Bu millet neden saçma fiyat ve tekliflerle ararlarki (satıştan bahsediyorum)
Reklamlar
-
arkadaşlar herkese iyi geceler. Bilindiği üzere motorumu satışa çıkarttım bi gecede 700 kusur kişi inceledi. Telefonlarıma ve sahibinden.com a gelen mesajlar beni çileden çıkarttı. Bu millet alış veriş yapmayı ne sanıyor? Arar 2500 peşin gerisi senetle 5,500 e alırım diyor. Birisi artık hiç bir hükmü kalmayan film dükkanı malzemeleri +2000 diyor. Atv vereyim onu daha kolay satarsın üstüne nakit vereyim diyor... Herkes mi çakal biz mi salağız anlayamadım...Sadece nakit yada 4 silindir naket enduro yada racing ile takas diyince neden kokmuş malım var yada onlara satmak zorundaymışım gibi konuşmalara giriyorlar? Sizin başınıza gelenler varmı? Ne yapmamı önerirsiniz? Küfür etsem yakışmıcak olmaz diyince acayip konuşmlara girmeler ortak almışız gibi sanki ondan başka müşteri yokmuş gibi tavırlara girmelerin sebebi nedir?
Reklamlar
-
En güzeli galeriye 500 tl ucuza verip böyle adamlarla uğraşmamak...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Takas olarak bir kamyon yakacak odunu duymuştum ama film dükkanı malzemeleri de orjinalmiş çok
Şaka bir yana 4000 liralık motosikletinizi 1000 liraya bile verseniz. "500 vereyim, yarın 10'da satışı yaparız. Haydi hayırlı olsun." tarzı yazan dangozlar çıkacaktır.
En güzeli böyle insanlara ya sabır diyerek cevap vermemektir.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
arkadaşa tespih kolleksiyonu ve alabalık yavrusu teklif etmişlerdi
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
kızmayacaksın olmaz deyip kapatacaksın konuyu.
şöyle düşün mont almak için mağazaya girdin pazarlık veya taksit yaptırmak istersin en uygun fiyata almak için. arayan ve mesaj atanlarda şanslarını deniyorlar o yüzden kızma .
-
bana da halı yıkama makinesi teklif etmişlerdi bir keresinde :D çeyizine koyarsın demiş bir de :D
-
yakın zamanda motor sattım.. çakallara verdiğim cevap aynen şu "parana göre motor bak " diyorum sonra tlefondaki ne kadarda şu bu dese zamanım yok diyip kapatıyorum etrafda ölücü kendini kurnaz sanan çok..
-
bizim bi arkadaşın motoruna "7500 tl nakit + fluence sol ön kapısı" teklifi geldi peheeyyy
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
Arkadaşıma 2008 turuncu hayabusası için 38 tane koyun teklif eden vardı hatta bide not eklemişti koyunların bilmem kaç tanesi ağır gebe diye :D
-
Sucukluk deve takası yollayanı gördüm
-
-
Valla mesajlara bakmayacaksin. 20.000 liralik Suv tipi araca, kayak takimi (bildigimiz mont kizak ayakkabi gozluk) arti para teklif eden vardi. Hayatimda gormedigim araclari o takas tekliflerinde gordum.
Telefonla arayanlarda cins oluyor. Yani mesajlara bakmamakla bu tiplerden kurtulamiyorsun. Arayip suraya gel, buraya getir araci diyenler de cok. Beykozdaki adami kucukcekmecedeki tamirhaneye cagiriyor mesela... Yetkili servis ekspertiz raporu var diyorum. İstedigin yetkili servise sokalim, benim dedigimden bir fazlasi ciksin servis parasini ben oderim diyorum, yok illa bilmemne usta hazretlerinin mekanina gidecek araba.. Sabirli bir adam degilsen ya takasa gir, ya da bir motosikletciye konsinye birak o satsin.
-
Kardeşim sende haklısın bide bu zırvalar var , telefondada rahat yok adama ))
-
arabayı satlığa çıkardım adam değerinde sana gübre vereyim dedi piyasada 20 tl torbası hesabı 10 dan görelim dedi,,, ulan ne yapayım ben dedim o kadar gübreyi satarsın dedi,,,
sankine benim gübre dükkanım var dingil sen sat parasını getir dedim,,,
sonuç hala aracı satamadım bekliyor ilandan kaldırdım,,,
telefonla takas tekliflerini saymıyorum bile
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Sahibinden yazılım ekibi çalışanıyım. Yeni bir özelliği ya da çözülen bir hatayı test etmek için açtığımız 1 TL'lik ilana mesaj atıp 75 kuruş olmaz mı diye soranlar var
-
Al benden de o kadar, ya hani olur pazarlık payı. 50,100, lan 200 olsun hadi. adama yazmışım 3700, 3000 nakit param var diyor.
-
kızıyorsunuz ama alıcı olunca siz de (istisnalar hariç) aynısınız. dibine kadar pazarlık, ya da en uygun şekilde almaya çalışır herkes. bedave versen olmaz para vereyim ille de demez kimse. satarken de durum tam tersi, herkes malını över, kimse yoğurdum ekşi demez. kargaya yavrusu şahin görünür.
-
el malı para ediyo bızım mallar satısa cıkınca para etmıyo. o malı satacağıma bine bine parçalarım daha iyi.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
imza adlı üyeden alıntı
kızıyorsunuz ama alıcı olunca siz de (istisnalar hariç) aynısınız. dibine kadar pazarlık, ya da en uygun şekilde almaya çalışır herkes. bedave versen olmaz para vereyim ille de demez kimse. satarken de durum tam tersi, herkes malını över, kimse yoğurdum ekşi demez. kargaya yavrusu şahin görünür.
dostum değil ya, en azından ben öyle olmadım. gereken esneme payı ne ise onu yaptım. 100-200 tl kaldı ki adamın koymuş olduğu pay o. üstelik piyasası, fiyatı belli olan bir ürün için ne kadar pazarlık yapabilirsin ki? bazılarında sınır yok.
-
Sıfırı 10.000 TL olan motosiklete 2 sticker yapıştırıp 12.000 liradan ilan koyanlar azımsanamayacak sayıda olduğundan alıcıların bu davranışlarını garip bulmuyorum...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)