Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Valla ben dijitürk'e 2000 yıllarda yol verdim. Gidiş o gidiş dönüşünü de beklemiyorum. Bedavaya verseler almam. O kadar Öggg geldi.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Eyvah, ki ne eyvah.... Emekli amcalara, is cikti. Cani sikilan amca, bes dakika bankamatigin onune durana park cezasi yazdirir. Ayrica fotografin ne zaman cekildiginin, makine tarihinin dogrulugunu nasil tespit edecekler? O zaman birini telefonla konusurken cekeyim, hergun photoshop ile tarih basar veriririm emniyete. emniyetin bile makinelerine kalibrasyon zorunlulugu varken (radarlar, alkolmetreler vs) adamin cekinin cektigi resimle ceza kesilemez. Tam okullar olmasa, milli egitim bakanligi ne guzel olurdu mantigi...
Bu uygulama daha once anayasa mahkemesinden donmustu. Yine doner.
Sazanlik etmeyin,
Fotolari polise bedavaya vereceginize cezanin dortte biri fiyatina arac sahibine verin.
Performansiniza bagli olarak gunde bin liraya para demezsiniz.
süper fikir her ay yeni model motor alırım her markadan bütün modeleri denemiş olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
meslektaş oluruz
her sabah en az üç sivil polis aracı emniyet şeridinde benim güzergahta onlardan da para istesek ayıp olurmu
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
İçimi rahatlattın tek rahatsız olan ben miyim diye soruyodum kendi kendime... Devlet insanın eline 1 parça güç verip nasılda kontrolü altına alabiliyor. Sizden biraz daha fazla gücü olan polisten hergün şikayet eden adam kamera alıp sokağa çıkıcam diyo neyse hayırlı olsun. bu arada kaskına kamera takan arkadaşlar umarım bu cezalar size de geldiğinde şikayet edenlerin güzel annelerine küfürler etmezsiniz.
biz işin gırgırındayız
bir haber görmüştüm emniyet genel müdürlüğü proje hazırlamış plakalara chıp takılacakmış bunu biraz daha geliştirip emniyet şeridine girenleride tespit ederler.
her tarafımız teknoloji olmaya başladı bbg evi gibi olmaya başladık yakında ensemize chip takarlarsa şaşırmam mazeretleride her halde şu olur kaybolursanız sizi rahat bulalım diye.
en çok rahatsız olduğum ehliyet değiştirirken verdiğim parmak izi, devletin vatandaşa potansiyel suçlu gözüyle bakması.
tşk ederim çok güzel özetlemiş .şuanda toplumun yaşadığı durumu çok güzel anlatıyor
tabiki anlayana sivrsinek saz anlamayana davul zurna az
araç sürücüleri, görüntüyü kaçırmadan acele ile fotoğraf çekmeye çalışırsa kazaya sebep olabilirler.
Kaska kola motora kameraları takıp emniyet şeridi avına çıkıcaz artık :D :D elimden kurtulamıyacak köprü katilleri!!! :D :D
aynı şey motosiklet sürücülerine uygulanabileceğini düşünürsek, araba sürücülerinden daha çok ceza yiyeceğimiz kesin..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Devlet hepimize dağıtsın o zaman kamera 600 lira nerde bunun elentirik parasii
trafikle ilgili daha saçma neler yaparlar acaba derken bu çıktı.
her gün binlerce fotoğraf kim ayıracak kim derleyecek cezayı kim gönderecek?
seyir halinde fotoğraf çekmek bir suç değil midir ? sürücü hangi eli veya ayağıyla foto çekecek?
bir şahsın izni olmadan o kişini fotoğrafını çekmek ne olursa olsun hem ayıptır hem de suçtur.
tüm bunlara ve diğer radar vs gibi güvenlik önlemine harcanan para trafik eğitimine ve bilincine harcansa çok daha iyi olmaz mı ?. daha güvenli trafik amaçlarken birbirini ispiyonlayan efendisine şirin gözükmek isteyen köleler olmayalım. sizi bilmem ama ben güvenlik kameralarına bile şüpheyle yaklaşıyorum.
bunun yanında özellikle istanbulda trafiğin yeni bir sorunu çakar lambalı ama gerçek çakar lambalı görevli araçlar ve protokol araçlarıdır. onlar canımızı hiçe sayıp sözüm ona görev diyerek 5 cm yanımızdan tam gaz giderken ben hiçbir kuralı meşru saymıyorum.
bunun yanında özellikle istanbulda trafiğin yeni bir sorunu çakar lambalı ama gerçek çakar lambalı görevli araçlar ve protokol araçlarıdır. onlar canımızı hiçe sayıp sözüm ona görev diyerek 5 cm yanımızdan tam gaz giderken ben hiçbir kuralı meşru saymıyorum.[/QUOTE]
aynen katılıyorum imam gazlasa cemaat s.....r .
Acaba Bu Kamera Her Kaska Uyumlumu ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)