2. el CBF 250 için yardım arkadaslar.
Reklamlar
-
Arkadaslar herkese merhabalar. 2.el 2006 model 7000km de kalmıs.Garajda muhafaza edilen, kozmatik olarak cok temiz sıfır çizik sıfır vuruk bir cbf 250 inceledim bu gün. Motorun tek sıkıntısı mars motoruna yol veren bobini bozuk üzerinden tornavida ile kısa devre edince calısıyor. Yarın bir servise götürüp inceleticem. Kronik olarak egzantrik zincirinden ve giderken boşa geçirmenin zor oldugundan bahsedilmiş. Bu motoru önerirmisiniz. fikriniz nedir ? Şu bahsettiğim bobin kolay bulunurmu ? Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum. Değerli yorumlarınız benim için gercekten önemli. Saygılar.
Reklamlar
-
2006 model motorun 7000 km' de olması pek inandırıcı gelmedi. Yılda 1000 km mi yapmış sadece ? Olmaz gibi.
undefined
-
Bahsettiğiniz parça marş müşürü. 10 liralık bir parça, çinli scooterlardakileri bile çıkarıp taksanız sıkıntısız çalışır. Çok basit ufak bir eleman, soketini çıkarıp kendiniz bile yenilersiniz.
-
Motoru almayı düşündüğüm arkadasın ehliyeti yok. yaz aylarında köye tarlalarını kontrol etmeye gıtmek ıcın almıs. kapalı garajında muhafaza ediyor. tanıdık vasıtası ile bulduk. bende aynı sekılde nasıl 7000km de kalmıs dedim ilk. ama dediğim gibi tanıdık arkadas dogruladı durumu bindiği yok zaten motora ayda bir köye gidip geliyor diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Bahsettiğiniz parça marş müşürü. 10 liralık bir parça, çinli scooterlardakileri bile çıkarıp taksanız sıkıntısız çalışır. Çok basit ufak bir eleman, soketini çıkarıp kendiniz bile yenilersiniz.
yorum için cok tesekkurler
-
7 binde honda'nın marş müşürü bozulurmuymuş ? Benim çinli 10 bine geldi hala marş müşürü ve marş motoru sapasağlam.
-
benim çinli 2700km de marş motoru değişti
-
Bence iyi bir balık yakalamışsın, kaçırma derim
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Gacırma mehmet abi saldır
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Gacırma mehmet abi saldır
muhtemelen pazartesı sabahı satışı alırım kardesım.
-
37500 km deyim salcano wolf la. Daha marş motoru ellenmedi. Bu işte bi iş var yada honda bu işi bilmiyor.
-
honda düşmanları sahada
yahu mehmet, sen kaçırma bu motoru.. al, bak keyfine..1-2 sene götürür seni.. hem çinliden kurtul hem satma arama derdi olmadan takas yapmış olursun..
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
honda düşmanları sahada
yahu mehmet, sen kaçırma bu motoru.. al, bak keyfine..1-2 sene götürür seni.. hem çinliden kurtul hem satma arama derdi olmadan takas yapmış olursun..
Ne alaka, kilometreyi honda mı geri almış ?
-
az kullanıyorsa az marş basıyodur belkıde ondan bozulmuştur. al sen bıde ustaya goster abim bizede hayırlı olsun demek duser..
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
he he hem egzantrik gibi kronik sorunları var, hemde parçası çok pahalı. Alma hacı elinde patlar
-
adem80 adlı üyeden alıntı
he he
hem egzanrik gibi kronik sorunları var, hemde parçası çok pahalı. Alma hacı elinde patlar
en iyisi bi çift spor ayakkabı :D
-
iyi güzel de..fiyatı nedir bunun...
gerçekten alınıp alınmaması gerektiği noktasında fiyat çok önemli rol oynar..
misal 7000km değil 100 km de bile olsa ben 7000-7500 verip hayatta almam 2006 model olan o motoru...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
iyi güzel de..fiyatı nedir bunun...
gerçekten alınıp alınmaması gerektiği noktasında fiyat çok önemli rol oynar..
misal 7000km değil 100 km de bile olsa ben 7000-7500 verip hayatta almam 2006 model olan o motoru...
4850 civarına gelicek bana. artı sigorta alım satım
-
sigortayı alım satımı düşünmeyin..ne alırsanız alın o var zaten..
inceleyin,incelettirin..dedikleri doğruysa alın...insan gibi binin..sorun çıkarana kadar bıkar değiştirirsiniz zaten...
hayırlı olsun...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Uno Al unoo bulayım hemen
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
adam tarlaları kontrol etmek için cbf 250 mi almış
sizce de biraz iddalı değil mi
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)