Merhaba değerli arkadaşlar,
Maksat muhabbet olsun daha önce açılmış konu ama takan olmamış.Tabi aklımıza hemen Burgman, Goldwing geliyor.Başka başka??
İyi forumlar.
Merhaba değerli arkadaşlar,
Maksat muhabbet olsun daha önce açılmış konu ama takan olmamış.Tabi aklımıza hemen Burgman, Goldwing geliyor.Başka başka??
İyi forumlar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
chopper-cruiser tabiki
What goes around, Comes back arround...
tenere 1200 , gs 1200 nokta
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bir saat kadar önce ofisten hava almak için yakındaki Tansaş'a gittim.2 amcam gıcır gıcır Regal Raptorlar'ın başında bir tanesinin arızası olsa gerek elinde anahtar bakınıyorlar.Zaten o an bu konuyu bir açayım dedim.Komfor diyince maxi scooterlar kocaman selelerinden olsa gerek ilk aklıma gelenler oluyor hep.Birde burada bir çalışanımız Shadow kiralayıp 160 km yol gitmiş beli yorulmuş, hep bu tarz ile ilgili kötü yorumlarını duyuyorm, hoş 150 km ile tarz yadırganamaz ama bilmeyince biliyorum diyeni dinliyorsun.Hep bir tane cruiser kiralayıp bende minimum 100 km yapmak istemişimdir.Salcano Wolf aldım, komforu çok yerinde.Artık benim için en öncelik komfordur diyorum ve diğer komforlu motosiklet modellerini çok merak eder oldum.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Goldwingten var mı daha rahatı acep ? Adamlar utanmamıslar derı koltugu oturtmuslar resmen
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Konfor ve rahatlık kişiden kişiye değişir. Tarz da öyle
"Sen kendini nasıl hissedersen hisset, gerisi için master card "
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
En rahat üç sınıf 1-Cruiser => 2-Touring => 3-Commuter.
Gerisi üç aşağa beş yukarı aynı bence
Belki belki +600 scooterler 4. sıradan girebilir ama yoldaki çukura tepkisini falan hiç bilmiyorum, birde diz ile dengeleyemediğin bişey nekadar tamamen hareketsiz durmaya sabretmeni sağlayabilir, hakkaten konforlu olabilir mi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Kısaca Turing modeller dıyor motorumun fotosunu eklıyorum. Onca motor kullandım bunun kadar rahatına raslamadım.
Ayrıca 5 C sıcaklıkta köprüden geçtim. Korumalı mont eldiven kask kot pantolon spor ayakkabı ile en ufak bir soguk almadım üşümedim. Cruiserde bu yok.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Peki rüzgar ile komforun ilişkisi sizce nedir?
125 cc de salcano wolf, 150 cc de cbf 150. Konfor, rahatlık.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bende rüzgarı sevmiyorum, özellikle sinüzütü olanları benim gibi çarpıyor. ama yandan hafif hafif esince harkulade oluyor.
bu yapılmış yorumlar gerçekten de motosikletçi arkadaşlardan mı gelmiş diye şaşırdım.
goldwing diyenlere : boyu 1,55 kilosu 60-70 arası olan bir abimiz goldwing almış geziyordu.
yanımızda durdu, motordan indi, çayımızı içti, ayaklığı kapadıı....
o da ne, 360 kiloluk motor diğer tarafa doğruuu...çaaattt!!!
enduro diyenler, gs 1200 diyenler... ışıklarda ve yokuş yukarı durmak istediğinizde ayağınızı nasıl basıyorsunuz?
cruiser diyenler, şehir içinde dönüşleriniz nasıl?
supersport, şehiriçi? bozuk asfalt? köy yolu?
motosikletin konforu;
nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize
boy ve kilonuza göre değişir.
yani, bu; kişiseldir. genellenemez!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayalim, T-Max tarzı bir maksiscooter Eminim konforu da tatmin edici oluyordur, bu tarz motorların
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
konfor arayan arabaya binsin...motor tarzı konfora değil ruh a hitap eder...hepsinin felsefesi ve amacı farklıdır diye düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)