İnternetten motosiklet alınır mı?
-
Arkadaşlar merhaba,
Bu yaz için motosiklet almayı düşünüyordum. Bugün bir arkadaşım aradı Salcano Scooter Nova 150cc 2099 tl ye n11.com da en ucuz fiyat garantisi ile çıktığını söyledi.
İnceledim fakat internetten motosiklet alınır mı diye soru takıldı sizlere danışmak istedim. Adres linki;
https://www.n11.com/promosyon/otomot...arantisi-33203
Müşteri hizmetlerini aradım. Ödemeyi yaptıktan sonra hemen ertesi günü bana en yakın Salcano Bayiisinden teslim alabileceğimi söyledi. KDV ve ÖTV dahilmiş.
Plaka masrafı bana aitmiş. Bilen varsa bunun plaka masrafını da paylaşabilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
-
Cevap var diye sevinmiştim. Bu mudur yardımcılığın? Salcano tavsiyesi vermek zor mu? İllaki internetten motosiklet alan vardır, bekliyorum arkadaşlar
-
ben geçen yıl almıştım kargoyla bana gelmişti direk yani motoru ben topladım,aynı şekilde evraklarda geldi plakasını da çıkarttım ve iki gün önce yine internetten bir arora ar 180-19 siparişi verdim ama bu kez motor servise gelecek ben servisten alacağım ödemeyi de peşin fiyatına kredi kartıyla 18 ay taksitle ve telefon aracılığıyla yaptım.
sorun olmuyor yani ilk motorumda olmamıştı şimdi de olacağını sanmıyorum neden internetden aldın dersen;motoru tüm kayseri ve çevresinde bulamadım ve getirttiremedim
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Reklamlardan Sonra Görüşmek Üzere , Sakın bir yere Ayrılmayın Kısa bir Reklam Arasından Sorna Tekrar Baş Başayız
-
-
oneya öyle satın al a tıkla yarın kargoyla gelsin bi araç alıyorsun bunedir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler