Bu millet neden saçma fiyat ve tekliflerle ararlarki (satıştan bahsediyorum)
Reklamlar
-
bazı ilanlara bakıyorum sıfırıyla arasında 500-1000 TL fiyat farkı var. ikinci eli alsam peşin para vereceğim ve birazda şans işi. fakat sıfırını aldığımda çoğu modelin peşin fiyatına taksit kampanyası var. hem cebimden bir seferde para çıkmayacak taksit taksit ödeyeceğim hemde 2 yıl garantili ilk kendim kullandığım kafamda soru işaretleri olmayan bir motosikletim olacak. fazla fiyat farkı yoksa sıfırını almak daha mantıklı geliyor bana.
Reklamlar
-
Çok araba - motor sattım,ama böyle orjinal teklifler gelmedi.Pazarlıktan hoşlanmadığım için arkadaşların dediği gibi ederinin %10 üzeri fiyat koyar %10-15 indirimle satarım.Sattıktan sonra bakıpta almayanlar sıraya girer keşke o fiyata ben alsaydım diye hayıflanır.(inanın her seferinde böyle oldu) Bir seferinde R-9 Broadwey arabamı sattım,işyerinden arkadaş almamıştı, gitti tüplü Tempra aldı,başına bela oldu.Beni her gördüğünde bunu hatırlatır.Alırken de aracın ortalama fiyatını alır, araç temiz ise, ederi kadar teklif ederim.Hemen hemen her seferinde ilk baktığım aracı aldım. Alırken mutlaka aracın problemsiz olmasına dikkat ederim,mutlaka servis bakımlı olacak, amacına uygun kullanılmış olacak, adam gibi kullanılmış olacak.
-
Sahibinden 2008 model 40.000km'de CBF 150.
Fiyat 4000TL, NAKİT DÜŞÜNMÜYORUM, SADECE TAKAS. Araba kapısı, tosbaa, tesbih, kayık gibi takas tekliflerine açığım.
Bu ilanı vermek lazım
-
Bende 100 cc cup vardı mondial. Kimse aramadı en son bi eleman logitech g25 yarış konsolu teklif etti benimde hep istediğim konsoldu takas ettim. Abimde cbf vardı birisi kümes ve içindeki 16 güverciniyle takas teklif etti. Dizel bi meganımız var üste para aalabileceğim dizel araçlarla takas olabilir yazmıştım broadway+ 7 bin tl teklifi geldi. (aracın fiyatı 26 bin )
-
valvole adlı üyeden alıntı
Bende 100 cc cup vardı mondial. Kimse aramadı en son bi eleman logitech g25 yarış konsolu teklif etti benimde hep istediğim konsoldu takas ettim. Abimde cbf vardı birisi kümes ve içindeki 16 güverciniyle takas teklif etti. Dizel bi meganımız var üste para aalabileceğim dizel araçlarla takas olabilir yazmıştım broadway+ 7 bin tl teklifi geldi. (aracın fiyatı 26 bin )
Broadway adamın gözünde mercedesmiş desene
Bende bi Harddiske PS3 takas etmiştim. tabi HDD yi ben vermiştim Sonra Ps3 ü 600 e satmıştım (3,55 versiyon ve 200 gb oyun , 2 adet joystick)
telefonla ekran kartı , bluetoothlu kulaklık ile ayakkabı , elektro gitar ile PSP takas etmiştim vaktinde... Ne günlerdi be.
Nasip kısmet işi yahu.
-
Lastikleri istemiyorum deyip 600 TL indirim isteyene ne dersiniz
-
bende atv yi satılığa çıkardığımda bana "sadece ön tekerleri kaça bırakırsın" diye bir mesaj geldi bende ilanı kaldırdım
-
Banada sifirı 4.800 TL.olan motoru,takasta 6000 TL.ye itelemeye çalışmıştı ÇAKAL ın biri.
Sahibinden,çakallar vadisi oldu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
Bana berber koltuğu teklif etmişti adamın biri
-
abi ne memleket yaaa.. Son durum mesajda yazdığım film dükkanı malzemeleri satan eleman tekrar mesaj attı bu sefer nakit fiyatını düşürmüş. Bana bunu daha önceden göndermiştiniz. bende size sadece nakit eşyaları satarsanız alırsınız demiştim. Şimdi tekrar yolluyorsunuz bu sefer 500 lira eksik hemde önümüzdeki haftaya mesajınızı bekliyorum malzeme listesi + 1000 lira yazdım cevap yok =)
-
Birde model yükseltmek için satılığa çıkardığımız ilanlar da gelen teklifler var...
*150 cc satılık. -Gelen teklif mondial 50 tt scooter
-
Bana 2008 yılında sıfır aldığım 600 RR için (ev aldığım için birkaç ay sonra satmam icabetmişti) avize teklif etmişlerdi. Hani şu camilere asılan büyük avizelerden.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Bana 2008 yılında sıfır aldığım 600 RR için (ev aldığım için birkaç ay sonra satmam icabetmişti) avize teklif etmişlerdi. Hani şu camilere asılan büyük avizelerden.
abi çok orjinal insanlarız... Lidyalıların parayı bulmasına gerek yokmuş bence boşa iş çıkarmışlar başımıza..
50 güğüm süt
1 dolu mısır
2 ağaçlık odun
gibi şeyler gelcek yakında merakla bekliyorum neler çıkcak.. Çok orjinal şeyler çıktı...
Beğendiğim bir fotoğraf makinesi vardı bende laptop ile takas teklif ettim (elimde fazladan olduğu için) piyasa değerinin normalinde bir fiyat yazdım bende şuan kendi kendimi aynı konuma düşürdüm mü acaba diye merak ettim şuannn
-
bana dedesinden kalan antika koltuk takımı teklif eden olmuştu..
-
c3nk adlı üyeden alıntı
bana dedesinden kalan antika koltuk takımı teklif eden olmuştu..
kesinlikle buda çok orjinal bence hani bi işe yaramıyo sana itelersek iyi gider gibisinden olmuş bu
-
Sana yine atv gelmiş.Ben Karabükteyim bana deniz olmayan yerde pat patlardan takas için aradı adam deniz varmış gibi olduğum yerde tekerlek takınca gidiyosa yolda alıyım diyincede dalgamı geçiyosun diye suratıma kapattı
-
Millet çok online rpg oyun oynuyor abi. +9 dolunaya 20 tane inci versem olurmu falan olayı bu.
-
Proud adlı üyeden alıntı
Millet çok online rpg oyun oynuyor abi. +9 dolunaya 20 tane inci versem olurmu falan olayı bu.
ooo aramızda metin2 ciler var :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
ooo aramızda metin2 ciler var :D
4-5 sene önce oynuyordum
-
Mersin İl Temsilcisi
metci adlı üyeden alıntı
Sıfırı 10.000 TL olan motosiklete 2 sticker yapıştırıp 12.000 liradan ilan koyanlar azımsanamayacak sayıda olduğundan alıcıların bu davranışlarını garip bulmuyorum...
ben yazacaktım aynısını.
zaten internetteki ilanlar çok uçuk...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)