selam arkadaşlar benim motorum kanuni cup100 ben buna abart alacağım manifolttan kaynatacağım egzoz tek çıkışlı acaba bu yakıtta fark edermi ?
selam arkadaşlar benim motorum kanuni cup100 ben buna abart alacağım manifolttan kaynatacağım egzoz tek çıkışlı acaba bu yakıtta fark edermi ?
ABARTH tır.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
abartı olur bence
abart ney şu şahinlerin egzozumu şuna performans egzoz diyelim
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Yakıtın değişmez ama motorla uyumsuz bir egzoz takarsan son hızın azalır.
bunlara takanlara bayağı sövüyorlar benden söylemesi. aileni seviyorsan takma derim.
yok la gardeş ben uzun yol gidiyorum zaten
Abarth ayri performans ayri karistirmiyalim ha performansin susturucusunu cikartirsan oda abarthttir ayri konu.soruya cevap veeyim benim arkadas taktirdi bisey farketmedi ama bende onermem al bi shark performans iyidir
pek fark olmaz yani öylemidir
benim alacağım egzoz budur arkadaşlar
Vallaha kadardeş Yakıt fark eder tabiki 98 CC motosiklet egzoz açık oldgununda daha çok pislik atacak egzoz kapagı acılıyor cünkü attıkca daha çok benzin çeker kokluyodu ya içer benzini
Kesinlikle arttırır ninja 250r motorumun üzerindeki two brothers dan biliyorum
Benim aklıma şöyle evire çevire ABARTHı bir sopa atmak getirdi bu konu.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
İlla artırıcaktır..O sese sen dayanabilicekmisin eski ekzozda heyecan yok ..Onda bastınmı devirlenicek dahada basıcan hem motoru eline alıcan hem benzin cok olacak.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)