Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kask için bluetooth kulaklık

REKLAM ALANI
    "Bozkurt" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    arkadaşlar kask için cep telefonu bluetooth kulaklık almak istiyorum kullanan varmı çok araştırdım istediğimi bulamadım otomatik ceveplamalı olaması çok iyi olur kafamda söyle birşey var araştırdım bluetooth kulaklıklı olandan bahsediyorum kulakklığı çıkarıp yerine kask içi hoparlör var onu bağlamayı düşünüyorum http://www.dumaduma.com/Stereo-Kask-...lik,PR-22.html toplam maliyet bluetooth fiyatına bağlı olarak 75 ile 90 tl tutuyor uygun fiyata interkom varsa oda olabilir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Türkiye'de interkomlar epey pahalı, dealextreme'de araştır belirttiğin fiyata komple setler var.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı hyce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de interkomlar epey pahalı, dealextreme'de araştır belirttiğin fiyata komple setler var.
    kardeşim sagolasın bt interkom var nette cok arastırdım lakin netten hiç alışveriş yapmadığım için biraz çekiniyorum bende böyle birşey yapayım diye düşündüm

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı "Bozkurt" adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kask için cep telefonu bluetooth kulaklık almak istiyorum kullanan varmı çok araştırdım istediğimi bulamadım otomatik ceveplamalı olaması çok iyi olur kafamda söyle birşey var araştırdım bluetooth kulaklıklı olandan bahsediyorum kulakklığı çıkarıp yerine kask içi hoparlör var onu bağlamayı düşünüyorum http://www.dumaduma.com/Stereo-Kask-...lik,PR-22.html toplam maliyet bluetooth fiyatına bağlı olarak 75 ile 90 tl tutuyor uygun fiyata interkom varsa oda olabilir..
    sakın deyim ali expresten aynı ürünü 3.5 dolara getirttim yolda daha dorusu =)
    adamlar nasıl bi kar koymuş ona =)

http://www.hepsiburada.com/liste/nok...FchY3godMmgA4Q

ben bunu kullanıyorum kulaklık istediğin kulaklığı yakabiliyorsn bu geleni kaskın içine yerleştirip kulaklığı kaskınağız kısmına çırtlı sistemle yerleştirdim çok verimli öneririm

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakın deyim ali expresten aynı ürünü 3.5 dolara getirttim yolda daha dorusu =)
    adamlar nasıl bi kar koymuş ona =)

http://www.hepsiburada.com/liste/nok...FchY3godMmgA4Q

ben bunu kullanıyorum kulaklık istediğin kulaklığı yakabiliyorsn bu geleni kaskın içine yerleştirip kulaklığı kaskınağız kısmına çırtlı sistemle yerleştirdim çok verimli öneririm
    hüseyin kardeşim kaç tane getirdiyorsun fazlası varsa parası neyse veririm benim sıkıntım netten kredi kartı alışveri yapamamak neden diye soracaksın yüksek limitli o yüzden şimdi çevremde alışveriş yapan varmı diye bir araştıırma yapayım diyorum yapan varsa onlara aldırtım parası neyse verecem

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı "Bozkurt" adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hüseyin kardeşim kaç tane getirdiyorsun fazlası varsa parası neyse veririm benim sıkıntım netten kredi kartı alışveri yapamamak neden diye soracaksın yüksek limitli o yüzden şimdi çevremde alışveriş yapan varmı diye bir araştıırma yapayım diyorum yapan varsa onlara aldırtım parası neyse verecem
    sanal kart var limitini kendin belirliyorsun (yani alcağın ürün kadar limit yaparsın) ben internetten alış veriş yapacağım zaman babamla sanal kart açıp öyle yapıyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)