CB 500 X yurt dışından getirebilme(sevgili honda Türkiye getirmediğinden)
Reklamlar
-
Selam herkese
Malum Yeni CB -X-F-R yakın bir gelecekte ülkemize girecek gibi görünmüyor.
Fakat CB500X Siyah rengine hasta oldum
Almanyada bir sürü model satışta bizde neden yok
http://www.honda.de/motorraeder/mode...uebersicht.php
Almanyadan bu makinayı getirmek, yurtiçi satış fiyatından pahalı olur mu?
şayet fiyat farkı(yükselmesi) olmayacaksa izlenecek yol ne olmalıdır
Amacım ucuza maletmek değil sadece Türkiye de olmamasından dolayı getirilmek isteniyor
1970 yılından beri Almanyada yaşayan bir akrabam var o ben sana getirebilirim
kendi üzerime alır sana Türkiye de satarım ama PROsedür ne bir ören dedi.
Hz. Google de doyurucu bir bilgi bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi_?
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Reklamlar
-
Bu yola başvuranlar pek başarılı olamadı eğer getirilebilseydik yurt dışında gelebilecek çok sayıda motosiklet var ama getirebilme şansı yok gibi ama şöyle bişey duymuştum gümrükten geçen araç 2 yıl yurt dışına çıkmadan kullanılabiliyor ama 2 yıl geçdiğinde bi yurt dışı yapması gerekiyor.İNŞALLAH dilediğiniz motoru getirebilirsiniz ama zor gibi.
-
bu fıstık benim olmalı
-
Mersin İl Temsilcisi
hondadan isteyin, istek üstüne getirtebilir mi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Tam olarak benim de istediğim gibi bir motor maalesef gelmedi ülkeye. Ben yine de ümidimi kaybetmiyorum. İnşallah gelir:d
-
Yurtdışından araba getirmek için ödenen ücretler yazılmış, motosiklet için de aynı:
http://forum.hwa.com.tr/markalar-ve-...ruk-fiyatlari/
Ama akraban alır da getirmek istersen de şu var:
http://euro.zaman.com.tr/euro/newsDe...1?newsId=32546
Burada da kalıcı dönüş yapmaları gerektiği yazıyor .
-
naparsan yap hondaya msj atma fefri mesajlara dönüpte bakmazlar bile nasıl olsa ucuz motorla daha çok satıyor.nc700x varken o model gelmezzz
-
Kişilere yasak, şirketlere serbest. Bi de gümrük birliğindeyiz sözde. Al sana vahşi kapitalizm.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Kişilere yasak, şirketlere serbest. Bi de gümrük birliğindeyiz sözde. Al sana vahşi kapitalizm.
Şirket sahibi bir yakınınız varsa onun şirketi adına ithal edebilirsiniz.
-
sağ olun
ama of ya bu honda neden getirmez bu motorsikleti
AT At diye gebeririz AT üstünde olanlar tadını çıkarıyor motosikletin
bizde hayalini güdüyoruz
geldi geliyor ile Suzuki İNAZUMA modelinde kan kusturdu sevenlerine, honda da CB500 ler ile kusturacak anlaşılan
yasal olarak engel konulmuş ise ferdi ithalata, yasal olarak da tüketici isteklerini yerine getirmek zorunda bırakılmalı ithalat firmaları
Ama Nc700X i kim alacak kaygısı yatıyor büyük ihtimal bu tavırın altında
inşallah Honda bu süreci uzatmazda, CB500 F-R-X ile sevenlerini buluşturur.
-
böyle özel olarak kendine getirsen bide parça usta sorunu var kardeşim o yüzden zor biraz bu işler bende f modeline hastayım :(
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
hondadan isteyin, istek üstüne getirtebilir mi?
hayır getirmiyor aradım hondayı
-
ne kadar ilginc nc700 modellerini getireceklerine cb500 serisi cok daha mantikli bence.nc700 kullancilari kusuruma bakmasin sozum honda distributorune,zira cb500 46.9 BHP of power and 40.65 Nm of torque ile nc700 e cok yakin ve daha az benzin yakiyor ayrica yillik 300 tl daha az vergisi var.
evet cb500 gelse bence nc700 serisi satmaz ancak bunu dusunen adamlar nc700 serisi yerine neden cb500 modellerini getirmeyi dusunmemis gecekten cok iliginc...Fazla vergi vermemiz 20 cc icin opulmemiz icin anlasma mi yapmislar.....
-
nc 700 x e göre daha şık bir motosiklet. honda bu modeli getirseydi bu sefer de "500 cc motor mu olur transalp en son 700 dü" gibi söylemler olacaktı. honde ne getirirse getirsin satar honda ne getirirse getirsin insanlar memnun olmaz.
-
Haklisin ne getirseler mutlaka begenen bgenmeyen cikacaktir,ancak bn sadece nc700 serisi ile cb500 serisini karsilastirinca guc olarak cok buyuk bi fark goremiorm ve hem vergi hem yakit tuketimi konusunda daha ekonomik oldugunu goruyorum.zaten iki serinin de hitab ettigi kesim ayni.hani son surat cok onemli degil 140 i rahat gorsun daha onemlisi tork degeri diyen,az yaksin daha cok sehir icinde takilicam diyen....herneyse honda cebine bakiyor ne getirse secenek azligi nedeniyle saticaklar,zira servis vs avantajlari da var rekabet cok yok.bi er6n var ...ama cb500 olsa hic dusunmeden alirdim...
-
Adamlar koca şirket, neyin satıp satmayacağını hesaplıyorlar. Kafadan atmıyorlar.
-
Mutlaka ; ancak sirketlerin de karar verici makamlarinda senin benim gibi insanlar bulunuyor,tabiki kendilerine gore sebepleri vardir fakat biz de tuketiciler olarak goruslerimizi belirtmeliyiz,zira ne buyuk firmalar gorduk batan... o yuzden koca firma deyip asla hata yapamazlar diye dusunemem.
-
aslında bir kaç kişi aynı modeli istese distribütör getirtebilir...bir kişi istesede getirtebilir bunda ne var anlamadım...spacylerin arasına sıkıştırıver işte...
-
Bakalim ben Turkiye'ye varir varmaz,gidip gorusmeyi dusunuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
En azindan Honda'ya yazmakta fayda var bence,ki yazicam,bi arkadas dikkate almazlar demis ama,bisey kaybetmem yazmakla sahsen,benim gibi dusunen ve bu motoru almak isteyenler de yazarsa bence dikkate alirlar.
-
1-Yurt dışından özürlü üzerine geçirilip TR plaka yapılır ama 5 yıl satamaz diye biliyorm. En basit yol.
2-2. basit yol ise plakasız binmek ama yakalanırsan yerşin şamarı.
3- 2 yılda bir yunan adaları veya kıbrıs yap
sağlıcakla kal.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)