Hayirli ugurlu olsun, tekerin hep duz bassin, yan bassin ama dusmesin
Parca fiyatlarinin pahali olmasi konusu dogru ama biraz abartilmis durumda. Z-moto bazi parcalari abarti pahali satarken, bazilari da gayet makul sinirlar icerisinde satiyor. Yani bu markanin 4 japondan biri oldugunu unutmamak lazim fiyatlara bakarken, aksesuar fiyatlari ayri bir olay, onlar nerdeyse her motor ve markada zaten ucuk fiyatlarda. normal bakim yapacaksan eger, yani allah korusun kaza bela olmadigi surece, diger japonlardan pek bir farki yok, sadece burda cok pahali gelirse ya da bulamayiz, 3 ay sonra gelicek derlerse yurtdisindan siparis edersin ki wemoto 1hafta gibi bir surede gonderiyor bildigim kadariyla. Fren diskleri ve arka amortisor haric cok fahis fiyatli birsey de yok listelerinde.
Yani aslinda pahali bir motor degil, sadece servis ve yedek parca konusunda diger japonlardan biraz daha geride, dedigim gibi cok alakasiz ve kolay kolay bozulmayacak parcalara ihtiyacin olmadigi surece de sorun yasamazsin. O durumda da en fazla 1-2 hafta icinde yurtdisindan o pa rcalari edinebilirsin.
Su cukura girince gaz veriyorum yanlislikla mevzusuyla ilgili olarak da haddim olmasa da bir tavsiye vereyim, bence elcikleri fazla tutuyorsun, yani daha gevsek ama saglam tutmayi dene, elciklere yapisma, ilk baslarda benim de basima gelmisti, ben de daha gevsek tutmaya alisinca bu problemden kurtulmustum.