Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bu millet neden saçma fiyat ve tekliflerle ararlarki (satıştan bahsediyorum)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zx6R Geliyor...
    arkadaşlar herkese iyi geceler. Bilindiği üzere motorumu satışa çıkarttım bi gecede 700 kusur kişi inceledi. Telefonlarıma ve sahibinden.com a gelen mesajlar beni çileden çıkarttı. Bu millet alış veriş yapmayı ne sanıyor? Arar 2500 peşin gerisi senetle 5,500 e alırım diyor. Birisi artık hiç bir hükmü kalmayan film dükkanı malzemeleri +2000 diyor. Atv vereyim onu daha kolay satarsın üstüne nakit vereyim diyor... Herkes mi çakal biz mi salağız anlayamadım...Sadece nakit yada 4 silindir naket enduro yada racing ile takas diyince neden kokmuş malım var yada onlara satmak zorundaymışım gibi konuşmalara giriyorlar? Sizin başınıza gelenler varmı? Ne yapmamı önerirsiniz? Küfür etsem yakışmıcak olmaz diyince acayip konuşmlara girmeler ortak almışız gibi sanki ondan başka müşteri yokmuş gibi tavırlara girmelerin sebebi nedir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    En güzeli galeriye 500 tl ucuza verip böyle adamlarla uğraşmamak...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Takas olarak bir kamyon yakacak odunu duymuştum ama film dükkanı malzemeleri de orjinalmiş çok

Şaka bir yana 4000 liralık motosikletinizi 1000 liraya bile verseniz. "500 vereyim, yarın 10'da satışı yaparız. Haydi hayırlı olsun." tarzı yazan dangozlar çıkacaktır.

En güzeli böyle insanlara ya sabır diyerek cevap vermemektir.
    Mikuni bunu beğendi.
    Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    arkadaşa tespih kolleksiyonu ve alabalık yavrusu teklif etmişlerdi
    garaj20 ve sgurdal bunu beğendiler.
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    kızmayacaksın olmaz deyip kapatacaksın konuyu.

şöyle düşün mont almak için mağazaya girdin pazarlık veya taksit yaptırmak istersin en uygun fiyata almak için. arayan ve mesaj atanlarda şanslarını deniyorlar o yüzden kızma .

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bana da halı yıkama makinesi teklif etmişlerdi bir keresinde :D çeyizine koyarsın demiş bir de :D

yakın zamanda motor sattım.. çakallara verdiğim cevap aynen şu "parana göre motor bak " diyorum sonra tlefondaki ne kadarda şu bu dese zamanım yok diyip kapatıyorum etrafda ölücü kendini kurnaz sanan çok..

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    bizim bi arkadaşın motoruna "7500 tl nakit + fluence sol ön kapısı" teklifi geldi peheeyyy
    erays, EmrE_09, Khutuck ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Arkadaşıma 2008 turuncu hayabusası için 38 tane koyun teklif eden vardı hatta bide not eklemişti koyunların bilmem kaç tanesi ağır gebe diye :D
    feliçita, EmrE_09, fearlesboyy ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Sucukluk deve takası yollayanı gördüm
    sysroot bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Güzel kardeşim sıkma canını bu forumda birçok arkadaşımız ben dahil çok yaşadık bu sıkıntıları.Bunlara alışmalısın.
    Örneğin mesajlara bakmayarak yada ;mesajları kapama bölümü vardı diye hatırlıyorum onu aktif edebilirsin.
    Yani sonuç olarak mesajlar ile ilgilenmiyeceksin.Alıcak adam arar merak etme
    Telefondaki saçma tekliflerede kardeşim nakit lazım kusura bakma diceksin kapatıcaksın bu kadar basit.
    Polemiğe girme Ne malı varsa sat gel kardeşim bidaha konuşalım de kibarca .
    Şunuda unutmayın ; bu ayrı bir konu ; motorunuzdada fazla eksik bırakmayınki alıcak adam fazla konuşmasın

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla mesajlara bakmayacaksin. 20.000 liralik Suv tipi araca, kayak takimi (bildigimiz mont kizak ayakkabi gozluk) arti para teklif eden vardi. Hayatimda gormedigim araclari o takas tekliflerinde gordum.
    Telefonla arayanlarda cins oluyor. Yani mesajlara bakmamakla bu tiplerden kurtulamiyorsun. Arayip suraya gel, buraya getir araci diyenler de cok. Beykozdaki adami kucukcekmecedeki tamirhaneye cagiriyor mesela... Yetkili servis ekspertiz raporu var diyorum. İstedigin yetkili servise sokalim, benim dedigimden bir fazlasi ciksin servis parasini ben oderim diyorum, yok illa bilmemne usta hazretlerinin mekanina gidecek araba.. Sabirli bir adam degilsen ya takasa gir, ya da bir motosikletciye konsinye birak o satsin.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Kardeşim sende haklısın bide bu zırvalar var , telefondada rahat yok adama ))

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    arabayı satlığa çıkardım adam değerinde sana gübre vereyim dedi piyasada 20 tl torbası hesabı 10 dan görelim dedi,,, ulan ne yapayım ben dedim o kadar gübreyi satarsın dedi,,,
    sankine benim gübre dükkanım var dingil sen sat parasını getir dedim,,,
    sonuç hala aracı satamadım bekliyor ilandan kaldırdım,,,
    telefonla takas tekliflerini saymıyorum bile
    erays bunu beğendi.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Sahibinden yazılım ekibi çalışanıyım. Yeni bir özelliği ya da çözülen bir hatayı test etmek için açtığımız 1 TL'lik ilana mesaj atıp 75 kuruş olmaz mı diye soranlar var
    erays, ramizan83, feliçita ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Al benden de o kadar, ya hani olur pazarlık payı. 50,100, lan 200 olsun hadi. adama yazmışım 3700, 3000 nakit param var diyor.

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    kızıyorsunuz ama alıcı olunca siz de (istisnalar hariç) aynısınız. dibine kadar pazarlık, ya da en uygun şekilde almaya çalışır herkes. bedave versen olmaz para vereyim ille de demez kimse. satarken de durum tam tersi, herkes malını över, kimse yoğurdum ekşi demez. kargaya yavrusu şahin görünür.
    xawa, elektronık, TIGERSHARK ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    el malı para ediyo bızım mallar satısa cıkınca para etmıyo. o malı satacağıma bine bine parçalarım daha iyi.
    erays bunu beğendi.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kızıyorsunuz ama alıcı olunca siz de (istisnalar hariç) aynısınız. dibine kadar pazarlık, ya da en uygun şekilde almaya çalışır herkes. bedave versen olmaz para vereyim ille de demez kimse. satarken de durum tam tersi, herkes malını över, kimse yoğurdum ekşi demez. kargaya yavrusu şahin görünür.
    dostum değil ya, en azından ben öyle olmadım. gereken esneme payı ne ise onu yaptım. 100-200 tl kaldı ki adamın koymuş olduğu pay o. üstelik piyasası, fiyatı belli olan bir ürün için ne kadar pazarlık yapabilirsin ki? bazılarında sınır yok.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sıfırı 10.000 TL olan motosiklete 2 sticker yapıştırıp 12.000 liradan ilan koyanlar azımsanamayacak sayıda olduğundan alıcıların bu davranışlarını garip bulmuyorum...
    durmazzz, yashukawa, zealous ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)