Bumoto Calibre 250cc Tanıtım (VİDEO)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
süper olmuş ağzına sağlık
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
çoooook çalışman gerekir kardeşim. buram buram amatör kokuyor. tek kötü özelliği aynalar demişsin orda yarıldım. bence tek bir iyi özelliği yok motorun. kusura bakma doğrucu davut derler bana.
-
İlk videom ve ilk motorum kardeşim bırakta olsun o kadar yap sende bi videoda seninde buram buram profesyonelliğini görelim.Ayrıca tek bir kötü özelliği derken motorun herşeyi güzel tek kötü özelliği aynalar demek istemedim başka bir kötü özelliği diyecektim laf arasında tek bir kötü özelliği demişim takılma bu kadar
-
BySeaL adlı üyeden alıntı
İlk videom ve ilk motorum kardeşim bırakta olsun o kadar
yap sende bi videoda seninde buram buram profesyonelliğini görelim
yok ben o topa girmeyeyim hiç. bir şeyi beğenmemek için ille de daha iyisini yapıyor olmak gerekmez. sana başarılar dilerim.
-
Beğenmemene bişey demiyorum çok amatörsün demek senden daha iyiyim demek zaten
-
videoyu izledim, bandırmayı görünce kendimi memlekettimde zannettim.
o değilde, istop ederken neden ateşlemeden kesmedin, dikkatimi çekti biraz
ufak tefek eksiklikler çoğunda var. Fiyat-performans olarak iyi makine.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz benim renk seçimim kırmızı siyah olcak bumoto olcak
-
Ateşleme düğmesinimi diyosun ben onu hiç kapatmıyorum ya sorun olurmu
-
Sinyal anahtarı ve gazı açtığımda geri gelmiyor bunlar sanki benim mobiletten esinlenerek yapılmış.Video yeterince güzel emeğinize sağlık.
-
Teşekkür ederim yorumun için
-
Helal olsun arkadasim. Gayet guzel tanitmissin, ilk tanitimin olmasina ragmen. Bu motoru merak edip duruyordum. İlk defa tatminkar bir tanitimla karsilastim. Elinize saglik. Elestirmek is degil is daha guzelini yapmakta. Zaten o noktada insanin elestirmeye ihtiyaci olmaz.
-
güzel iş çıkarmışsın
belki video çekerken oldu ama yine de hatırlatayım, kaskını taktıktan sonra bağlamayı unutma
-
Teşekkür ederim herkese kaskı taktıkdan sonra bağlamayı video çekerkende aklıma geldi aslında ama video için kısa bir turlama için takmadım ama normalde sürerken tabiki takıyorum
-
kardeşim elvidenler ceket kask markası ney açıklarmısın :
-
Ellerine, emeğine sağlık. Objektif ve samimi bir anlatım olmuş.
Asfaltın en güvensiz olduğu mevsimdeyiz, lastiklerine bütçe ayırmaya çalış. Can herşeyden önemli, aman dikkat.
-
Biraz dandik sayılır aceleyle aldım eldiveni ve kaskı değiştiricem zaten ceketin markası prosev kask spada eldivenleri bilmiyorum dandik bir marka hediye olarak vermişlerdi
-
güzel video ilk motor olarak sıfır bir motor ve çin malı bi motor korkmadın mı hasatını cıkarırım diye rodajı felan nası yaptın bu arada yasını ve mesleğini merak ettim sporcusun galiba neyse bende calibre düşünüyorum tecrübesizim kayseriye ilk motosiklet bayisi olarak bumoto açıldı gittim bindim hatta konu açtım bilmiyorum gördün mü http://www.motosiklet.net/forum/moto...-rr-aldim.html boy olarak yeterim pişman eder mi tecrübesiz birini ? calibrede acemiliği cıkarmak (acemiysen tabi) nasıl cevaplarsan memnun olurum boyun fazla kısa değil videoda kendi boyunu küçümsemişşin çok uzun olmakta kötü inşallah ben bu boyda kalırım daha uzamam baksana 600 rr altımda küçük kaldı sanki ?http://imgim.com/2013-03-08160141.jpg
-
Ağzına sağlık güzel bir paylaşım olmuş.
-
Lastikleri 10 gün içerisinde değiştiriyorum gerçekten çok kötü 2-3 kere düşüyordum son anda kurtardım balık sırtı deniyor sanırım türbülans'a girer gibi devamlı giriyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)