ilkkez 600lükle köprüden geçirmek
Reklamlar
-
Hocam burada yazılanların hepsinin senin durumuna uygunluk payı var. %100 - % 90 herkes kendine göre yazmış.
Sen kendini dinle önce. Nasıl rahat ediyorsun ? O önemli. Paniğe kapılma kendini hemen körüye atma. Yarım saat o taraflarda dolan motoru aldıktan sonra. Gaz ver, fren yap kendini tehlikeye atmadan. Aynalara bak. Motoru biraz tanı. Sonra da paşa paşa körüden geç.
Ben de CBF 125 den - ER-6F ye geçmiştim. At gibi motorlar. Basınca gidiyorlar. Kendini kasma... yüzünden gülücüğünü eksik etme.
Yeni motorun hayırlı olsun.
Reklamlar
-
ne yaparsan yap önce benzin al. ben güzel benzinci bulacağım mahalle arasından almayayım diye opet'e 200 metre kala benzini bitirdim. yeni aldığın motoru 200 metre (üstelikte hafif rampa varsa) sürüklemek iyi bir adaptasyon oluyor ama çok yorucu oluyor.
ha bu arada ben önce 5.000km 125 kullandım sonra nc700'e geçtim. sorun yok. rahat rahat geçersin. sadece 125 köprü üzerinde 100km ye kadar çıkamazdı bu çıkıyor tabi. doğal olarak rüzgar da fazla oluyor. Ama 125ten daha fazla kesinlikle etkilenmez.
-
daha önce köprü-viyadük geçişi yapmadığın için tedirginsin sanırım, ama çok fazla rüzgar yok diye biliyorum bu günlerde... rüzgarda motor sürmekle ilgili makaleleri okursan sıkıntı yaşamazsın, hayırlı olsun kazasız sürüşler
-
Raaaddd ol gecersin paşa paşa allahın izniylen
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
sarıyere git gel
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Motorunla karşıya geçtikten sonra kendi kendine ben bunun için mi stress olmuşum diyeceksin ...
-
kuryelerden birinden rica et ,karsıda kendi motoruna geçersin
-
100 cc cub kullanıyorken üsküdar zeynepkamil den xciting 500 aldım çekiniyordum ama kimseye belli etmedim üstüne binip 100 m gidince benim motordan daha güvenli olduğunu anladım köprüye varınca rüzgarda 140 km yaptım yani rahat ol düşündüğün kadar zor değil
-
feribotla geç. hem şöyle denize baka baka keyif yaparsın biraz yeni arkadaşınla
-
Köprüden tırsıyorsan sirkeciden feribot en mantıklısı.
Ama korkulacak birşey yok. Zaten köprüye girene kadar çoktan alışmış olursun.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
Köprüde bazen aşırı rüzgar oluyor.Göz önünde bulundurun bence bu durumu.
-
Gonlunu ferah tut,haddını bılıp ekstra hareketlerden kacınıp gazı kontrollu acarsan hıcbır sorun yasamasaın..kazasız belasız kullan ısallah
-
Arkadaşlar, köprü rüzgarı ciddi bir konudur. Aman aman bir hazırlığa gerek yok ama boşvermişlikte olmaz. Anlık rüzgarın motorun rotasını şaşırttığı için çelik halattan diğer tarafa geçen kurye vardı bikaç sene önce. Hatırlatırım... Tavsiyem yandan gelen rüzgardan kendini korumak için büyük araçlarla yanyana gitmen ( otobüs tır kamyon vs )
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
çok erken degılmı 2000km sonra 600cc motor dıkkatlı olunmak lazım bende 125ccden ( 5.000km ) sonra 250cc aldım cok fark yok belkı ama 100km + hızlardan cok daha farklı olaylarla karsılayırosun. en basıtı eskı motorunda arka kampanaydı bu dısk dokundugun an kıtleme rıskı var hos abs engeller yınede erken davranmısın bence. Ama artık almısım hayırlı olsun kopruden gecerken bacaklarını sıkabıldıgın kadar sık depoyu sıkıca tut gıdona egıl yakın surkı ruzgar vucudunda daha az yerde tutunsn ayak baglantılarında dıkkatlı ol demır asfalt gecısınde lastık kayıyıor bırtane gecen metrobus bul yanında seyır et kopru boyunca anlamazsın bıle ;)
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
-
Ne diyosun ne koprusu sakin haa ksinlikle tehlikeli asaa ucarsin 600 luk bu secilmis kisiler kullanir onu sakin deneme
-
ha bu arada çok sert rüzgarlarda motoru dengelemek için rahat viraj alırkenki yattığım kadar yattığımı hatırlıyorum
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Mersin İl Temsilcisi
Rabbiiiim, sana hamdolsun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)