Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Fedarasyonu ne yapar?

REKLAM ALANI
    ozcan_ocu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Son Ö.T.V zammı ile ilgili motosiklet fedarasyonu ne düşünüyor ve ne yapacak merak ediyorum. HAYDİ MOTOSİKLET FEDARASYONU SESİNİZİ BEKLİYORUZ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

şu ana kadar ne yaptıysa aynısını yapar.
    SUSAR

baadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight 150 (sonunda:)
    bak federasyon dedin aklıma geldi. keşke federasyon motorluları kayıt altına alsa. ne biliyim üyelik tarzı bi şey mesela. en azından motorluyla motorcu farkı belli olabilir. belki insanların motora ve dostuna daha farklı yaklaşmasını sağlayabilir.

arkadaşlar bence önce ortak çıkarlarımız konusunda birlik olmamız gerekiyo daha sonra irade ortaya konur. şiddete başvuran 3-5 çapulcuyu çıkarırsak fransadaki hareket benim için oldukça imrendirici.
    Gitarin.İyisi.com

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    federasyondan bi organize isteyelim bu ötv için bi eylem yapsak etkili olabilir bence kadıköyde toplanıp taksime kadar gidilir konvoy halinde taksimdede federasyon yetkililerinden biri bu kararın yersiz olduğunu anlatan bi basın açıklaması yapabilir yoksa bunun arkası gelir kendimizi ifade etmezsek bu yaptığımız kötü bi şey değil prosedürlere uygun bi şekilde kendimizi ifade edeceğiz
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne yaptığını bilemem ama ne yapmadığını biliyorum. Motosiklet camiasını derinden etkileyen bu fahiş vergi karşısında yapması gereken organizasyonu, tepkiyi vermiyor.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler