Son Ö.T.V zammı ile ilgili motosiklet fedarasyonu ne düşünüyor ve ne yapacak merak ediyorum. HAYDİ MOTOSİKLET FEDARASYONU SESİNİZİ BEKLİYORUZ.
Son Ö.T.V zammı ile ilgili motosiklet fedarasyonu ne düşünüyor ve ne yapacak merak ediyorum. HAYDİ MOTOSİKLET FEDARASYONU SESİNİZİ BEKLİYORUZ.
şu ana kadar ne yaptıysa aynısını yapar.
SUSAR
bak federasyon dedin aklıma geldi. keşke federasyon motorluları kayıt altına alsa. ne biliyim üyelik tarzı bi şey mesela. en azından motorluyla motorcu farkı belli olabilir. belki insanların motora ve dostuna daha farklı yaklaşmasını sağlayabilir.
arkadaşlar bence önce ortak çıkarlarımız konusunda birlik olmamız gerekiyo daha sonra irade ortaya konur. şiddete başvuran 3-5 çapulcuyu çıkarırsak fransadaki hareket benim için oldukça imrendirici.
Gitarin.İyisi.com
federasyondan bi organize isteyelim bu ötv için bi eylem yapsak etkili olabilir bence kadıköyde toplanıp taksime kadar gidilir konvoy halinde taksimdede federasyon yetkililerinden biri bu kararın yersiz olduğunu anlatan bi basın açıklaması yapabilir yoksa bunun arkası gelir kendimizi ifade etmezsek bu yaptığımız kötü bi şey değil prosedürlere uygun bi şekilde kendimizi ifade edeceğiz
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Ne yaptığını bilemem ama ne yapmadığını biliyorum. Motosiklet camiasını derinden etkileyen bu fahiş vergi karşısında yapması gereken organizasyonu, tepkiyi vermiyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)