vay be..
1998 model makinalar bu kadar kötü ise benimki 15 bine gider kesinlikle...(98 model)
vay be..
1998 model makinalar bu kadar kötü ise benimki 15 bine gider kesinlikle...(98 model)
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
yanlış anlaşılmasın,
ben özellikle SS motosikletler için o tabiri kullanmıştım.
aksi halde, ben de 98 model suzuki xf 650 kullandım.
emin olun, tekrardan aynı bütçelere sahip olsam, tekrar alırdım aynı motorumu.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
etmez mi acaba??
41.000 km de henüz...
Uploaded with ImageShack.us
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
alana satana hayırlı olsun ben vazgeçtim. biraz daha bekleyip daha modelli bişey alacağım. Tüm mesajlar için arkadaşa teşekkürler... Samet 20 bile eder müşteri olduktan sonra mal alıcıya satılır =) yorma kafayı iyi geceler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06503471/detay
İstersen fazla macera arama...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
alınmaz. sadece alınmaz yazacaktım ama kabul etmedi....
ALINMAZ
aslında şimdilerde bu motoru düşünmekteyim tarz değişikliği ile yola devam galiba takas teklifi yolladım bakalım ne olacak
mrb kardeşim. çok çok temiz.kawa 98 mod zx6r motorum var. ve iddia ediyorum. 98 model. racing alınmaz hurdacımısın diyen arkadaşlar motoru gördügünde. dillerini ısıracaklarına adım gibi eminim. motorumu satabilirim. . fiatı. son 9.500. tl dir. 2015 muayenesi. eksiksiz evrak çiziksiz boya. ve makinası 10.numara. makina 43.000 km de. ama 30.000. km de sıfır sandık motor takılmıştır. yani makinası 13000 km dedir. düşünürsen. tlf. 05316097073.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
tr şartlarında alınmaz....
Uzaklas ortamdan
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)