Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bumoto Calibre 250cc Tanıtım (VİDEO)

REKLAM ALANI
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı BySeaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bende elimden geldiğince anlatmaya çalıştım fakat o sinyaller gerçekten kötü öyle esnek olduguna bakmayın videoda oynadıgım gibi biraz daha sert oynasam kırılacaktı daha önce bu motoru kullanan ve sinyali kırılan bir kişiyle konuşmuştum oda aynısını demişti belki duvar gibi biyere çarpınca kırılma ihtimali daha düşük olabilir ama kazık gibi duran sinyale futbol topu gelse kırılmaz ama buna gelince %100 kırılır demek istediğim oydu
    Güzel kardeşim, ben calibreyi iki kere yere düşürdüm. Birincisi arka sehpaya alırken (zinciri yağlamak için), ikinicisi taksiciyi dövmek için attım motoru. O sinyaller kırılmadı. Neden? Nedenini arkadaş zaten açıklamış. Ama sen burada hala bildiğini okuma peşindesin.

İyi niyetle bir konu açmış ve çekim yapmışsın. Fakat şunu bilmelisin ki daha yolun çok başındasın. Bizim gibi bilgili (deneyim) insanların karşısında kendini komik duruma düşürüyorsun. Sen yazdıklarımı okuyup, bir gözden geçirdin mi? Senin konuşmalarına göre yazdım o yazıyı.

Amotsitör diyorsun alçalıyor ))). Güzel kardeşim, sen amortisörü en yumuşağa alıp, üstüne oturursan tabiki alçalır motor. Ama sen yükseklik ayarı gibi algılamış ve forumda ki insanalara öyle aktarmışsın. Neyse, daha fazla yazmaya gerek yok. Ağzı olan konuşuyor diyorum. Kazasız, belasız kullan.

Calibre konusunu merak eden arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100283-bu-moto-calibre-250cc.html bu linkten istedikelri cevaplara ulaşacaklardır. Üşenmeyip, okumaları yeterli ;)

Saygılar herkese.
    Önce emniyet, sonra hareket...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motorun sahibi olduğu halde kötü yanlarını yazmış çok da iyi olmuş teşekkürler O gaz kolunu ve sinyal şalterini ben de beğenmedim. Ledlerin patlaması da bunların hepsinde var ne yazıkki.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun sahibi olduğu halde kötü yanlarını yazmış çok da iyi olmuş teşekkürler O gaz kolunu ve sinyal şalterini ben de beğenmedim. Ledlerin patlaması da bunların hepsinde var ne yazıkki.
    Çinli bu led işini yapamıyor aga. O kadar led sinyal kullandım hepsi patladı çatladı kırıldı durduk yerde. Yapanlara montelemek lazım aslında kontrol amaçlı

Boylarından büyük işlere girince böyle oluyor. Led incelik gerektirir.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çinli bu led işini yapamıyor aga. O kadar led sinyal kullandım hepsi patladı çatladı kırıldı durduk yerde. Yapanlara montelemek lazım aslında kontrol amaçlı

Boylarından büyük işlere girince böyle oluyor. Led incelik gerektirir.
    Lede verince 12 voltu doğrudan uzun ömürlü olmuyor. Böyle flaşör kullanımlarında led sürücülü özel flaşör olmalı yoksa ikide bi ledler yanar.

Lede verince 12 voltu doğrudan uzun ömürlü olmuyor. Böyle flaşör kullanımlarında led sürücülü özel flaşör olmalı yoksa ikide bi ledler yanar.
    Öyle yanma değil sarsıntıdan gidiyor. Bizim motorda garip flaşör var hiç hızlı hızlı yanma olayı falan olmuyo 4 sinyal led olduğu halde.

Motosikleti
    Öyle yanma değil sarsıntıdan gidiyor. Bizim motorda garip flaşör var hiç hızlı hızlı yanma olayı falan olmuyo 4 sinyal led olduğu halde.
    Sarsıntıdan titreşimden bişey olacağını sanmıyorum. Led'in tanesi yarım gram anca vardır içindeki yarı iletken ışık çıkartan düzenek de onun yarısı kadardır, o kadar hafif bir cismi duvara defalarca çarpsan bozamazsın ama ledler adidir uyduruk malzemeler kullanıyolardır o ayrı.

BySeaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim, ben calibreyi iki kere yere düşürdüm. Birincisi arka sehpaya alırken (zinciri yağlamak için), ikinicisi taksiciyi dövmek için attım motoru. O sinyaller kırılmadı. Neden? Nedenini arkadaş zaten açıklamış. Ama sen burada hala bildiğini okuma peşindesin.

İyi niyetle bir konu açmış ve çekim yapmışsın. Fakat şunu bilmelisin ki daha yolun çok başındasın. Bizim gibi bilgili (deneyim) insanların karşısında kendini komik duruma düşürüyorsun. Sen yazdıklarımı okuyup, bir gözden geçirdin mi? Senin konuşmalarına göre yazdım o yazıyı.

Amotsitör diyorsun alçalıyor ))). Güzel kardeşim, sen amortisörü en yumuşağa alıp, üstüne oturursan tabiki alçalır motor. Ama sen yükseklik ayarı gibi algılamış ve forumda ki insanalara öyle aktarmışsın. Neyse, daha fazla yazmaya gerek yok. Ağzı olan konuşuyor diyorum. Kazasız, belasız kullan.

