Sizce En Rahat/Konforlu Motosiklet Modeli Veya Tarzı Nedir?
Reklamlar
-
Motor hafif çalıştığını hissettirmeli, rüzgarı yemeyen motorcu/ motor mu olur diye düşünen çok, ama +200 kmden sonra sanki titreşim ve rüzgar bizi rahatsız etmeye başlıyor.
Tabi haftasonu 2 saat çıkartırım gıcır gıcır diyorsam aslında eski BMW ler veya JAWA lar çok yakışıklı, çokta keyifli olduğuna eminim.Onları temizlemezi bile insana dehşet haz verir kansıımdayım.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bu yapılmış yorumlar gerçekten de motosikletçi arkadaşlardan mı gelmiş diye şaşırdım.
goldwing diyenlere : boyu 1,55 kilosu 60-70 arası olan bir abimiz goldwing almış geziyordu.
yanımızda durdu, motordan indi, çayımızı içti, ayaklığı kapadıı....
o da ne, 360 kiloluk motor diğer tarafa doğruuu...çaaattt!!!
enduro diyenler, gs 1200 diyenler... ışıklarda ve yokuş yukarı durmak istediğinizde ayağınızı nasıl basıyorsunuz?
cruiser diyenler, şehir içinde dönüşleriniz nasıl?
supersport, şehiriçi? bozuk asfalt? köy yolu?
motosikletin konforu;
nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize
boy ve kilonuza göre değişir.
yani, bu; kişiseldir. genellenemez!
değerli arkadaşım modları var gs 1200'ün...sport veya tek kişiye aldın mı 1.72 boyumla ayağımın tabanı tamamen yere değdi...bindim ondan diyorum...yalnız benim bindiğim 2012 modeldi...eski modellerini bilemiyorum...tenere de ayarları var...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
enduro diyenler, gs 1200 diyenler... ışıklarda ve yokuş yukarı durmak istediğinizde ayağınızı nasıl basıyorsunuz?
25 yıldan fazla motor kullanıyorumm uzuunn zamandırda enduro kullnıyorumm ayağımızı nasıl basamıyormuşuz anlamdımm istediğim yokuştada duruyorum
motor tarzına gelince kişiseldir herkes bişeyleri sevebilir saygı duymak lazımm
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
en iyisi commuter...her yola gider
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bu yapılmış yorumlar gerçekten de motosikletçi arkadaşlardan mı gelmiş diye şaşırdım.
goldwing diyenlere : boyu 1,55 kilosu 60-70 arası olan bir abimiz goldwing almış geziyordu.
yanımızda durdu, motordan indi, çayımızı içti, ayaklığı kapadıı....
o da ne, 360 kiloluk motor diğer tarafa doğruuu...çaaattt!!!
cruiser diyenler, şehir içinde dönüşleriniz nasıl?
supersport, şehiriçi? bozuk asfalt? köy yolu?
motosikletin konforu;
nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize
boy ve kilonuza göre değişir.
yani, bu; kişiseldir. genellenemez!
ben cruiserle gayet rahat aralara giriyorum dönüşlerdede hiç sıkıntı yaşamadım
bence en rahatı cruiserdir sonra enduro gelir olabildiğince az yorulmamız sağlanmış bu motorlarda özelliği bu zaten
-
-
en rahat en konforlu motor senin motorun/ senin tarzın
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)