Evet bende ilk ıslak mendil ile silmiştim nasıl temizlenecek bilemiyorum artık
Evet bende ilk ıslak mendil ile silmiştim nasıl temizlenecek bilemiyorum artık
bu ekipmanlardan sonra evlatlığınız olmayı isteyenlere "rezerve" deyin
şaka bi yana kazasız belasız cezasız sürüşler
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
bu iyiydi...
Gayet başarılı bir inceleme yazısı olmuş. Hatta profesyonelce diyebilirim
Ben de montta Dane kullanıyorum, bence de iyi bir seçim olmuş. Kaliteli bir marka kanımca, hakkını veriyor..
Eldivenleri benim de kullanma şansım olmuştu bir seyahatimde.. Kış sezonunda kullanmakla hata ettiğimi geç farketmiştim, çünkü dediğin gibi, ince delikleri ile nefes alabilir özelliği var kahretsin ki Onun dışında iyi bir eldiven. Fakat beni asıl bezdiren, giyimi oldu.. Gören de kolumu alçıya alıyorum sanır.. Meşakatli bir süreci var eldiveni giymek için
"CaRPe DieM"
Yolda yürümeyi bilmeyen bayanlar varken,motora meraklı olanları ayakta alkışlıyorum
https://www.facebook.com/gencal1
Kaliteli ürünler güle güle kullan. Topyekün bir mağazadan almışsın Kask camı için ince cila uygulayın. Hem içten hem dıştan.
Teşekkürler,evet normal bir tak çıkar söz konusu değil bu eldivende,aşama aşama sakin sakin giyiyoruz
+Kış kullanımı için pizzacı şeysilerinden almak faydalı olabilir
Teşekkür ederim,denemeden alamayacağım ürünleri civarlardaki en yakın mağazadan almak zorunda kaldığım için biraz öyle oldu Eldivenin beden konusunda çok sıkıntı çektim çünkü. Kask camı için artık yapabileceğim bir şey yok fena fena
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)