Calibre konusunu merak eden arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100283-bu-moto-calibre-250cc.html bu linkten istedikelri cevaplara ulaşacaklardır. Üşenmeyip, okumaları yeterli ;)

Saygılar herkese.
    Hayır abicim yanlış anladın beni ben bildiğimi okumuyorum ve deneyimsizim tabiki ve her seferindede vurgulayarak söylüyorum bunu yazdıgını 2 kere okudum zaten o açtığın konuyu günde en az 1 kere okuyordum sinyal olayını bilmiyorum benim gördüğüme göre bak gördüğüme göre bana kötü geldi amortisör olayıda tamam sertlik ama en yumuşağa alıncada bi alçalma söz konusu oluyor yani motorun boyunu alçaltabiliyoruz amortisör ile tamam asıl görevi o değil ama o işede yarıyor yani o demek istedim hiçbir zaman bilmişlik taslama gibi birşey yapmadım bende sizden öğreniyorum şu foruma kayıt oldugumda 0 tecrübe ile kaydolmuştum ama gün geçtikte öğreniyorum videoyuda bildiğim kadarıyla birazda kendim yorumluyarak yaptım

Sarsıntıdan titreşimden bişey olacağını sanmıyorum. Led'in tanesi yarım gram anca vardır içindeki yarı iletken ışık çıkartan düzenek de onun yarısı kadardır, o kadar hafif bir cismi duvara defalarca çarpsan bozamazsın ama ledler adidir uyduruk malzemeler kullanıyolardır o ayrı.
    Çarşıya inersen bi led sinyal al eline salla anlarsın ne demek istediğimi Esneme payı da sıfır takur tukur içi oynuyo sonra ufalanıyo kenarlardan vs vs.

Motosikleti
    Çarşıya inersen bi led sinyal al eline salla anlarsın ne demek istediğimi Esneme payı da sıfır takur tukur içi oynuyo sonra ufalanıyo kenarlardan vs vs.
    Tanesi 5 liralık sinyalden ne bekleyebilirsin ki

Tanesi 5 liralık sinyalden ne bekleyebilirsin ki
    r6 sinyalimi alıyoz 150 tl verelim 15 tl yap adam gibi yap ama yok ki öyle bişey.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Emeğine sağlık arkadaşım,güle güle kullan.Samsun un her yeri toz toprak ve kazı çalışmalarından dolayı çamur içerisinde,dolayısıyla çukurlar çoğalmış,sertlik ayarına dikkat et.
    Bu arada ruhsatta hp değil kw yazar,bilgin olsun kw X 1,35 yaklaşık hp dir.
    Memleketime selamlar..
    Herkes hakettiğini yaşar.

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Alıntı Potenza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emeğine sağlık arkadaşım,güle güle kullan.Samsun un her yeri toz toprak ve kazı çalışmalarından dolayı çamur içerisinde,dolayısıyla çukurlar çoğalmış,sertlik ayarına dikkat et.
    Bu arada ruhsatta hp değil kw yazar,bilgin olsun kw X 1,35 yaklaşık hp dir.
    Memleketime selamlar..
    Teşekkür ederim evet samsun toz toprak çamur her yerde kazı çalışması çukurlarımız bol maşşallah evet ruhsatta 19kw yazıyor çevirdiğimiz zaman 25,400 gibi birşey çıkıyor düz hesap 25 hp

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    video için teşekkürler BySeaL. oldukça objektif bir video olmuş. gaz kolunun takılması benim dandik mondide de vardı sebebi ise gaz koluna birşekilde sola doğru uygulanan baskıdan dolayı içindeki mekanizmanın kasılmasıydı . biraz sağa (dışa) doğru elle çekince gaz kolu düzelmişti. denemeni tavsiye ederim. aynalarda ise krenaja bağlı koldan da biraz kurcalama ile görüş açısının iyileşebileceği kanısındayım. motorunla kazasız sürüşler.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Ellerine sağlık arkadaşım. Arada bir çok bilmişler çıkacaktır. Sen onları kafana takma, keşke her motosiklet alan biraz tanıtım yapsa hiç fena olmaz.
    youtube da elin gevuru motoru alıp hemen videosunu çekiyor. + ve - leri paylaşıyor. Bizde motor çıkıyor sezon bittikten sonra adam foto yada video yayınlarsa görüyoruz.
    iyi yada kötü fark etmez. burda bir emek var. saygı duyarım. kötü diyenlerin videosunu da görmek isterim.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Guzel olmuş ben begendim.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O ledler orjinal mi?

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çoooook çalışman gerekir kardeşim. buram buram amatör kokuyor. tek kötü özelliği aynalar demişsin orda yarıldım. bence tek bir iyi özelliği yok motorun. kusura bakma doğrucu davut derler bana.
    bence bu arkadaşın yaşı genç ve videoyu çekerken hiç bir ekip ,maddiyat söz konusu olmadan bu işi yapması bile inan bana tvye çıkan ukelaca tavır erbabı (amatörlerden )çok daha iyi
    arkadaş o yaşına rağmen takır takır anlatıyor konu dışı ne bi labalilik ne bi kendini bilmezlik sergiliyor üstelik kendi motorunu objektif olarak bizlere sunuyor.
    ben beğendim yol gösterici
    Mustafa Kemal Atatürk

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Video çok güzel olmuş. Motor kötü ama gerçekten frenler hariç
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250rr
    Teşekkür ederim arkadaşlar iyi yorumlarınız için

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Kutluyorum medeni cesaretinden dolayı ayrıca objektif olarak neyi var neyi yok bizimle paylaştığın için Yaşın ilerledikçe daha isabetli motorları tercih edeceksin yada çok daha detaylı test videoları çekeceksen gümüş elbiseli adam
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)