Soner Beyi aradım (motovizyon)
abi çıkmadımı bizim plaka
çıkmadı bünyamin ama bu gün gelecek plakalar var akşama uğra istersen
tamam abi akşama geleceğim.
motovizyona gittiğimde plaka hala yoktu yarına kaldı dedi. önce ki günde beklemiştim. ben motoru alacağım dedim en azında biraz alışırım talim yaparım.
Furkan motoru yenibosnada boş bir alana kadar götürdü. tabi bende taksiyle . soner beyin anlatımlarından sonra furkan da biraz anlattı ve işine geri döndü. kardeşim le birlikte birbirimize baktık önce, eee dedik hadi Bismillah aynı noktada bir saat kadar dur kalk yaptıktan sonra tamam dedik artık stop ettirmeden kalkabiliyoruz. bulunuduğumuz alanda biraz turlamaya başladık. motora alışmıştım artık Fuarkan işten 23:00 gibi gelecekti motoru da onun garajına koyacaktık. bu arada biraz daha zamanımın olduğunu fark ettim bir sigara molasından sonra ve kardeşimin eve gitmesiyle tamamen keeway sl 150 ile başbaşa kaldık. en büyük sorun plakanın olmaması idi ama ben turlamaya devam ettim ve dün akşam 40km yapmışım.
sol elim neredeyse tutmayacak kadar ağrımaya başlamıştı. ki hala ağrıyor ama alıştıkça oda geçecek biliyorum. kas gurubu çalıştıkça ben motoru kullandıkça o da geçecek inşallah.
yıllar sonra da olsa o rüzgarı tekrar hissetmek gerçekten çok güzel
bu gün plakayı alacağım. ( Soner bey üç gün oldu ama hala plaka yok sana ben çıkarttırırım dedim ama uğraşma ben bir günde alırım plakayı dedin ama ban üç gün oldu hala plaka yok )
bir aksilik olmazsa şile gezisine geleceğim tabii fuarkanda
yollarda görüşürüz arkadaşlar