cb500x i istiyorum bende. bana yeter az yaksın yıllık vergisi neyim az olsun, işte Türkiye gerçeği.
getirmez misin Honda?
cb500x i istiyorum bende. bana yeter az yaksın yıllık vergisi neyim az olsun, işte Türkiye gerçeği.
getirmez misin Honda?
Sipariş üzerine tek adet getirmiyomu bunlar ? Madem satılmıyo diye getirmiyolar çoğu modeli ozaman isteyen adama tek tek getirsinler
1 yada 2 ayda teslim ederiz deseler yine beklenir o süre
Sitedeki reklama bakılırsa 500 cc'nin ortamı da güzel
Yasal olarak ithal edebilirsin.
Faturası CE sertifikası , atr belgesi gibi evrakları tamamladıktan sonra tır ile türkiyeye tır ile kasası içinde gönder. Önceden anlaşacağım bir antrepoya indir. Buradaki gümrük takipçisine ordinoyu ve evrakları ver. Sonra paraları ödemeye başla. 1 haftada çekersin. Yurtdışı kdv siz satış fiyatı ( ihrac edeceği için seden kdv almayacaktır, kdv yi alman devletinden iade alacak) üzerine + %37 OTV + %18 kdv + 500 Euro nakliye + 300 Euro gümrükçü parası + 200 euro antrepo parası = Değer ise ithal et. Yoksa uğraşma.
Merak ediyorum, acaba ülkemizde kaç kişi NC700X'in MTV'sinin 20 cc için bir üst dilime girmesi nedeniyle almaktan vazgeçti? Acaba bunu Honda TR'nin ürün müdürü de merak etmiş midir? NC700X yerine CB500X getirselerdi satışlarını ne kadar arttırabilirlerdi? Bu satırları okuyacak bir Honda TR üst düzey yöneticisinden cevap alabilir miyiz acaba?
yakında geliyormuş sipariş alımları başlamış.
bu bilgiyi bir arkadaşım salihli yukselişten aldıgını söyledi. pazartesi gidip kendim de doğrulatacağım. işallah doğrudur. bekleyen arkadaşlar var.
nasip olursa enduro modelini gözüme kestirdim.
Fiyat konusunda bilgi var mı? Cb 500 f nin yurt dışı fiyatı 5500 dolar (11000 tl) - cbr 250 nin fiyatı 4200 dolar (8400 tl) = 2600 tl fark var.bu bilgiyi bir arkadaşım salihli yukselişten aldıgını söyledi. pazartesi gidip kendim de doğrulatacağım. işallah doğrudur. bekleyen arkadaşlar var.
nasip olursa enduro modelini gözüme kestirdim.
Hadi diyelim ötv farkı vs. 2000 tl tutsun, 10850+2600+2000= 15450 tl f modeli - 16450 tl x ve r modeli olur. Ahanda buraya yazıyorum.
Honda Amca sende duy artık sesimizi.
fiyat konusunda bukadar iyimser olmayın. 20000 gözden çıkarın.
yukaridaki sartlari okudumda, ben 6 senedir cinde yasiyorum ve seneye kesin donus yapacagim. buradan sifir bir camaro alip tr ye getirirsem vergi odemeyecekmiyim yani? zira burda sifirinin fiyati 75.000 dolar iken turkiyede 3 yasindakileri o paraya satiyorlar :D
inşallah doğrudur bende f modelini gözlüyorum soyle 10000 12000 olsa keske çokmu hayal kuruyorum acaba
Nc ve Cb serileri...Görüntüleri güzel ama işçilik kaliteleri ve güçsüz motorları hiç benlik değil...Tamam ikiside az yakıyor fakat başka bir olayları yok...Nc kullanma şansı elde ettim.Gitmiyor aga o 670cc yok piyasada.
Cb serisini sadece yurt dışında gördüm.Mantar gibi heryerde satışa sunulmuş ama bence çok üstün körü bir işçiliği var.Hele cb500r'ın stock halde top speedi 185km/h iken.Tamam diğer modeller gitmesin,sadece az yaksın kıvrak olsun filan ama Supersport yapıyorsun lafta ama hiçte süper değil
Bence üstüne binip gezmeden karar vermeyin...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
bu motor 15 16 bin tl bandını geçerse millet nc700 2 ellerine saldırır zaten ederi de en fazla 14000 olması gereken bi motor eğer sele yüksekliği nc den yüksekse düşünebilirim ......
Motorlar geldi de fiyatı kaldı tartışacak
Gelirse de öyle bir fiyat aralığında olur ki, yine milleti kanırtır.
Yani öyle sandığımız gibi 14-15bin papele olacağını sanmıyorum.
CBR250 10küsür bin papel olduğu, NC serisinin 20-22bin olduğu yerde onlar da olsa olsa 17-18bin olur.
Daha önce başkası ile de tartıştım bunu.Kendi görüşümdür.Bu site yorum yapılsın diye var.Benlik değil diyorum.Almayın demiyorum.Beğenmiyorum...
Honda'nın bariz en kötü işçiliği Cb500 ve Nc serilerinde.Scooterımsı modeli hariç hepsini yakından gördüm.Nc kullanma şansım oldu beğenmedim ve dile getirmek hakkımdır.
Az yakıyor evet.Motoru uzun ömürlü ? Göreceğiz onuda.Düşük devir çevirmesinin ne extrası var ki ? Africa twin var boru gibi.Hem devir çeviriyor hemde çılgın dayanıklı...O da Honda...
Cb500r ise saçmalık tamamen.Supersport yapıyorsunuz.Amaç o motosiklet "gitsin"!!!500cc bu ya 185 ne yani...Hele ara hızlanmaları cbr 250 gibi.Açın 1 2 video izleyin...100km'de 1lt yaksa ne anlamı var...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
CBR 500r gelmesini istiyorum bende.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)