Güzel kardeşim, ben calibreyi iki kere yere düşürdüm. Birincisi arka sehpaya alırken (zinciri yağlamak için), ikinicisi taksiciyi dövmek için attım motoru. O sinyaller kırılmadı. Neden? Nedenini arkadaş zaten açıklamış. Ama sen burada hala bildiğini okuma peşindesin.
İyi niyetle bir konu açmış ve çekim yapmışsın. Fakat şunu bilmelisin ki daha yolun çok başındasın. Bizim gibi bilgili (deneyim) insanların karşısında kendini komik duruma düşürüyorsun. Sen yazdıklarımı okuyup, bir gözden geçirdin mi? Senin konuşmalarına göre yazdım o yazıyı.
Amotsitör diyorsun alçalıyor
))). Güzel kardeşim, sen amortisörü en yumuşağa alıp, üstüne oturursan tabiki alçalır motor. Ama sen yükseklik ayarı gibi algılamış ve forumda ki insanalara öyle aktarmışsın. Neyse, daha fazla yazmaya gerek yok. Ağzı olan konuşuyor diyorum. Kazasız, belasız kullan.
Calibre konusunu merak eden arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100283-bu-moto-calibre-250cc.html bu linkten istedikelri cevaplara ulaşacaklardır. Üşenmeyip, okumaları yeterli ;)
Saygılar herkese.