Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Bumoto Calibre 250cc Tanıtım (VİDEO)

REKLAM ALANI
    BySeaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kutluyorum medeni cesaretinden dolayı ayrıca objektif olarak neyi var neyi yok bizimle paylaştığın için Yaşın ilerledikçe daha isabetli motorları tercih edeceksin yada çok daha detaylı test videoları çekeceksen gümüş elbiseli adam

Hehehe teşekkür ederim video çeken arkadaşımda siyah elbiseli adam diye dalga geçiyor benimle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    emeğine sağlık
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bence motoru almak isteyenler için yararlı bir anlatım olmuş.Kendi motosikleti diye göklere çıkarmamış motosikletini arkadaş.Tebrik ediyorum.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    motoru hep kötüledin kötüledin, sonra çok güzel bir motor dedin

ama yinede eline sağlık

160 kg için 25hp çok az

143 kg ise idare eder.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    amatör olmana rağmen güzel anlatmışsın.

zaten amaç da alacaklar | almayı düşünenler | bumoto da neymiş

diyenler için yararlı ve yeterli olmuş. Emeğine sağlık..

fiyat yakıt vs gibi konularda da bilgi verirsen iyi olur.

Kazasız belasız cezasız sürüşler..
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    çok güzel olmuş elinize sağlık

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Teşekkürler arkadaşlar motoru kötüledim kötüledim en sonra güzel dedim ama kötülediğim yerler fazla abartılcak değil yani aslında sırf görüntüsü için bile alınır tamam fazla güzel olmayabilir ama tabi yamaha, honda gibi performans beklenmez ama herkesin kötülediği kadarda kötü bir motor değil bence bakımları yapılınca yarı yolda bırakmaz sağlam motor

6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    100 km de kaç L yakıyor ?

Motosikleti
    Calibre 250cc
    Öncelikle herkese merhaba. bence başarılı sonuçda cesarette gerektiren bir şey arkaşın yaptıgıbaşımdan geceni anlatmak isterim bende bugun 2. el calibre 250cc aldım ustamın yanına gittiğimde ustam sacmalama filan dedi cin malı motor mu alınır yolda ortadan ikiye ayrılır filan dedi bnde yok dedim gel gidelim bi gör ona göre karar verirsin dedim neyse aldım gittim kendisi R1 kullanıyor geldi motora baktı filan sonra bi süriyim dedi geldi gözleri büyümüşdu vay la dedi adamlar yapmış 250likden hiç beklemezdim diğer uyduruk motorlar gibi düşünmüştüm dedi (çin)hemen al hiç kacırma dedi ve aldım buda acıkcası biraz daha güven veriyor sonucda yılların ustası ben başlangıc amaclı aldım uygun olmasıda işime geldi

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Evet uzaktan bakınca herkes kötülüyor ama yaklaşınca gayet iyi motor Kaç lt yaktıgını bilmiyorum ölçmedim :(

Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    Amatör falan da değil bence. Gayet güzel anlatmışsın. Bahsedildiği gibi de kendi motorun olmasına rağmen tarafsız sunmuşsun gerçekten tebrikler.
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Teşekkür ederim oldugu gibi tanıtmaya çalıştım tarafsız

sağol video için bende atakumda oturuyorum daha önceden yamaha scoter kullanmıştım. hedefim yamaha r6 . ilk vitesli motor olarak internetten calibre sipariş ettim hayırlısı gelirse görecez. 7750 tl 10 taksit.bakalım..

dream_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14' CBR 650F
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru hep kötüledin kötüledin, sonra çok güzel bir motor dedin

ama yinede eline sağlık

160 kg için 25hp çok az

143 kg ise idare eder.
    pardonda pernır ekmek ıgı bsatan cbr kac kg kac hp :D senın cok az dedıgın degerlerde 100km 7 sn top speed 175 goruyorum ;)
    cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çoooook çalışman gerekir kardeşim. buram buram amatör kokuyor. tek kötü özelliği aynalar demişsin orda yarıldım. bence tek bir iyi özelliği yok motorun. kusura bakma doğrucu davut derler bana.
    Adamım durumun ne senin ya , banada doğrucu davut derler sana fena uyuz oldum

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Alıntı drhakan13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol video için bende atakumda oturuyorum daha önceden yamaha scoter kullanmıştım. hedefim yamaha r6 . ilk vitesli motor olarak internetten calibre sipariş ettim hayırlısı gelirse görecez. 7750 tl 10 taksit.bakalım..
    2-3 gündür atakum tarafındayım bende hep Tanışmak isterim turlarız biraz :D

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorunu bu kadar kötüleyen adam yeni gördüm :D objektif olmaya çalıştığın için tebrik ederim arkadaşım, güzel video olmuş sıkılmadan izledim. Motorun teknik özelliğini bilmem ama şekil itibariyle süper motor. Zaten bizim gençler de şekil arıyor, alın size bumoto şekilse şekil işte.

Motosikleti
    Sattıklarından sonra şu an yok
    videoyu izledik ve benim kardeşimde motora merak sardı bu aralar onadamotor bakıyoruz calibre 250 rr ile yuki 250 spidzer arasında kaldık,iki motorunda sitede sayfaları var inceledik ama calibre yukiye göre daha oturmuş bir model olmasına rağmen kullanıcılarının anlattıklarına göre hararet konusu var ve ya olursa diye düşündürmüyor değil istanbul trafiği malum yukidede daha kullanan yok gibi gidişi motoru artı ve eksileri nelerdir bilinmiyor ama internette bir videoda seyrettik araştırırken ani hızlanması ve slalomu vs gayet iyi kararsız kaldık açıkçası

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Emeğinize sağlık bence çok yararlı ve başarılı olmuş.

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Eyvallah hocam sağolun.

Alıntı ateserol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    videoyu izledik ve benim kardeşimde motora merak sardı bu aralar onadamotor bakıyoruz calibre 250 rr ile yuki 250 spidzer arasında kaldık,iki motorunda sitede sayfaları var inceledik ama calibre yukiye göre daha oturmuş bir model olmasına rağmen kullanıcılarının anlattıklarına göre hararet konusu var ve ya olursa diye düşündürmüyor değil istanbul trafiği malum yukidede daha kullanan yok gibi gidişi motoru artı ve eksileri nelerdir bilinmiyor ama internette bir videoda seyrettik araştırırken ani hızlanması ve slalomu vs gayet iyi kararsız kaldık açıkçası
    Calibre 250rr ve yuki 250 spidzer arasında kalmanıza gerek yok direk calibre yuki ben baktım biraz araştırdım benim motoru aldıgım yere gelmiş daha 1 hafta önce öncelikle 7 milyar gibi uçuk bir rakam verdi motor birebir yamaha yzf 125r aynısı fakat kalitesi iyi değil selesi çok yüksek depoyu biraz abartmışlar tasarım olarak ve 250lik olmasına rağmen 17 hp :/ calibre 25hp ikiside 250lik ? ve yuki gerçekten bir çin malı bumotoda çin malı fakat kalitesi öyle değil ama yuki tam olarak bir çin malı ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)