Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Kawa10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R
    Abilerim , üstadlarım öncelikle hepinize iyi akşamlar. 1.86 boyunda 65 kg ve 19 yaşında öğrenciyim.Balıkesir merkezde ikamet ediyorum.Yazın işe girip 3-4 ay çalışıp şehir içinde kullanabileceğim ve arada sırada şehir dışı seyahat edebileceğim (Moto Festivalleri - Aydın - İzmir - Bursa Gibi... ) az yakan ve sorun çıkartmayacak bir 2000-2500 TL Arası bir scooter almayı düşünüyorum.Marka olarak Suzuki AN 125 düşünüyorum. Fiyatları 1500 - 2000 TL arasında siz benden daha iyi bilirsiniz. Toplam 3500 TL Gibi bir para toplamış olacağım. Motorda güvenliğin 1.sırada önemli olduğunun farkındayım ve Düzgün bir kask düşünüyorum fiyatı 500 tl yi geçmeyecek şekilde(Lazer veya Agv olabilir ) 1-2 Sene sonra ise scooter'ı satıp 2.el cbr 125 e geçmeyi düşünüyorum. Yani 2. el fiyatında fiyatı ölmemeli satarken Kask seçiminde ve Motor model seçiminde yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazımı okuyup , değerli vaktinizi benim için ayırdığınız için çok teşekkür ederim , Kazasız Belasız Yolculuklar Dilerim....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Kymco Agility 125. Yaşına uygun yakışıklı ve büyük tekerli.
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    bişey sorucam.. profil bilgilerini yanlıs mı girdin ? kawasaki kullanıyorum demıssın fotonu da kawasakının ustundeyken cekılmıs de koymussun ama burda scooter alıcam ve 2 sene sonra cbr125r gecıcem demıssın. ben anlamadiiim
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Kawa10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R
    Onu ilk açtığımda koymustum abi zx6r alırım diye Yani sen ona aldırma öylesine :D

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Seçeneklerin arasına Yamaha cygnus x i almanı öneririm an 125 i ve cygnus x i test etme şansın olursa cygnus x i seçeceğini düşünüyorum. Çok sağlam ve güçlü bir motor. Ayrıca parça konusunda da iyi olduğunu düşünüyorum dükkanın motoruydu ve satmadan önce Erzincan da olmama rağmen her türlü malzemesini bulabiliyordum.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)