hyosung biraz daha diri duruyor 600cc ye benziyor honda cbr 250 daha sönük duruyo o yüzden hyosung dikatimi çekti kore malı olmasından dolayı biraz çekiniyorum bu nedenlerden dolayı duke 200 daha iyi gibi geldi yorumlarınızı bekliyorum
hyosung biraz daha diri duruyor 600cc ye benziyor honda cbr 250 daha sönük duruyo o yüzden hyosung dikatimi çekti kore malı olmasından dolayı biraz çekiniyorum bu nedenlerden dolayı duke 200 daha iyi gibi geldi yorumlarınızı bekliyorum
Duke 200 süper bir fikir olur yanlız çok atik bir motosiklettir eğer tecrübe yoksa DUKE 125 al derim ama DUKE süperdir DUKE candır
Bu konuda yazılmış çok fazla yorum var. Forumda ararsan kafandakı soruların cevaplarını fazlasıyla bulabılecegın gıbı birçok bilgide edinebilirsin.
Sana özel yazılmasını bekleme. Sen okumaya uşenme zira insanlar aynı şeylerı defalarca yazmak zorunda değil.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Umarım ikisinin birbirleriyle ne kadar zıt noktada durdugunu biliyorsunuzdur.Birisi racing motoru alabildigince rahatsız edebilecek sürüş konumu ve yorma getirisinin yanında yol tutuşu ve hız konusunda üstün iken diğeri tam bi eğlence makinası ve rahatlık abidesi diğerine göre.İki motorunda sayfalarca kaynağı var forumda araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
daha önce cross motor kullanmıştım 125lik şimdi scooter kullanıyorum 180 lik şimdi yeni bi motor alırsam uzun süre değiştirmemeyi düşünüyorum onun için arayışlardayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
forumlarda genellikle motorların özelliklerinden bahsedilmiş bakınıyorum yine ama
http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938
250cc Karşılaştırma
Bence bu videoyu izlemelisin,az çok fikir edinebilirsin.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ağırlıklı şehir içi kullanım ve çok uzun olmayan geziler yapıyorsanız ktm çok daha mantıklı ve eğlenceli olacaktır.
ktm diyorum ben
Son zamanlarda herkeste bi duke merakı oluştu ben dahil Piyasadaki tüm motorları toplasan bi keytiem etmiyor bunuda unutma
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
KTM'ye yetecek paran varsa ve başka marka alırsan sonradan keşke dersin. Ama KTM alırsan iyi ki bunu almışım dersin.
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)