Yüksek cc motorlarda virajlarda dikkat birde gaza gelme köprüde viyadükte sorun yaşamazsın... kartlı hgs alırsın sorun olmaz
Yüksek cc motorlarda virajlarda dikkat birde gaza gelme köprüde viyadükte sorun yaşamazsın... kartlı hgs alırsın sorun olmaz
O kadar korkuyorsan iyi sürmeyi bilen bir arkadaşına tanıdıgına söyle o getirsin kardeş kendine güvenmessen başına birşey gelir kendine güven ve gaz verme dönerken sanın fren yapma sakın ön fre asagı düscek gibi hissedersen gazı hafifden kes ve bi anda gaz verme arka attımı mazalla korkunç şeyler olabilir ilk önce öz güven bende korkuyordum ilk motorumu aldıgımda kendime bir güvendim başıma hiç birşey gelmeden geldim vallaha ilk kendine güven gerisi olur sakın anıden vites atma veya düşürme bu 600 arkayı kitlerse arka kayar ve asfalt ile kanka olursunuz
Köprünün altından çok sular aktı, sen hala köprüyü geçemedin mi:S
Not: er6n 600 cc degil 650 cc
er6n 650 cc ama max speed çok yüksek değil diye biliyorum isterse 1300 lük makina olsun araba seyrinde gibi sakin kullanımda acele etmeden amacına ulaşabilirsin kazaların çoğu aceleden oluyor motor bilgin zaten varmış sıkıntı yaşamazsın hayırlı olsun bu arada
Naptın geçtinmi köprüyü
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İki gündür adam yok ortalarda. Ya köprüyü geçemedi yada motordan inmek istemiyor. Bari yemek yemek için dur olmadı merter mc e git arabaya servis yapıyorlar sanada yaparlar
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar geçtim geçtim hiç sıkıntı olmadı keza ybr den daha tahat geçtim iki gündür neredeyse motorun üzerinde uyuyorum . O yüzden yazamadım ki hala daha motorun üzerindeyim tek sıkıntım yarım saat hgs kuyrugunda bekledikten sonra kredi kartının geçmediğini öprenmiş olmam ve kaçak geçmem di motosohbet de ilk izlenimlerimi yazacağım az sonra
güle güle kullan motorunu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)