşılarız diyorlar. eğerki sizde duke alıcaksanız beraber bu işe girişebiliriz belki 2 tane birden alınca indirim yaparlar. aklıma birde bulabilirsem transporter fln kiralayıp gidip alıp yükleyip getirmek oldu paylaşayım istedim. servisi evet eskişehirde yok ama bursa 150 km eskişehirden orada servisi mevcut. hemen olmasada uzun vadede kendi aracıma motorsiklet için römork yaptırıp onunla bursaya götürürüm diye düşündüm servis için . 1.3 dizel araçla çok birşey yakmıyor.
beni de haberdar edersen sevinirim alacağınız motor ve tarihi ile alakalı ona göre ben izmirden alabilrim yakın zamanda ( en geç aysonuna elimde olması gerek artık )
ankara ulusan bayiisine sordum,servis için biz parçayı göndeririz orda bir ustadan servis hizmeti alırsınız problem olmaz diyorlar.ama eskişehir'e getirtmek için ne yol izlenir onu sormadım..
işte sırf bu yüzden honda crf250l ye daha yakınım..
bu arada boyum 1.83. duke birazcık küçük duruyor..
-
Ahali supermoto lastik ve jant takımlarının fiyatlarından haberdar mı acaba? Ayrı bir motor parası vermek zorunda kalabilirsiniz, hoş olmayabilir. O lastik-jant işi o derece kolay değil. Hem uyumlu jant bulacaksınız yahut bulduğunuz jantı uyduracaksınız, hem de bir dünya para vereceksiniz. İmkanlar müsaitse olur, çok da güzel olur, lakin ekonomik düşünen birini yoracaktır bu masraflar. Dolayısıyla şahsi görüşüm seçiminizi dikkatli yapmanız, nerede sürüş yapacağınıza iyi karar vermeniz yönünde.
-
lastik değiştirmek tabii ki istemem ama crf250l lastikleri için de çok olumlu yorumlar var gibi asfalt için, tam bir on/off diyorlar...
var mıdır bu konuda bilgisi olan??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)