tabi bu arada biz yalnızca motor kullanıcılarıyız. hepimiz birer eylemciye dönüşmeyelim
tabi bu arada biz yalnızca motor kullanıcılarıyız. hepimiz birer eylemciye dönüşmeyelim
copyrider;
kullanmadığımız kasklara bıçak saplanmış gibi bir görüntü yapar, ses getiricek bir yere yığabiliriz..
hatta bu için 5-10 ytl ye satılan çin malı kasları kullanabiliriz..
yada bu kaskların içine kömür koyup, yakıp, üzerinde et felan pişirebilinir..hatta bunu meclisin veya çankaya köşkünün önünde yapıp, korumalara da et ikram edebiliriz..böylece hem mangal yapıp, karnımızı doyurmuş, hemde protesto etmiş oluruz..e birde basında önemli yer aldıkmı, değmeğin keyfimize..
hatta bu olay izmir, ankara, istanbul, antalya gibi bir çok ilde sekronize şekilde yapılıp, daha fazla ilgi çekebilinir.
açıkçası bu iş için gidip o çin malı kasklara 5-10 ytl vermem diyen motorsevdalısı tanımıyorum.
Tamamen karşıyım.BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Bizim eylemimiz terör değil. Sakince,motorcuların bir çoğu ekmek parası için ve ulaşımda en kesin çözüm olduğunu düşünerek,trafik sorununu çözmek ve en ucuz yoldan ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla, toplu olarak (Büyük Şehirlerimizde ayni gün ve saatte,izin alınarak ) topluca motor sürelim derim . Tabii bu da EMOK'a kalmış bir sorun EMOK bu işi organize ederse olay biter . Bence.
Düşünün yüzlerce motor,Şehrin en işlek yerinde ve saatinde !!!!
f16 adlı üyeden alıntı
bencede en iyisi çinlilerle görüşelim likit yumurtayla çalışan motorsiklet imal etsinler...geyik bir yana çok ciddi bi konu bu çözülmesi mecbur...ötv İNMELİ...
Bence aynı anda (saat, tarih) basına haber verilerek büyük illerde (ki eğer daha az nüfuslu illerde motor sayısı fazlaysa onlarda da) çok sayıda motor ile şehir turu yapılıp (elde protesto afişleri (ortak olarak hazırlanmalı) ve Türk bayrağı ile) konuşma bölgesine gelinmeli ve ortak metin (tüm motor kulüpleri ile ortak fikirle yazılacak) okunmalı. Bunuda yasalara uygun olarak yapmak gerek.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Herkes tutturmuş motoru sevdirelim,toplumda iyi gözle bakılsın diye,
İşte son 1-2 yıldır sevdirdik!
Hatta hükümet bile anladı sevildiğini!
Sevmeyin kardeşim motoru,motorcuyu,köstek olmayın yeter!
Bu toplumun gösterdiği son tepki İstiklal savaşıydı bence o da bu hale gelmiş bir topluluk değildi!
Sandıkta gösterilen tepkileri ise her 5yılda bir görüyoruz.
Boşa sızlanmayalım,herkes layıkı olduğu şekilde yönetilir.
Biz yine ilk seçimde gidip kuzu kuzu oyumuzu verelim!Hakettiğimiz şekilde yönetilelim!
Bence FB-GS maçında sahaya motosiklet atalım.Hem Haluk Ulusoy'a hem TMF'ye hem de devlete tepki olur bir taşla üç kuş.Hayır fikir orjinal çalmadım.Valla diyorum.
Bence Motor Yakma Fikride Iyi Biraz Pamuk Eller Cebe Olur Ama Faydali Olabilir Asil Iş Medyada Bitiyo Yalniz Bütün Medyayi Toplamak Lazim Oraya Bide Ardindan Yürüyüş Kalabalik Olacak Tabi
en iyisi bakanın oğluna motor distribütörlüğü vermek. ondan sonra ötv sıfırlanır, kdv bile iner... mısırakıtan, yumurtaakıtandan sonra bi de motorakıtan olurlar, olur biter
Arkadaşlar,
Biz her ne kadar Motor'un ülke ekonomisine yararlarından bahsederek, Yurtdışındaki başka ülkelerdeki örneklere dayanarak anlatsakta pek rant elde edebileceğimizi düşünmüyorum... 2 tane arkadaşım varki 1 haftadır uyku uyuyamıyorlar, ÖTV ha geldi ha gelicek diye çünkü sipariş vermiş olduları motor daha gelmedi... (Her an gelebilir)... Şöyleki;
1-Motorsiklet Yakıt tasarrufu sağlar
Motorsikletin yakıt tasarrufu sağlaması devletin yararına değil aksine zararına, Türkiyedeki Benzin fiyatları hiç bir ülkede yok... gerçekten çok pahalı yakıt kullanmaktayız.
2-Motorsiklet Yollara zarar vermez
Bununda devlete hiç bir yararı yok.. Çünkü özellikle büyük şehirlerde sürekli olarak birilerinin rant elde edebilmesi amacıyla sürekli kaldırım, yol, kazı çalışmaları yapılmakta.. ve bunlar bakım amacından uzak çoğuda gereksiz olarak görülen çalışmalar/yenilemeler.
Zaten arabaların üzerinde olan fazlaca olan vergi yükünü şimdide iiice mevcut hükümetimizin dikkatini çekmiş ve harekete geçirmiştir...
Tam bir Anti veregi cenneti olma yolunda TÜRKİYEM!!!
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
Gaza gelmişim demin pardon fikir yazmamaışım
şöyle 2000 motorlu sayın maliye bakanı Unakıtanın evinin etrafında sabaha kadar tur atabilir mesela... Bence zaten bitmiş bu iş... belki yükseltilme oranı hakkında bişey yapılabilir...
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
Bence Bi Tane Eski Mobilet Alip Başbakana Hediye Gönderelim, üstüne De 'kusura Bakmayin Yeni ötv Zammindan Sonra Paramiz Anca Buna Yetti' Yazalim
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
Kanunun son durumu burdan takip edilebilir :
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/k...?kanun_no=5479
brody
ziganizagor kardeş doğru söylersin valla. baştakiler bizi yönetmeye çalışmıyoo, bizi sömürmeye çalışıyoo.. biz nekadar az ısıttırırsak biryerlerimizi okadar şanslıyız... yamyam üst kesim yamyyaaammmmm... nerden gelip yerleştiler oraya bilmiyorum...
Arkadaşlar bende Ziganizagora katılıyorum.Danıştayla didişen , askere laf çarpan , TÜSİAD la kapışan ve daha nice devlet ve özel kurumla uğraşan hükümetin pek tepkileri , pretostoları kayle alacağını sanmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)